Τρίτη 19 Απριλίου 2016

KΎΡΙΕ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ...ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΌ;ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ; ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΑΣ ΛΙΑΝΙΖΟΥΝ...

Βρε μπας κι είσαι μέρος του συστήματος που μας στοχεύει.;
( Σού δίνουμε μερικά αποσπάσματα μελέτης Αμερικάνικου Πανεπιστημίου που δημοσιεύσαμε ακριβώς χθές  με τον τίτλο: ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ" -Θα το βρεις λίγο πιο κάτω στην ιστοσελίδα αυτή... Αλλά καλού κακού, κάτω από ρεπόρταζ σου δίνουμε μερικές αλήθειες που δείχνετε να αγνοείτε...

Μήνυμα ΥΦΥΠΕΞ, Γ. Αμανατίδη, για τον εορτασμό της Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης (19.04.2016)


Με αισθήματα υπερηφάνειας και σε πνεύμα συνέπειας, αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα να απευθύνομαι σε όλα τα μέλη της ελληνικής Ομογένειας, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης.
192 έτη μετά τον θάνατο του διακεκριμένου φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα, η ακτινοβολία του ελληνικού πνεύματος, του ανθρωπιστικού ιδεώδους, όπως αυτό εκφράζεται σε κάθε στίχο, κάθε έννοια της αρχαίας ελληνικής και σύγχρονης ευρωπαϊκής πραγματείας, εξακολουθεί να αποτελεί φανό προσέλκυσης επιφανών προσωπικοτήτων και πολιτών, oι οποίοι συντάσσονται των δράσεων των φιλελλήνων προγενέστερων γενεών, στην υπεράσπιση και προβολή των ελληνικών δικαίων, έναντι πολυδιάστατων προκλήσεων.
Στο παρόν ασταθές και ραγδαία μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον, καθίσταται περισσότερο εμφανής η ανάγκη να ενισχυθεί και να αναπτυχθεί εκ νέου το πνεύμα του φιλελληνισμού. Πράγματι, αιχμή των ελληνικών προσπαθειών αποτελεί η ενίσχυση και ενεργοποίηση του σύγχρονου φιλελληνισμού, ως βέλτιστο πρεσβευτή των ελληνικών ζητημάτων, οποίος δύναται να επιτελέσει καθοριστικό ρόλο στην κοινή μας προσπάθεια κεφαλαιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας μας, τη διαμόρφωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης και άθροισης των κοινών μας δράσεων στην υπεράσπιση των ελληνικών και ευρωπαϊκών αρχών και αξιών.
Ο έμπρακτος ανθρωπισμός των νεότερων Ελλήνων στις ακτές των ελληνικών νησιών, δύναται πράγματι να αποτελέσει τη μαγιά ενός σύγχρονου φιλελληνισμού, ο οποίος αντικατοπτρίζεται στην έκδηλη υποστήριξη επιφανών προσωπικοτήτων διεθνούς εμβέλειας και τη καλλιέργεια των φιλελληνικών αισθημάτων, τα οποία εδράζονται στις ελληνικές και συνάμα ευρωπαϊκές αρχές της αλληλεγγύης, της αδελφοσύνης και της δημοκρατίας.


Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ:

Καιρός να καταλάβουμε ότι όλα αυτά τα οποία βιώνουμε δεν είναι καθόλου, μα καθόλου τυχαία, αφού αποτελούν εφαρμογές ήδη εκπονημένων επί χάρτου σχεδίων, γι’ αυτό και προωθούνται τόσο πολύ κάποια συγκεκριμένα εκάστοτε «εργαλεία» και μόνο αυτά προκρίνονται ως σημαντικά! Οι άλλες μελέτες που δεν… κάνουν για τη «βρώμικη δουλειά», πέφτουν στα αζήτητα και κανείς δε μαθαίνει καν την ύπαρξή τους.....

Το ποιος είναι ο ιθύνων νους του μεταναστευτικού «όπλου» το γνωρίζουμε, το ποιος εξόπλισε και ποιος εκπαίδευσε και δημιούργησε τον ΙSIS, την Αλ-Κάιντα κ.λ.π., πλέον, το γνωρίζουμε! Το ομολογούν οι ίδιοι, άλλωστε! Και το ότι το πολιτικό αυτό «εργαλείο» του αίσχους λειτουργεί, και αυτό το γνωρίζουμε!!!! Όσον αφορά δε στο σκοπό για τον οποίο έγινε και γίνεται όλο τούτο το κακό (προς χάριν του… «ποιοτικού» μέλλοντος του πλανήτη πάντα!), παραπέμπω στην παραπάνω παράγραφο όπου γράφω τα σχετικά με τον ετοιμαζόμενο πυρηνικό πόλεμο, ο οποίος στοχεύει βεβαίως, όπως και χίλια δυο άλλα «μέτρα» που επιβάλλονται και εφαρμόζονται, στην τεράστια μείωση του γήινου πληθυσμού και στην πιο εύκολη έτσι επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων....

Με ποιο «χαρακτηρισμό», όμως, αναφέρεται σ’ αυτούς που χρησιμοποιούν το «όπλο – μετανάστες» η Greenhill; Τους αποκαλεί «εξαναγκαστές»!
«Οι ‘εξαναγκαστές’ επιλέγουν ως στόχους κάποια κράτη και επιδιώκουν να αλλοιώσουν το χαρακτήρα τους, αξιοποιώντας ήδη υπάρχοντα πολιτικά συμφέροντα και κόμματα ή οργανώσεις εντός αυτών των κρατών – στόχων. Παράλληλα, διαχειρίζονται τα οικονομικά βάρη και το ρίσκα τα οποία επιβάλλονται στους πληθυσμούς αυτών των κρατών – στόχων».

η οικονομική «κρίση» που μας χτύπησε είναι επιβαλλόμενη, ώστε να πετύχει το πρόγραμμα εναντίον του κράτους στόχου, εν προκειμένω του Ελληνικού Κράτους! Είναι το πρώτο βήμα αυτό (η οικονομική κρίση), για να ανοίξει ο δρόμος για το δεύτερο: το «όπλο μετανάστες»! Και συνεχίζει το ενημερωτικό:  
«Αυτή η στρατηγική του ‘εξαναγκασμού μέσω τιμωρίας’ (ή τιμωρητικού εξαναγκασμού) εφαρμόζεται με δύο τρόπους: ο πρώτος συνίσταται σε ευθεία απειλή, δηλαδή ότι θα κατακλυστεί από άλλους πληθυσμούς η επικράτεια του κράτους - στόχου και θα αναγκαστεί αυτό το κράτος να φιλοξενήσει μια πλημμυρίδα από πρόσφυγες και μετανάστες. Ο δεύτερος τρόπος συνίσταται σε ένα είδος πρότυπου και ενισχυμένου πολιτικού εκβιασμού, ο οποίος επικαλείται την ύπαρξη νόμιμων και κανονιστικών υποχρεώσεων (που έχει το κράτος, εννοείται) απέναντι σε εκείνους που φεύγουν από τον τόπο τους ώστε να γλιτώσουν από τη βία, το διωγμό ή την ανέχεια.»
Όπως καταλαβαίνετε, σ’ εμάς εφάρμοσαν και τις δύο μεθόδους της στρατηγικής αυτής του «τιμωρητικού εξαναγκασμού». Γι’ αυτό όλη αυτή η πίεση, γι’ αυτό όλες αυτές οι απειλές εναντίον μας, γι’ αυτό όλα όσα τραβάμε! Μας τιμωρούν, όχι γιατί κάναμε κάτι, αλλά γιατί κι αυτό είναι μέρος της «στρατηγικής» τους! Και ναι, μας υποχρεώνουν να τηρήσουμε τις διεθνείς «δεσμεύσεις» μας, τόσο απέναντι στους δανειστές (τους εξαναγκαστές), όσο και απέναντι στους «κακόμοιρους» τους πρόσφυγες / λαθρό, τους οποίους εσκεμμένα έφεραν στις ακτές και στις ζωές μας! Πόσο άρρωστα, πόσο διεστραμμένα μυαλά είναι αυτοί οι άνθρωποι τελικά!!!




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου