Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΥΦΥΠΕΞ Δ. Κούρκουλα με 

ΑΝΥΠΕΞ Ινδίας Preneet Kaur 
Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας είχε σήμερα διμερείς διαβουλεύσεις με την Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας κα. Preneet Kaur.Η Ινδή ΑΝΥΠΕΞ επιβεβαίωσε την παραδοσιακή υποστήριξη της Ινδίας προς την Ελλάδα και εξέφρασε την αισιοδοξία της για έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.Ο κ. Κούρκουλας τόνισε το ενδιαφέρον της Ελλάδας...


Πραγματοποιηθείσα συνάντηση ΥΦΥΠΕΞ Κ. Τσιάρα με Γαλλίδα 

ΑΝΥΠΕΞ, αρμόδια για θέματα Γάλλων της Διασποράς, Helene 

Conway-Mouret

Σήμερα, 1η Φεβρουαρίου 2013, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Τσιάρας, είχε συνάντηση με τη Γαλλίδα Αναπληρώτρια Υπουργό Εξωτερικών, αρμόδια για θέματα Γάλλων της Διασποράς, Helene Conway-Mouret, με την οποία αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη λειτουργία και την οργάνωση των Συμβουλίων Αποδήμων, ενώ συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε θέματα αποδήμων.

Διαβουλεύσεις Γεν. Γραμματέα ΥΠΕΞ Β. 

Κασκαρέλη με ΥΦΥΠΕΞ Πολωνίας B. Winid

Χθες, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Βασίλης Κασκαρέλης, παρέθεσε στο Υπουργείο Εξωτερικών γεύμα εργασίας στον Υφυπουργό Εξωτερικών της Πολωνίας, Boguslaw Winid, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, αντηλλάγησαν απόψεις επί διμερών, ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων. Επιβεβαιώθηκαν, επίσης, οι άριστες σχέσεις των δύο χωρών και εκφράσθηκε η βούληση περαιτέρω συνεργασίας στο πλαίσιο της Ε.Ε. και των διεθνών οργανισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου