Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΒΑΣΙΜΩΣ...ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

ΩΠΑ... ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΣ Κ. ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ...ΡΑΤΣΙΣΜΟ... ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ  ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!.. ΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ...ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΙΤΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ!

Η ξενοφοβία, ο ρατσισμός και ο ναζισμός είναι έξω από τη νοοτροπία του Έλληνα ..γράφει στην ιστοσελίδα του!


«Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός με τη στάση του στην κατοχή, απέδειξε ότι οι πραγματικοί θρησκευτικοί ηγέτες, την κρίσιμη στιγμή, ξεπερνούν διαχωριστικές γραμμές και αγωνίζονται για τους συνανθρώπους τους ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, θρησκείας ή προσωπικών επιλογών».
Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Έβρου κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος με την ιδιότητα του Προέδρου της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελλάδος-Ισραήλ, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπάκτου, με θέμα: Μνήμη Δαμασκηνού-Όψεις Εβραϊκής παρουσίας στη Ναύπακτο.
Καταλήγοντας ο κ.Γεροντόπουλος ανέφερε ότι: «Η ξενοφοβία, ο ρατσισμός και ο ναζισμός είναι έξω από τη νοοτροπία του Έλληνα».
Τι λε ρε παιδί... τόσο σοφά πράματα... Αγνοεί ότι οι ...ρατσιστές Έλληνες του Έβρου έσωσαν από τα Άουσβιτς δεκάδες εβραϊκές οικογένειες... και τους φυγάδευαν από το μεγάλο ποτάμι προς την Τουρκία...
Το δε φαύλο και κατασκοπευτικό ΚΙΣ κάνει το μώκο γι αυτόν τον μεγάλο... ρατσισμό διάσωσης των Εβραίων, ειδικά στην περιοχή του Έβρου!
Κατάλαβες νεαρέ..(τέως) Γεροντόπουλε με τις γεροντικές,πεπαλαιωμένες ... αντιλήψεις σου.. Θες να κανακέψεις τους Εβραίους... Κόψε τις κακές παρέες ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου