Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ !!! 

«Στείλτε Φυλακή Μέρκελ, Ντράγκι Και Τραπεζίτες»

elliniko-xreos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ…

Ο Οικονομικός σχολιαστής και επιχειρηματίας, Karl Denninger λέει ό, τι αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κρίση χρέους είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο πρόβλημα. «Όλες οι χώρες έχουν εμπλακεί στην ίδια θέση. Συμμετέχουν στην ίδια θεμελιώδη απάτη, η οποία κτίζεται για να παραμείνει σε μόνιμη βάση. Είναι η ίδια απάτη που γίνεται και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εμείς απλά δεν έχουμε αντιδράσει, αλλά θα το κάνουμε. Αυτή είναι μια απάτη. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση πρέπει να πάνε στη φυλακή. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αναιρεθεί αυτός ο γόρδιος δεσμός, εκτός αν υπάρξει άρνηση πληρωμής. (http://katohika.gr/)
Το χρέος δεν υπάρχει περίπτωση να αποπληρωθεί. Όποιος το λέει ψεύδεται και τοποθετεί τον εαυτό του σε αυτούς που συμμετέχουν ενεργά στο έγκλημα», εξηγεί ο Denninger.
Και συνεχίζει: «Πρέπει να αναφερθεί και να ακουστεί παντού ότι από τη λεγόμενη ελληνική διάσωση επωφελήθηκαν πραγματικά μόνο οι μεγάλες τράπεζες, που φέρονται να έλαβαν περισσότερο από το 90% των χρημάτων διάσωσης. Αυτό είναι το όλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία πραγματική διάσωση. Αυτή που διασώθηκε ήταν οι Goldmans που συμμετείχαν σε μια ενεργή απάτη… Η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση είναι εξίσου ένοχη. Εδώ είναι η κατώτατη γραμμή, οι άνθρωποι εξαπατήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου