Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016


aegeanghost

ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ- ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ!

Απίστευτες κι όμως αληθινές οι χθεσινές τουρκικές παραβιάσεις, καθώς η τουρκική προκλητικότητα αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Χθες μόνο, εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της Ελλάδας 14 μαχητικά F-16, 5 ελικόπτερα επιθετικού τύπου αλλά και 2 κατασκοπευτικά CN-235. Μιλάμε δηλαδή για 21 παραβιάσεις σε μία ΜΟΝΟ ημέρα!

Από νωρίς το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας είχε θέσει σε κατάσταση συναγερμού τις Πολεμικές Μοίρες, προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα, ό,τι κι αν συνέβαινε.
Όταν εισέβαλαν μαζί 4 τουρκικά F-16 στον εθνικό μας εναέριο χώρο, το Α/ΤΑ απάντησε στέλνοντας δύο από τα θρυλικά F-4, γνωστά ως φαντάσματα του Αιγαίου. Τα τουρκικά μαχητικά αναχαιτίστηκαν άμεσα από τα δικά μας F-4. Παράλληλα, παραβίαση σημειώθηκε και από έναν σχηματισμό 8 τουρκικών μαχητικών, τα οποία συνοδεύονταν από ένα οπλισμένο F-16.
Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο και για αυτόν τον λόγο η πολιτική ηγεσία του τόπου πρέπει να αντιδράσει άμεσα. Το Αιγαίο μας βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο!

TΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 16η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :   3 (4 Α/Φ & 8 Α/Φ & 2 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :   7 (2 CN-235 & 5 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    21
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :    4 (2 Α/Φ & 2 Α/Φ)
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     10
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      3
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     -
ΠΕΡΙΟΧΗ               : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου