Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΑ!

ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΠΡΩΤΟ ΤΗ ΤΑΞΕΙ,.. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Έφυγε ο φρου-φρου κι αρωματισμένος Αβραμόπουλος και ήλθε το χοιρίδιον του Πασοκιστάν ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...
ΣΚΟΠΙΑ & ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! 
(Αν έχουν φυσικά όρχεις τα νέα αφεντικά του Υπουργείου!)


ΤΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟΝ ΤΟΥ (ΛΑΒΕΡΆΝ)ΒΑΣΙΚΆ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ
ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ... ΠΡΟΗΧΘΗ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΌ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ..ΠΑΣΟΙΚ!

Πρώτο λοιπόν τη τάξει και τελευταίο σε αποτελέσματα πολύπαθο υπουργείο, από σήμερα έχει νέο πολιτικό αφεντικό, μετά την κανονική αποπομπή του κ. Δ.Αβραμόπουλο, κάργα εβραιόφιλου, ως γνωστόν! Ο νέος υπουργός,  κυκλοφορεί προσωρινά με το όνομα Ευάγγελος Βενιζέλος τυχοδιώκτου και καιροσκόπου ολκής, όστις ενώ βαρύνεται με πλήθος εγκλημάτων κατά της χώρας, ξαναμοστράρεται ως υπουργός εξωτερικών κι αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης..
Στον ίδιο θώκο προηγήθηκε άλλο μπουμπούκι του ΠΑΣΟΚ, ο Πάγκαλος άλλο υπέρβαρες χοιρίδιον, που έχει στην πλάτη του το διπλωματικό έγκλημα της παράδοσης του αρχηγού των Κούρδων Οτσαλάν στους Τούρκους!
Δεν μας μένουν και πολλά, να ελπίζουμε από τον αγωνιζόμενο να σώσει το τομάρι του από τη βεβαία κρεμάλα που τον περιμένει,  Βενιζέλο..να κάνει κάτι αξιοπρεπές για την Ελλάδα.Μακάρι, αλλά τι θα κάνει με το Σκοπιανό... Θα τα μασήσει ,όπως μασάει το Σύνταγμα των Ελλήνων ο αξιότιμος Συνταγματολόγος;


Γεροντόπουλος, ...από τον γερασμένο Εβρο για
τον οποίο κανείς πούστης πολιτικός;
 δεν νοιάζεται! Τώρα θα έχουμε νταούλια
με τον Υφυρουργό  Εξωτερικών!
Στην παρέα μας ξεφύτρωσε και το φιλαράκι του Σαμαρά, λαπά αγωνιστή υπέρ της Μακεδονίας.. και ο Γεροντόπουλος , υφυπουργός Εξωτερικών , εξ Έβρου καταγόμενος... 
Μια ζωή ο άνθρωπος χτυπιέται σαν χταπόδι στην πολιτική, αλλά πουλιά δεν πιάνει.Μπορεί να πιάσει τώρα στο καίριο αυτό πόστο που του έλαχε.
Να βάλλει τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι εκείνο το άντρο τουρκικής κατασκοπείας που λέγεται ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. ΤΩΡΑ!
Το απαιτεί κι βετεράνος ρεπόρτερ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ,ιδρυτής της πρώτης διπλωματικής εφημερίδας στην Ελλάδα και συμπτωματικά συνχωριανός του κ. Γεροντόπουλου... Αν δεν κινήσει το θέμα του φαύλου προξενείου της Κομοτηνής, τότε ο Βραχιολίδης ..θα θυμώσει... Κι όταν θυμώνει κλάψτα Χαράλαμπε.. 

Συμπέρασμα... Δεν νομίζουμε, τώρα με τη νέα πολιτική σύνθεση της νέας ηγεσίας του κομβικού υπουργείου Εξωτερικών...πως  μπορεί να υπάρξει έστω μια ανάσα, μια μικρούλα αναβάθμιση του ρόλου του. ΄Εχει στελέχη λαμπρά, το Υπουργείο, τα λαμπρότερα του Ελλαδικού δημοσιουπαλληλισμού,τα οποία όμως στενάζουν κάτω από δραματικές ασχετοσύνες κι ανεπάρκειες των δοτών πολιτικών ηγεσιών του.
Εμείς ξέρουμε πως με Βενιζέλο και Γεροντόπουλο το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι ίδια χαλκομανία... Ευχή μας κατάβαθη ...να διαψευστούμε... 

Βάλαμε όμως 2 ασκήσεις επί χάρτου α) Τα Σκόπια και β) Το φαύλο προξενείο της Κομοτηνής! Ίδου η Ρόδος ...Και ιδού το πήδημα! Μα ξέρουμε πως τα άτομα αυτά ,λόγω πουστερλέ πολιτικής αντριοσύνης ..θα τα πηδήξουν! Πάντως περιμένουμε, ευχόμενοι για το αντίθετο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου