Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ...
Απόπειρα δολοφονίας του πολέμιου των Βρυξελλών Ν.Φάρατζ κατά την επιστροφή του στην Βρετανία



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Απόπειρα δολοφονίας του πολέμιου των Βρυξελλών Νάιτζελ Φάρατζ ήταν όπως όλα δείχνουν το "τροχαίο ατύχημα" (η φωτό στο εξώφυλο είναι από το αεροπορικό "ατύχημα" του 2010) που είχε ο ηγέτης του UKIP ο οποίος έχασε τον έλεγχο του Volvo που οδηγούσε για να βγει εκτός δρόμου μετά από δολιοφθορά που υπέστησαν οι τροχοί του οχήματος και επιβεβαιώνει η γαλλική αστυνομία.

Μετά την Γαλλίδα Μαρί Λεπέν την εκπρόσωπο της γαλλικής Δεξιάς και βασικού αντιπάλου του Βερολίνου και των Βρυξελλών που το γαλλικό ΣΔΟΕ αποφάσισε να κυνηγήσει ως ύποπτη για φοροδιαφυγή, το αυταρχικό Σύστημα που κυβερνάει την ΕΕ επιχειρεί να βγάλει από την μέση και τον Ν.Φάρατζ.

Το "ατύχημα" έγινε στην γαλλική ύπαιθρο όταν ο Νάιτζελ Φάρατζ επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από τις Βρυξέλλες στην Βρετανία και συγκεκριμένα στο Κεντ όπου βρίσκεται και το σπίτι του.
Μια ρόδα η οποία είχε "λασκαριστεί" χαλάρωσε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προκειμένου να πέσει στα φορτηγά που ερχόντουσαν από το απέναντι ρεύμα ο πρόεδρος του UKIP δρώντας ψύχραιμα και γρήγορα έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στις μπάρες, τις έσπασε και βγήκε εκτός δρόμου.
Στις έρευνες τις αστυνομίας προέκυψε ότι είχαν "ξεβιδωθεί" και οι τέσσερις τροχοί μην αφήνοντας καμιά αμφιβολία ότι επρόκειτο περί απόπειρας δολοφονίας.
"Υπήρχε ένας μεγάλος τομέας έργων πάνω στον αυτοκινητόδρομο με αυτοκίνητα να πηγαίνουν μπρος-πίσω στην ίδια πλευρά, όταν κατάλαβα ότι δεν μπορούσα πλεόν να στρίψω το τιμόνι, κατέβασα ταχύτητα, φρενάρισα και τότε ένας από τους τροχούς βγήκε! Κατεύθυνα το αυτοκίνητο όσο γ.....(bloody αναφέρει ο Βρετανός πολιτικός και έχει αυτή την έννοια περίπου) πιο γρήγορα μπορούσα για να αποφύγω τα φορτηγά και οτιδήποτε άλλο.
Όταν κατέφθασαν οι αστυνομικές Αρχές είπαν στον Ν.Φάρατζ ότι υπήρξε θύμα κακόβουλης πράξης. "Η γαλλική Αστυνομία εξέτασε το όχημα και είπε κάποιες φορές ένας τροχός μπορεί να λασκάρει, αλλά όχι και οι τέσσερις" είπε ο Ν.Φάρατζ.
Όταν ρωτήθηκε ποιος θεωρεί ότι είναι ο ύποπτος είπε "δεν έχω ιδέα, αλλά με τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η ζωή μου τα τελευταία 2,5 χρόνια τίποτα δεν με εκπλήσσει."



Ο Ν.Φάρατζ είχε και άλλο ατύχημα πριν έξι χρόνια με αεροπλάνο. Το αεροσκάφος είχε συντριβεί το 2010 τραυματίζοντας το πρόεδρο του UKIP ο οποίος σώθηκε από θαύμα ενώ πριν από αυτό είχε και άλλο τροχαίο δυστύχημα.

Mr Farage, pictured after a plane crash on election day in 2010 admitted the NHS was good in emergencies





Όλως τυχαίως έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος και κατά της Γαλλίδας πολέμιου κατά των Βρυξελλών της Μ.Λεπέν μόλις έγινε κατανοητό ότι θα περάσει στον β' γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών.
Η οικονομική εισαγγελία στη Γαλλία ανακοίνωσε ότι άρχισε προανάκριση σε βάρος της ηγέτιδας της Δεξιάς Μαρίν Λεπέν, αλλά και του πατέρα της Ζαν-Μαρί Λεπέν, καθώς όπως διατείνεται υπάρχει η πιθανότητα ότι υπέβαλαν ψευδείς δηλώσεις για τις περιουσίες τους.
Η Ανώτατη Αρχή για τη Διαφάνεια στη Δημόσια Ζωή είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο ότι θα εξετάσει το εάν οι Λεπέν υπέβαλαν ψευδείς δηλώσεις, εξηγώντας πως ενδέχεται να υποτίμησαν τα περιουσιακά στοιχεία που διέθεταν από κοινού το 2014.
Η Λεπέν είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της δικαστικής διερεύνησης της δήλωσής της, αλλά η προσφυγή της απορρίφθηκε.
«Κατόπιν της διεξαγωγής ανάλυσης ο οικονομικός εισαγγελέας αποφάσισε σήμερα να αρχίσει προκαταρκτική έρευνα», αναφέρει ανακοίνωση της εισαγγελίας.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, αρχικά στο στόχαστρο είχε τεθεί ο Ζαν-Μαρί Λεπέν. «Το αντικείμενο της έρευνας επεκτείνεται τώρα στην ψευδή δήλωση των περιουσιακών στοιχείων της Μαρίν Λεπέν», αναφέρεται.
Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν, συνιδρυτής του κόμματος Εθνικό Μέτωπο (Front National, FN) εκδιώχθηκε από το κόμμα με πρωτοβουλία της κόρης του έπειτα από μια σειρά εξαιρετικά αμφιλεγόμενων τοποθετήσεών του. Τα αδικήματα σε βάρος των Λεπέν επισύρουν πρόστιμο ύψους 45.000 ευρώ, τριετή φυλάκιση και δεκαετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των παραβατών.
Οι δημοσκοπήσεις φέρουν τη Μαρίν Λεπέν να περνά στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2017 στη Γαλλία. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα "περίεργα" τυχαίνουν στους αντιπάλους των Βρυξελλών και του 4ου Ράιχ, ποτέ στους "mainstream" πολιτικούς.
Είναι σαφές ότι υπάρχει προσπάθεια "μαυρίσματος" της Λεπέν στην συνείδηση των ψηφοφόρων και ειδικα εκεί που υπερισχύει, στην αδιάφθορη εικόνα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου