Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Το καλύτερο ..πιστόλι

ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΝΕΥΤΥΧΗ" ΚΟΡΑΚΑΚΗ
korakaki
«Ευτυχισμένη όσο ποτέ» δηλώνει η Αννα Κορακάκη για το νέο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μπολόνια.
Η Ολυμπιονίκης του Ρίο έγραψε τα εξής σε ανάρτησή της στο Facebook: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Δύο μήνες μετά το χρυσό τους Ολυμπιακούς, άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για μένα και μια μικρή κρυστάλλινη σφαίρα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στο άθλημα των 25 μέτρων γυναικών. Απόλαυσα αυτόν τον τελικό και το γεγονός ότι αγωνίστηκα δίπλα στους καλύτερους αθλητές της χρονιάς. Ευχαριστώ όλους όσοι πήραν μέρος σε αυτήν την επιτυχία.»

ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

ΤΡΑΓΙΚΟΣ απολογισμός! Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ που ΣΑΡΩΣΕ τη ΧΩΡΑ μέσα σε λίγες ΩΡΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

kakokairia-zakinthos
Έντονη νεροποντή ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην Αττική, προκαλώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση ορισμένων περιοχών και μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, την τελευταία ώρα υπήρξαν πολλές κλήσεις για κοπές δέντρων που έριξε η καταιγίδα, σε Καλλιθέα και Πειραιά, ενώ αρκετοί ήταν και οι πολίτες που εγκλωβίστηκαν σε ανελκυστήρες. Σφοδρή καταιγίδα πλήττει και τον Αργοσαρωνικό με την Αίγινα να έχει ήδη προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, ενώ με σφοδρότητα πλήττει η κακοκαιρία και την Αργολίδα.

ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ!

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ πρόβλεψη του Χριστόδουλου: «Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς και θα μας κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες»
xristodoulos1
H πρόρρηση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου: «Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς, και θα μας κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες» επιβεβαιώνεται – δυστυχώς – σε εντυπωσιακό βαθμό.
Όταν το 2005 ο Χριστόδουλος μιλούσε για «σχέδιο κατά της Ελλάδας», κάποιοι τον έβρισκαν υπερβολικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου