Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ...ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΠΑΛΙ!



Βόμβα!!! Ο Τζωρτζ Σόρος απειλεί τον Πούτιν…

Γράφει ο Κώστας Γεωργούλης 

Το Ινστιτούτο του George Soros όπως και μια άλλη οργάνωση…το Γραφείο του ρωσικού Γενικού Εισαγγελέα τα αντιμετώπισε αρνητικά.
Έτσι μπήκε στην διαδικασία να δώσει εντολή στους Ρώσους πολίτες να μην συμμετέχουν σε κανένα πρόγραμμα για επίτευξη κάποιου στόχου αυτών των δύο οργανώσεων.
Οι δύο αυτές οργανώσεις θεωρούνται επικίνδυνες για την Εθνική ρωσική ασφάλεια.
Έρευνες έδειξαν ότι και οι δύο οργανώσεις είναι χρηματοδοτημένες από τον Αμερικάνο George Soros.
Οι γερουσιαστές της Ρωσίας θεώρησαν σωστή την «πατριωτική λίστα- απαγόρευσης» των δώδεκα ομάδων που χρειάζεται οι ρωσοι να παρακολουθήσουν με πολύ προσοχή τις δραστηριότητες τους, και για το αν αυτές θα είναι επικίνδυνες απέναντι στο λαό.
Ωστόσο πολλά πρόστιμα και ποινές φυλάκισης θα έχουν εκείνοι που θα παραβιάσουν την απαγόρευση και συνεργαστούν με τις συγκεκριμένες οργανώσεις.
- See more at: http://www.fnews.gr/vomva-o-tzortz-soros-apeilei-ton-poutin/#_

3 σχόλια:

  1. προσφέρει δάνεια σε κανέναν

    Για όλες τις οικονομικές ανάγκες σας έρθει σε επαφή μαζί μου. Είμαι ειλικρινής και αξιόπιστος δανειστής. Η προσφορά μου κυμαίνεται από 3.600 € έως 620.000 €.

    e-mail: stephannefillon@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΙΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΜΙΛΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

    ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΒΑΙΟΜΑΣΟΝΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ, ΣΑΤΑΝΑ, ΔΡΑΚΟ, ΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΤΟΥ 2Ο17 ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ.
    Ο ΣΟΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4Ο ΜΕΡΕΣ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ...ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

    Η ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΩ ΡΩΣΟΟΡΒΑΙΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ..
    ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΑΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΟΡΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή