Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013


MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΝΑΔΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ο TΣΙΠΡΑΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ

ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ !

Στη σημερινή συνέντευξη του προς το κανάλι της ΕΡΤ, ο αρχηγός του Σύριζα υιοθέτησε το μήνυμα του Γέρου  σοφού, για το ομολογημένο λάθος  του Δ.Ν.Τ. υιοθετώντας μάλιστα και τα ίδια παραδείγματα του δικού μας γέρου.. 

Διερωτήθηκε, όπως κι εμείς, αλλά πέραν αυτού ουδέν. Κάτι είναι όμως κι αυτό... και του οφείλονται σίγουρα εύσημα για τα πολιτικά του αντανακλαστικά! ( Το κείμενο του Γέρου Σοφού, είναι λίγο πιο κάτω)..Συνεπώς δεν θα τον βάλουμε στο ίδιο σακί με τους άλλους τρείς..Θα δούμε τις επόμενες κινήσεις του! 



Κυριότερες ειδήσεις

Ζωνταντή κάλυψη

Σε κλίμα έντασης τα τρακτέρ κινούνται προς τη Λαμία

Το Βήμα Online - ‎πριν από 21 λεπτά‎
Υπό την έντονη παρουσία της αστυνομίας άρχισε η μετακίνηση των αγροτών από τα χωριά για τη Λαμία. Περίπου 60 τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί στην πόλη της Λαμίας και απέχουν μόλις 3 χιλιόμετρα από την εθνική οδό Λαμίας- Αθηνών. Πολυάριθμη ...

Αλ. Τσίπρας: Μόνος δρόμος αυτός της διεκδίκησης δίκαιων αιτημάτων

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 7 λεπτά‎
Εκπροσώπους των αγροτών δέχθηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον δρόμο της διεκδίκησης δίκαιων αιτημάτων», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των ...

Αντιδράσεις για τα εργοστάσια επεξεργασίας απορριμμάτων στην ...

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 1 ώρα‎
Εν μέσω αντιδράσεων συνεχίζεται η κατάθεση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους ιδιώτες και τις κοινοπραξίες ιδιωτών για τα εργοστάσια επεξεργασίας απορριμμάτων στην Αττική. Το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου