Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012



ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ… ΝΕΑ.. & ΚΛΙΚ

ΦΑΛΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Σώθηκαν και τα χρήματα της εκκλησίας της Ελλάδος δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Κινδυνεύουν τα συσσίτια από τα οποία τρέφονται χιλιάδες συμπολίτες μας. Τι λέει στο Νewsit o Διευθυντής των οικονομικών υπηρεσιών της Εκκλησίας.

Το θέμα των άδειων ταμείων της Εκκλησίας αποκάλυψε ο ίδιος Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης TV100.
Οπως χαρακτηριστικά είπε ο Αρχιεπίσκοπος "όσα ακούγονται για ιεράρχες που κολυμπάνε μέσα στα χρήματα είναι παραμύθια. Εχουμε τέτοιο πρόβλημα που εάν δεν εξασφαλίσουμε χρήματα σύντομα, μετά από δύο μήνες 300 υπάλληλοι της εκκλησίας θα μείνουν απλήρωτοι και θα πρέπει να απολυθούν.
Από που θα βρούμε χρήματα όταν τα ακίνητα της Εκκλησίας είναι ξενοίκιαστα, όταν τα μισθώματα είναι απλήρωτα, για ποια μερίσματα στις τράπεζες μιλάμε όταν μας πήραν τις μετοχές και εξαφάνισαν την οικονομική δυνατότητα της Εκκλησίας;".

Ο Αλητάμπουρας Παπακωνσταντίνου, που διέλυσε την Ελλάδα …μας δουλεύει κι από πάνω!΄Εχασε λέει τη δισκέτα με τα 2000 ονόματα… !των φοροφυγάδων! Και κυκλοφορεί αυτό το υποκείμενο ελεύθερο, μαζί με το φιλαράκι του τον Τζέφρυ.. Μα σε ποια χώρα του ζόφους ζούμε, όπου κοινοί εγκληματίες μας εμπαίζουν τόσο χυδαία και πρόστυχα!
Ας Μιλήσουμε Επιτέλους
Πώς η Γεωγραφία επέδραμε στην Ιστορία -- *Περίεργες παρεμβάσεις και «μεταλλάξεις» εντοπίζονται στο σχολικό εγχειρίδιο των κυπριακών σχολείων* - *Σύμφωνα με τα νέα βιβλία της Β’ γυμ...
***(VIDEO) Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ! ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΛΛΗΝΕΣ) ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ
wsIT
Τούρκοι έκαναν εμπορικό σήμα τον θυρεό του Π. Ν., αποδεικνύοντας ότι η ανοησία είναι ανίκητη - Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που δείχνει το εμπορικό σήμα τουρκικής εταιρείας η οποία ναυπηγεί και πουλά σκάφη αναψυχής.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου