Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Στήνουν επανάσταση!!!Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε Γραφείο Κηδειών!!!

ΔΕΙΗΕΙ77777
Ελλάδα θα μετατραπεί σε Γραφείο Κηδειών!!!

Να κλείσουν τα σύνορα άμεσα. Αν δεν το κάνουν οι ξένοι που κυβερνούν θα βρεθούν προ αμετάκλητων κινδύνων. Ξέρετε καλά και εχθροί και φίλοι πως ότι πρόβλεψη έχουμε κάνει έχει βγεί.
Τα σύνορα της χώρας μας να κλείσουν άμεσα, χωρίς χρονοτριβή. Να γίνει τώρα. Φτάνει με τους κλόουν και τα τσιμέντα πολιτικούς
.
Η ΝΔ θέλει τη κάσα κλειστή (κτίσματα)! Θέλει να δώσει δουλίτσες σε εθνικούς εργολάβους και να μοιράσει σε μετανάστες τα σπίτια Ελλήνων, απο τις τράπεζες (με δανεικά δικά μας).
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στήνουν επανάσταση
ΑΟΖ και Αιγαίο παραδόθηκαν και η υφαλοκρηπίδα δεν είναι οριοθετημένη. 
O τουρισμός καταστράφηκε. Τη συμφωνία με το ΝΑΤΟ την έκανε ο Παναγιώτης Καμμένος, που στην ιστορία θα καταγραφεί σαν Νέος Εφιάλτης. 
Ο Τσίπρας συνεχίζει το έργο του παραδίνοντας πάλι εθνική κυριαρχία χωρίς άδεια από τη Βουλή, φέρνοντας Γερμανούς αστυνομικούς να φυλάξουν τα Ελληνικά σύνορα. Αυτός που βάζει την υπογραφή φταίει και όχι αυτός που το προτείνει.Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για δημοκρατία άν δεν ξέρει τι είναι. Γιαυτό υπάρχει ασυνεννοησία και τα όρια του καθενός δεν είναι ευδιάκριτα στον άλλο. Επι χρόνια, σας θόλωναν με τα μεζεδάκια και έτρωγαν τον άμπακο.
Να κάνουν στην άκρη όλοι και το γρηγορότερο. Να πάρουν τα βουνά. Ξεπούλησαν τα πάντα. Ξεπέρασαν κάθε όριο.
Δημιουργούν γκέτο και παράλληλα στρατιωτικό νόμο. Απο τη στιγμή που η χώρα έχει περάσει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κάποιες συνταγματικές ελευθερίες δεν υπάρχουν. Θα τα έχετε ακούσει όμως αυτά στα κανάλια της διαπλοκής. Δεν τα έχετε ακούσει; Γιατί;
Είμασταν έτοιμοι να κάνουμε μια ακόμη πρόβλεψη αλλά αυτή προτιμάμε να πραγματοποιηθεί. Δεν θα πονέσει κανένα αυτό.

Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης
volcanotimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου