Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ... ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


 ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΖΟΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ …ΠΡΟΟΔΟΥ που δεν φοράνε γραβάτα;

Δεν είναι κακόν να μη φοράς γραβάτα, αλλά τι θέλεις να δείξεις όταν δεν τι φοράς επιδεικτικά και σε σοβαρές δημόσιες εκδηλώσεις;Να είσαι λέτσος δικαιώμα σου , αλλά δείχνεις την απεραντοσύνη της ευτέλειάς κι αδειοσύνης σου όταν δεν τιμάς με μια καλή φορεσιά τον υψηλό φιλοξενούμενό σου. ΄Ολοι σε τούτο το τόπο “βάζουμε τα καλά” μας όταν έχουμε έναν επισκέπτη σπίτι μας.΄Ιδιες συμπεριφορές έχουν όλα τα έθνη.Αυτοί οι καραγκιόζηδες της Κυβέρνησης τι θέλουν να μας πουν με την ανάρμοστη εμφάνισή τους; Γιατί μας εξήγησαν ποτέ το ιδεοληπτικό μόρφωμά τους,  τι σημαίνει ...αριστερά; Μπας και ξέρουν σάμπως κι οι ίδιοι; Αποχαμένοι είναι! 

Φωτογραφία του Gerasimos Vrachiolidis.






Μην το ψάχνετε.. Η γραβάτα δεν είναι ιδεολογικό πρόσημο. Τους έχουν πάρει στο ψιλό στην Ευρώπη… μέχρι και γραβάτα δώρισε στον γραφικό Τσίπρα ο Ιταλός πρωθυπουργός.
Νά γίνονται οι ιδιοι περίγελοι, αλλά όχι πια να ξευτίλιζουν και τη χώρα… Ας φορούσαν την τραγιάσκα του Λένιν μια και επιδιώκουν να φορμάρουν στον ελληνικό λαό το μπελσεβίκικο καθεστώς.. Αν και ο αρχικαρδινάλιος του κομμουνισμού φορούσε σταθερά γραβάτα! (Δεξιά φωτό!) 



ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ.
Μα δεν ειναι μαλάκας να το  παίζει
ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!







Ο άλλος χαλβάς της ιστορίας ο Ανδρέας Παπανδρέου, είχε καθιερώσει το αλήστου μνήμης ΖΙΒΑΓΚΟ, προφανώς δανεισμένο από το έργο του Πάστερνακ, “ Δρ.Ζιβάγκο” αλλά τούτοι εδώ του ΣΥΡΙΖΑ , πολυτραυματίες εγκεφαλικά έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας.Κοιτάξτε αχταρμά αγράβατων μινίστρων που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό! Συγκρίνατέ τους με τους ομόλογούς τους της Αφρικής. Θα καταλάβετε σε τι μπουμπούκια πέσαμε 

Ευτυχώς την κατάσταση σώζουν κάποιοι άλλοι βαμμένοι αριστεροί, όπως ο Κοτζιάς, που έχουν την κοινή λογική, όχι να προκαλούν με τα χαζά της αμφίεσής τους, αλλά από σεβασμό στα διεθνή εθιμικά.



ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΣΙΠΡΑ!
ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ...Ο ΓΕΛΟΙΟΣ!



Σε παλαιότερες εποχές οι πολιτικοί φορούσαν ημιψηλο και φράκο... αλλά και άλλοι επιφανής του δημοσίου επίσης. Στην πιο κάτω φωτό οι σπουδαίοι πνευματικοί μας άνθρωποι, Μόραλης, Ελύτης και Τσαρούχης είναι σικ και χαριτωμένοι με το φράκο τους, όπου παρέστησαν σε μια επίσημη εκδήλωση... Τα χαϊβάνια της Κυβέρνησης Τσίπρα εμφανίστηκαν ενώπιον Ολάντ ως κοινοί λέτσοι. Παρ΄ολίγον να τον υποδέχονταν με σαγιονάρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου