Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Αυτό είναι το παρασκήνιο της εμφάνισης του Κοντομηνά στην εκπομπή της Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς εισέβαλλε χθες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την ώρα της μαγειρικής και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες! Σήμερα μέσα από το Happy Day, ο Δήμος Βερύκιος θέλησε να αποκαλύψει το παρασκήνιο της εμφάνισης του Κοντομηνά στην Ελένη!
«Ξέρεις πώς κατέβηκε; Είμαστε στο γραφείο του Παπαδρόσου και κουβεντιάζαμε. Είχε έρθει και ο Σρόιτερ. Λέω «παιδιά φεύγω. Πάω να αλλάξω πουκάμισο». Μου λένε γιατί και απαντώ «είμαστε καλεσμένοι με την Σταματίνα στην Ελένη» και λέει «α, θα έρθω κι εγώ...» «Μα μαγειρεύουν», είπα και απαντά «στο μαγείρεμα θέλω να έρθω!|. Πλάκα κάναμε! Κατεβαίνοντας, νόμιζα ότι πήγαινε στο αυτοκίνητο για να φύγει. Μου λέει «δεν θα πάμε στην Ελένη;»».

Αυτό είναι το παρασκήνιο της εμφάνισης του Κοντομηνά στην εκπομπή της Μενεγάκη
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ! Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/452284/ayto-einai-to-paraskinio-tis-emfanisis-toy-kontomina-stin-ekpompi-tis-menegaki#ixzz4MMqMZVD6

ΕΥΡΗΜΑΤΑ 14-35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ...

Θράκη: Μοναδικό εύρημα από τα βάθη του χρόνου

Θράκη: Μοναδικό εύρημα από τα βάθη του χρόνου

«Άφωνοι» οι επιστήμονες με αυτό που ανακάλυψαν στο Εθνικό Πάρκο Ροδόπης.
Σε μια σημαντική ανακάλυψη προχώρησε σήμερα (06/10) το μεσημέρι ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης (Φ.Δ.Ο.Ρ) Σταύρος Κεχαγιόγλου, κάνοντας λόγο για την εύρεση ενός απολιθωμένου δάσους, μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα, ίσως και παλαιότερου αυτού της Μυτιλήνης.
Έτσι χτυπά η Αριστερά τη φοροδιαφυγή – Μετά τον καστανά συνέλαβε και κουλουρά!

ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ – ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑ!

Δεν είχε άδεια και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ! Μετά την περιβόητη υπόθεση με τον καστανά της Θεσσαλονίκης η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ φαίνεται αποφασισμένη να συλλάβει κάθε πλανόδιο...

ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ "ΚΑΛΑΜΙ" ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...

Η Ελλάδα έχει μεγάλα προβλήματα εξαιτίας ''μνημονίων'' και οι διπλωμάτες της στις ΗΠΑ απολαμβάνουν τον τουρισμό τους...

hellenic initiative, dinner dance waldorf astoria, Manhattan New York, september 30, 2016
















Με τόσα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχει η Ελλάδα, θα ήταν λογικό και φυσικό οι διπλωμάτες της στις ΗΠΑ να κάνουν οτιδήποτε γιά να την προβάλουν, να προωθήσουν τα εμπορικά και λοιπά συμφέροντά της. Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι αναλώνονται σε ''σαχλαμάρες'', δηλαδή, χαζο-χαιρετισμούς σε χορούς και πανηγύρια, χαζο-εκδηλώσεις και φωτογραφίες στα ΜΜΕ της Ομογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου