Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΜΩΡΕ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΦΟ ΑΚΟΜΗ! Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ο ΚΟΜΜΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΟΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΙΟΥ... ΛΑΔΣΩΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΙΔΟΥ:




Βόμβα: Ο Κόκκαλης πίσω από το πρόστιμο 78 εκατ. που «πάγωσε» η ΣαββαΐδουΒόμβα: Ο Κόκκαλης πίσω από το πρόστιμο 78 εκατ. που «πάγωσε» η... Σαββαΐδου ( ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΗ ΜΑΝΔΑΜ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!) 



Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προβαίνει το περιοδικό Hot Doc. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ 

του περιοδικού, πίσω από το πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ, που «πάγωσε» η πρώην γενική γραμματέας δημόσιων εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου βρίσκεται εταιρία με την οποία έχει σχέση ο Κόκκαλης! 




Η Κατερίνα Σαββαΐδου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της απιστίας στην υπηρεσίαφαίνεται πως δεν «εξυπηρέτησε» μια απλή εταιρία που εμπλέκεται σε σκάνδαλο τοκογλυφίας, αλλά μια εταιρία πίσω από την οποία «κρύβεται» ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Η εταιρία, στην οποία ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν κύριος μέτοχος, έδινε τοκογλυφικά δάνεια σε άλλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του μεγέθους της διαπλοκής στην υπόθεση είναι πως το ρόλο του μεσάζοντα «έπαιξε» πρώην υπουργός Οικονομικών. Η εταιρία μέσω εικονικών τιμολογίων προσπάθησε να εμφανίσει ως νόμιμες συναλλαγές την τοκογλυφία, κάτι το οποίο όμως αποκαλύφτηκε, με τις αρμόδιες Αρχές να 
επιβάλλουν πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ.
Η ρύθμιση λοιπόν της Σαββαΐδου να «παγώσει» το πρόστιμο δεν είναι παρά μια ρύθμιση υπέρ
 του Κόκκαλη και των ανθρώπων του και όχι μιας άγνωστης εταιρίας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η αποσιώπηση και στο εισαγγελικό πόρισμα της συμμετοχής του 
ευπρόσωπου κύκλου του Κόκκαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου