Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΒΑΣΙΚΑ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΦΛΑΤΑΣ...ΕΤΣΙ; Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΤΟΥ ΤΣΙΠΡΕΪΚΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ!

Πανούσης: Πολιτικοί έχουν σχέσεις με τρομοκράτες - Ξέρω ονόματα!

Πρώην Προποτζής Πανούσης: Πολιτικοί έχουν σχέσεις με τρομοκράτες - Ξέρω ονόματα!

Συνέντευξη που υπό κανονικές συνθήκες για μια ευνομούμενη χώρα (η μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν έχει πάψει πολλού να είναι τέτοια…) θα προκαλούσε πολιτικό σεισμό, δίνει σήμερα στο «Πρώτο Θέμα» ο πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Πανούσης.


Ο Πανούσης, λοιπόν, αποκαλύπτει ότι συγκεκριμένοι ποινικοί και τρομοκράτες απειλούν την ζωή του με την υποστήριξη ή την ανοχή κυβερνητικών στελεχών, ότι υπάρχουν πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες – και ότι τους ξέρει κι αυτοί ξέρουν ότι τους ξέρει, καθώς και ότι έχει καταθέσει τα σχετικά στοιχεία –υπό μορφήν… διηγήματος, 9 σελίδων- σε συμβολαιογράφο, σε περίπτωση που, όπως λέει, του συμβεί κάτι.
Άραγε, ποιών (πραγματικών!) εγκληματικών οργανώσεων (της αριστεράς και της… προόδου) είναι οι πολιτικοί, στους οποίους αναφέρεται ο Πανούσης; Είναι «μόνο» οι συνήθεις «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» που σπεύδουν κάθε φορά να υπερασπιστούν όποιον κόκκινο τρομοκράτη συλληφθεί, ή υπάρχουν κι άλλοι, μουλωχτοί; Θα μάθουμε ποτέ;
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου