Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟΝ ΕΜΕΙΣ


ΚΑΛΑΜΙ: Μήπως ήρθε η ώρα, ο απόδημος Ελληνισμός να απαλλάξει την πατρίδα από τις ''χούντες'' των εγχώριων ''δολοφόνων'' της;


Η Ελλάδα ΔΕΝ πρόκειται να βγει από την οικονομική κρίση στα επόμενα 10-20 χρόνια



ΔΕΙΤΕ ζωντανά -ανά δευτερόλεπτο- την εξέλιξη του χρέους της χώρας και βγάλτε συμπεράσματα.


Αν κρίνουμε, ποιοί κρατικοδίαιτοι διαπλεκόμενοι της μετριότητας κυβερνούν την Ελλάδα, ειδικά την περίοδο της μνημονιακής κρίσης, από 2010 ίσαμε σήμερα, τότε οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι η χώρα ΔΕΝ πρόκειται να βγει από την κρίση στα επόμενα 10-20 χρόνια. Οι (όλοι ίδιοι) κυβερνώντες στην περίοδο της κρίσης, δεν ενδιαφέρθηκαν γιά την πατρίδα, δεν έχουν ικανότητες, αδιαφορούν προκλητικά γιά τον λαό της. 



Ενδιαφέρθηκαν μόνο γιά την ικανοποίηση του κόμπλεξ κατωτερότητας που τους διακρίνει, γιά ''εξουσία-αρπαχτές'' και ''βόλεμα'' δικό τους και ημέτερων, γιά υπερτροφικό, ζημιογόνο Δημόσιο (ψηφοφόρους τους), που είναι η καταστροφή της Ελλάδας. Φυσικά, μόνο ένας αποβλακωμένος λαός, άξιος των επιλογών του, θα ψήφιζε μετριότητες γιά να τον κυβερνούν, όπως συμβαίνει στην διεφθαρμένη ''μπανανία των Βαλκανίων''.

Αν η Ελλάδα ήταν κράτος δικαίου τα τελευταία 20 χρόνια, τότε Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς-Βενιζέλος και Τσίπρας-Καμμένος, θα έπρεπε να είχαν αντιμετωπίσει ήδη την Δικαιοσύνη και -πιθανά- να έκαναν ''παρέα'' του 'Ακη Τσοχατζόπουλου. Μαζί και οι ''πρόεδροι Δημοκρατίας'', Παπούλιας και Παυλόπουλος. Αλλά οι κρατικοδίαιτες κομματικές συμμορίες, φρόντισαν να ελέγχουν την Δικαιοσύνη και να ''αλληλοκαθαρίζονται'' στην τυπικά μόνο υπάρχουσα Βουλή, ψηφίζοντας ''μνημόνια υποταγής'' και -ειδικά- νόμους αυτοπροστασίας τους.

Τo ΔΝΤ έχει ΔΙΚΙΟ, άσχετα αν το ''δαιμονοποιεί'' η κυβέρνηση της Ελλάδας. Ζήτησε μέτρα που είναι στην σωστή κατεύθυνση (γιά να τσακιστεί το μεγάλο, υπερτροφικό πελατειακό κράτος που δημιούργησαν ασυνείδητοι πολιτικοί), όπως: Μειώσεις στη μισθολογική δαπάνη του δημόσιου με παρεμβάσεις σε όλο το φάσμα του μισθολόγιου, αλλά και στα ειδικά μισθολόγια. Mείωση του προσωπικού στο δημόσιο, ακόμη και με απολύσεις, πάγωμα όλων των προσλήψεων. Οριζόντια περικοπή των επιχορηγήσεων στις ΔΕΚΟ.(Καλάμι)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου