Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ,ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΑΣ,,,ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. Η πλάκα είναι πως οι ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ, που μας κυβέρνησαν επι 7 χρόνια υπήρξαν ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ.. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ...ΕΚΛΕΨΕ!...Άλλο αν δεν σκάμπαζαν από πολιτική!..ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΝΤΙΜΑ-ΤΙΜΙΑ ΕΠΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ! Κι όποιος αλητάμπουρας έχει έένσταση... ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕΙ! θα του τριψουμε τη μουρη!..ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΑΙΩΣ ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ...ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ!

Μια σοβαρή συνέντευξη του Στρατηγού Παττακού, οι καλλιτέχνες και η 21η Απριλίου! ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΙΑ ΜΗΝ... ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!

xoynta kallitexnes
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΡΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ...
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!
Σε μια από τις πολλές -εξόχως διδακτικές και διαφωτιστικές!- συνεντεύξεις που έδωσε ο Στρατηγός Παττακός, υπερασπιζόμενος το τιτάνιο έργο της 21ης Απριλίου, στην κυπριακή εφημερίδα «Μάχη», έκανε αναφορά στους καλλιτέχνες (ηθοποιούς, τραγουδιστές και λοιπούς) που ύμνησαν την 21ηΑπριλίου.
Κάποιοι εξ’ αυτών παρέμειναν αξιοπρεπείς όταν ήρθε η μεταπολίτευση, κάποιοι άλλοι όμως δε δίστασαννα το παίξουν… αντιστασιακοί.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕ ΚΙ Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ...ΣΚΟΥΠΟΞΗΛΟ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ...

«Αυτό το καλοπληρωμένο από τον ελληνικό λαό στραβόξυλοπου λέγεται Γιάννης Μπέζος θα πρέπει να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

mpezos
«Με τι κριτήριο πήρε ο κύριος Μπέζος την εκπομπή; Που ξαφνικά τον έχουμε τοποθετήσει λες και είναι ο νέος Μινωτής!»
Με αφορμή το θέμα με τον Γιάννη Μπέζο και την εκπομπή του Μιλώντας για το θέατρο, αλλά και την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο θέμα, ο Αλκίνοος Μπουνιάς δεν μάσησε τα λόγια του σε τηλεοπτική εκπομπή και καταφέρθηκε εναντίον του ηθοποιού:  Διαβάστε περισσότερα »

____________________________________________-


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ         
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΔΕΙΤΕ & ΒΙΝΤΕ0
ΓΟΡΤΑΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ 20/10
ΘΕΜΑ: Προβολή τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τον ετήσιο εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου την 20 Οκτωβρίου.
(Κάντε ΚΛΙΚ στο ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ για τη συνέχεια>) ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου