Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΜΗΝ ΣΤΡΑΒΟΒΛΕΠΕΤΕ...ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ...ΕΙΝΑΙ ...ΤΣΑΚΑΛΙ!



ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ :Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ...ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!-ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ:

Διαβάστε το πιο κάτω και θα αντιληφθείτεπολλές αλήθειες ...που κάνουμε πως δεν τις βλέπουμε....
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΜΕΡΚΕΛ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ!  ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ...ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΠΑΕΤΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ & ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΑΣ 
*** Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.... 
*** ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
Μάταια περίμεναν στην κυβέρνηση μία δημόσια δήλωση στήριξης της Ελλάδας ή επίσημη αναφορά στο θέμα ρτου χρέους από τον απερχόμενο Αμερικανό Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες στο Βερολίνο με την Άνγκελα Μέρκελ. Επικράτησε σιγήν ιχθύος για το θέμα αυτό και αποδείχθηκε πώς οι προσδοκίες που καλλιέργησαν από το Μέγαρο Μαξίμου ήταν χωρίς κανένα αντίκρισμα. Δόθηκε μάλιστα η αφορμή στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να κουνήσει για ακόμη μία φορά το δάκτυλο στην Ελλάδα και να δηλώσει πώς δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ελάφρυνση του χρέους πρίν το 2018.
Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
                       Μια ρεαλιστική θεώρησητης Ελένης Μαρτσούκου*
Είναι ο Τραμπ ο άγνωστος Χ για τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής που απασχολούν την Ελλάδα; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τις θέσεις του εκλεγέντος Αμερικανού Προέδρου για τα γνωστά ελληνικά εθνικά θέματα. Μάλιστα αναρωτιέται κανείς αν ο ίδιος ξέρει πού βρίσκεται στο χάρτη η Κύπρος και το Αιγαίο (αν και λογικά θα γνωρίζει τη Μύκονο)
ME ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΤΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΔΑ ΣΤΟ F/B Ο ΟΜΠΑΜΑ  ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

Με ένα νέο βίντεο από την Ακρόπολη το οποίο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μπαράκ Ομπάμα αποχαιρετά την Ελλάδα και μιλά εκ νέου για τη Δημοκρατία. Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο είχε περίπου 480.000 προβολές, επιβεβαιώνοντας το «pronews.gr» που έγραψε εξ αρχής περί «τουρίστα» Ομπάμα.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Μπαράκ Ομπάμα στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου