Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΠΑ..ΠΑ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ de la VEKOURA..& ΜΑΣ ΗΡΘΕ ...ΚΟΥΤΡΑΣ...Χτυπάμε ή δεν χτυπάμε την κούτρα μας; (Οχι πληζ ..απλά κάνουμε λογοπαίγνιο...δεν τοαντέξαμε...SORRY) EIναι καλοδεκτος... ..Θα μάθει τι καλαμπούρια είναι κι αυτοί οι δημοσιογράφοι που δήθεν κάνουν διπλωματικό ΡΕΠΟΡΤΑΖ.-ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ..ΤΡΕΛΑ!..


ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΕΝ (ΑΛΛΑ ΑΝΑΙΜΙΚΟ..δε)  ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ'..-ΕΦΥΓΕ Ο ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ ΚΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΥΤΡΑΣ!.
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε...Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι... Στο ίδιο πόστο ως γνωστόν ήταν..προ αιώνων και ο Δημ.Αβραμόπουλος-Υπάρχει δεν υπάρχει είναι εν και το αυτό!..Πάντως είναι η κεφαλή του ..ψαριού!

ΤΑ καλά παιδιά... Δελαβέκουρας και Κούτρας...κάτι μας λέει ότι πρέπει να είναι γιός του παλαίμαχου δημοσιογράφου Κούτρα...΄Η κάνουμε λάθος;
Αλλαγή σκυτάλης στην υπηρεσία Ενημέρωσης του υπουργείου Εξωτερικών. Τη θέση του Γρηγόρη Δελαβέκουρα ως εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Κούτρας, σύμβουλος Πρεσβείας Α', ο οποίος έχει υπηρετήσει στην Άγκυρα και τις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου