Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΕ...ΒΡΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗΣ!

Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΛΘΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ... ΚΑΜΙΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ:

ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ... ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ...ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ... ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ...ΒΡΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;

Image may contain: 1 person
Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ...ΓΡΑΦΕΙ:
"Το πρωί σήμερα είδαμε αυτά στο χώρο του Ρούφ. Μίλησα με τον υπεύθυνο που τοποθετούσε τους ταινιοδρομους που θα οδηγούν τα σκουπίδια στην πρέσα. Φρόντισε να σταματήσεις γιατί δεν έφερες τα χαρτιά που έχω ζητήσει από το Δήμο. Αλλιώς θα έρθει η αστυνομία να δείξεις και την άδεια πολεοδομίας γι αυτά που κάνεις. Μετά από λίγο που φύγαμε για την συνάντηση με τον Διευθύνοντα σύμβουλο είχαν βγει όλοι εκτός της πύλης. Στην επιστροφή από την συνάντηση είχε έρθει ο διευθυντής καθαριότητας, ο αντιδημαρχος καθαριότητας, η νομική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων τρεις της δημοτικής αστυνομίας. Φέρατε τα χαρτιά τους ρώτησα; Άδεια πολεοδομίας και συμβόλαιο αγοράς του οικοπέδου. Δε σου τα δείχνουμε μου λένε. Ωραία τους λέω θα τα δείξετε στην αστυνομία. Πήρα την αστυνομία στις 12.10. Ήρθαν και άλλα δύο μέλη της ΤΔΕ ο γραμματέας Thanasis Raptis και ο πρόεδρος Fotis Outsikas ο υπεύθυνος του χώρου George Koziris. Έρχεται και ένα βυτιοφόρο να ρίξει νερό. Δεν το αφήνω να μπει. Φωνές από τους άλλους που βιάζοντε να παραδώσουν το έργο μέχρι το τέλος του μήνα, γιατί θα χάσουν την επιδότηση του ΕΣΠΑ. Παίρνει τηλέφωνο ο Φώτης τον κ. Λυσουδη και λέει να ανοίξει η πόρτα να περάσει το βυτιοφόρο. Όταν οι ίδιοι οι υπάλληλοι που εργάζονται στον χώρο δημιουργούν εμπόδια σε αυτό τον αγώνα τι να πεις. Άρχισαν να φεύγουν ένας ένας από μας. Πετάχτηκα έως το γραφείο να πάρω και την τσάντα με την ταυτότητα που θα χρειαζόταν και είπα στον φύλακα να με ενημερώσει εάν έρθει η αστυνομία. Στις δύο το μεσημέρι με παίρνει ο φύλακας τηλέφωνο ότι ήρθε η αστυνομία. Πάω στην πύλη κανένας. Όλοι του Δήμου το είχαν διαλύσει. Ούτε χαρτιά ούτε τίποτα!
Να υπήρχε ανάγκη για καμιά κλοπή!! Δύο ώρες να έρθει η αστυνομία. Ένα περιπολικό για 500.000 άτομα μου είπαν οι αστυνομικοί!
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!
Όταν θα φέρουν τα σκουπίδια τότε όλοι οι εργαζόμενοι στο Ρούφ πρέπει να έρθουν στην πύλη για να μην μπει κανείς!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου