Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013


ΕΤΣΙ ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ:

ΙΔΙΑ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! (Κάντε ΚΛΙΚστο πιο κάτω)

Έχουν κάνει οι τράπεζες συνεταιρισμό με το Κράτος και αρπάζουν το τελευταίο 20ευρω του φτωχού, πόσο ηλίθιος είναι να εμπιστευτεί την τράπεζα ή το Κράτος; Θα το παλέψω να είμαι συγκρατημένος και να μη βρίζω. Όπως σας έχω πει, ακούω διάφορα τοπικά ραδιόφωνα από το διαδίκτυο, γιατί αυτά που μπορεί να μάθει κάπο...

ΑΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ..ΠΑΛΑΒΟΙ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ...ΑΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΔΕΣ...ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ... ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΕΩΣ!


Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ... ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ... ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ! ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Με επιχείρημα την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία ζούμε η Ένωση Άθεων Ελλάδας ζητεί την κατάργηση της μεταφοράς και διανομής του «Αγίου Φωτός» με έξοδα του Ελληνικού Κράτους.Στην ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν "μη απαραίτητη πολυτέλεια" την αεροπορική μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα από την Ιερουσαλήμ και κάνουν αναδρομή λέγοντας ότι η πρώτη φορά που έγινε αεροπορικώς ήταν το 1988 με πρωτοβουλία ιδιώτη αφού μέχρι τότε όπως λένε, το Αγιο Φως μεταφερόταν με πλοίο. 

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΕΩΝ
"Τα τελευταία χρόνια κάθε Σάββατο πριν την Κυριακή του Πάσχα μεταφέρεται αεροπορικώς στην Ελλάδα το λεγόμενο «Άγιο φως» από την Ιερουσαλήμ και γίνεται δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους.

ΒΑΘΕΙΑ Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΤΕΛΙΚΑ  Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.. ΠΑΤΑΤΑ!

ΟΙ παρδαλές δυνάμεις του ..προοδευτισμού: ΣΥΡΙΖΑ -ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ  κ.α άλλοι γκρίζοι εμπόδισαν την ψήφιση του σχεδίου που υπέβαλαν 84 βουλευτές της Ν.Δ.

Μια ακόμη μαλακία ηλιθίων , στη στιγμή που η Ελλάς βάλλεται πανταχόθεν.. Θα ήταν δυνατόν βέβαια να μπαίνουν σε στρατιωτικές σχολές  και αλλοδαποί, αλλά όταν έχει αποδειχθεί, πως οι περισσότεροι είναι πρακτορίσκοι, τότε θα πρέπει να είμαστε φειδωλοί σε τέτοια ανοίγματα .. Τελικά απολαύστε και κατανοείστε σε ποιούς... προοδευτικούς έχει παίσει η τύχη της Ελλάδας!


ΕΝΤΡΟΜΗ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΟΠΙΣΘΕΝ. Σε απόσυρση της  βουλευτικής τροπολογίας που προβλέπει την εισαγωγή σε στρατιωτικές, αστυνομικές και λιμενικές σχολές μόνο όσων είναι Έλληνες στο γένος προχώρησαν οι 84 βουλευτές της ΝΔ που την είχαν καταθέσει με την αιτιολογία ότι είχε εισαχθεί σε υπο κύρωση συμφωνία και όχι κανονικό νομοσχέδιο. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι η εν λόγω τροπολογία έχει προκαλέσει έντονους κλυδωνισμούς στον κυβερνητικό συνασπισμό και αυτό γιατί η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ την έχει χαρακτηρίσει «μνημείο μεσαιωνικού σκοταδισμού» ενώ το ΠΑΣΟΚ «φοβική και μικρόψυχη»....
Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές της

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ...ΑΛΛΑ...

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ,ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΤΙ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΤΕΣ... ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΕΙ... ΓΙΑΤΙ; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΧΑΤΛΗΔΕΣ... ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!
Άνθιμε Αλεξανδρούπολης ...δεν θα ανθίσεις... Το λέει η ιστορία του Έβρου:


Στο πλαίσιο της oλοκλήρωσης του έργου Common Religious Cultural Pathways - CORECT, 
του Προγράμματος «Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013», η Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης διοργάνωνει συνέδριο με θέμα: 

«Προβολή και αξιοποίηση της Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο Αστήρ Εγνατία στην Αλεξανδρούπολη. 

Για την 
Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, 
Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης 
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης 
ΑΝΘΙΜΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ..

Μυστικά της Αποκάλυψης του Αιγαίου..(Ντοκιμαντέρ-History Channel)

To 1.200 π.Χ., ένας "Αρμαγεδδώνας" αποδεκάτισε σχεδόν κάθε γνωστό πολιτισμό.

 Τι τον προκάλεσε;

 Όλες οι θεωρίες για το τι συνέβη περιλαμβάνουν ένα κοινό παράγοντα: μια τεράστια καταστροφή με επίκεντρο το Αιγαίο Πέλαγος, που είχε ως αποτέλεσμα γιγαντιαίες καταστροφές σε όλους τους λαούς της ευρύτερης περιοχής και την εξαφάνιση των πολιτισμών τους σε διάστημα λιγότερο των 50 χρόνων...Δείτε το συναρπαστικό βίντεο -ντοκυμαντερ 45 λεπτών!

Μυστικά της Αποκάλυψης του Αιγαίου..(Ντοκιμαντέρ-History Channel)

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



 ΕΔΗΣΕΙΣ 
 

Ξεκινά σήμερα το κρίσιμο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ Οι εργασίες του πιο κρίσιμου – ίσως – συνεδρίου στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ ξεκινούν σήμερα το μεσημέρι με την ομιλία του προέδρου του κόμματος

 

Τα 49 ονόματα των μεγαλύτερων καταθετών που ψάχνει το ΣΔΟΕ για...

Ο Χειριστής Ελέγχου της λίστας Λαγκάρντ Παναγιώτης Μαντούβαλος αποκάλυψε στην Προανακριτική Επιτροπή τα 49 ονόματα
,
 

Ξεκινούν οι συνομιλίες για την επιλογή του νέου Πάπα

Kαρδινάλιοι από όλο τον κόσμο, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή την μυστική και περίπλοκη διαδικασία επιλογής του επόμενου ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
 

Την εμπιστοσύνη της στους ιταλούς πολιτικούς εξέφρασε η Μέρκελ

Εμπιστοσύνη στους ιταλούς πολιτικούς έχει, όπως η ίδια δήλωσε, η Ανγκελα Μέρκελ
 

Ψήφο εμπιστοσύνης ζητά ο Γκρίλο

Σαφές μήνυμα ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης “σε καμιά απολύτως πολιτική δύναμη”

 

Τα "κλειδιά" του Προεδρικού στον Αναστασιάδη | Τα "κλειδιά" του Προεδρικού στον Αναστασιάδη.


Δύο σπουδαστές νεκροί και τρεις σε κώμα από αναθυμιάσεις ...
Τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα, με θύματα πέντε σπουδαστές,
 

Για απολύσεις ΔΥ και νέες περικοπές μιλάει η τρόικα

Θέμα απολύσεων στο Δημόσιο ανακινεί παλι η τρόικα,
 

Σε επικίνδυνη «αρένα» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Εκφεύγει κάθε πολιτικού ορίου η σύγκρουση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου