Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...ΤΟΥ "ΚΑΛΑΜΙΟΥ"

Οι ανοησίες του δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, στην Νέα Υόρκη: Αποκάλεσε τον Τραμπ ''ζώο''
Ευρισκόμενος στην Νέα Υόρκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, καλεσμένος από τους Αμερικάνους Φίλους του Εβραϊκού Μουσείου στην Ελλάδα, οι οποίοι τον τίμησαν με το «Βραβείο Δαμασκηνός» (απονεμήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο), σε συνέντευξη (1 Ιουνίου 2016) με τον Brian Lehrer στο Δημοτικό, μη κερδοσκοπικό-εμπορικό ραδιόφωνο WNYC, ερωτήθηκε γιά τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικάνικου Κόμματος γιά την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο δήμαρχος, αποκάλεσε τον Τραμπ ''ζώο'' (''I think he's an animal'') και τόνισε: «...Αν οι ΗΠΑ εκλέξουν τον Τραμπ ως πρόεδρο, θα είναι μια πολύ πολύ μεγάλη απογοήτευση για μένα. Διότι έχω μια καλή άποψη για την αμερικανική δημοκρατία και τον τρόπο σκέψης των Αμερικανών... O Τράμπ είναι εκτός πραγματικότητας».




Δεν κατανοούμε τον λογική -αν υπάρχει- δημοτικού ''άρχοντα'' Ελλάδας, ευρισκόμενου στις ΗΠΑ, να κάνει δηλώσεις σε δημοτικό ραδιόφωνο και να αποκαλεί τον (πιθανά αυριανό πρόεδρο των ΗΠΑ), Τραμπ ως ''ζώο''. Γνωρίζουμε ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα ρίχνουν συχνά... ''πορδές'', που βαφτίζονται ''σημαντικές δηλώσεις'', αλλά ποιός ο λόγος να τις εξάγουν στις ΗΠΑ, εκθέτοντας (και) την Ομογένεια;... (Η δήλωση στο 7ο λεπτό)
Σημ.: Η ''δήλωση'' σίγουρα καταγράφηκε από το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ. Απλά, αυτό δεν ασχολήθηκε (τώρα), επειδή ο κάθε Μπουτάρης (που χρησιμοποιήθηκε από το -σε παρακμή ευρισκόμενο- ''εβραιο-ισραηλινο λόμπι''), θεωρείται άγνωστος και ασήμαντος στις ΗΠΑ.




Πότε θα πληρώσουν τα ''καθεστώτα'' επίορκων, γιά την καταστροφή της Ελλάδας;
Ποιά ελεγχόμενη ''Δικαιοσύνη'', ποιά αντιδημοκρατική ''Βουλή'' υποτακτικών της χώρας με την ψευτο-Δημοκρατία, θα τιμωρήσει τους ευθυνόφοβους-επίορκους Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα κλπ γιά την καταστροφή της Ελλάδας, την αρπαγή-ληστεία δημόσιας περιουσίας, την εξαθλίωση του λαού της, το ξεπούλημα της χώρας, την ''υποταγή'' της, γιά έναν αιώνα, σε δανειστές-τοκογλύφους;;;
(Δημοκρατία-ισονομία σε μία χώρα ΔΕΝ υπάρχει, με ελεγχόμενη-διαπλεκόμενη Δικαιοσύνη, με ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία γιά πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους... Δημοκρατία σε μία χώρα ΔΕΝ υπάρχει, όταν ακόμα και Δημοψήφισμα χρησιμοποιείται αντίθετα από την βούληση του λαού, από την κυβέρνησή του, με την ανοχή-σύμπραξη γραφικού Πρόεδρου Δημοκρατίας)


Η απόδειξη ότι οι πολιτικοί Ελλάδας κοροϊδεύουν την Ομογένεια, αρνούμενοι την επιστολική ψήφο

ΣΥΝΤΑΓΜΑ - 'Αρθρο 51: (Εκλογή βουλευτών, εκλογικό δικαίωμα)
4. Oι βουλευτικές εκλογές διενεργούνται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Επικράτεια. Νόμος μπορεί να ορίζει τα σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκλογείς που βρίσκονται έξω από την Επικράτεια. Ως προς τους εκλογείς αυτούς η αρχή της ταυτόχρονης διενέργειας των εκλογών δεν κωλύει την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος με επιστολική ψήφο ή άλλο πρόσφορο μέσο, εφόσον η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων διενεργείται όποτε αυτό γίνεται και σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου