Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΚΑΡΝΕ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ

Πρόγραμμα επικείμενων συναντήσεων ΥΠΕΞ κ. Κοτζιά με ομολόγους του


Μετά την ολοκλήρωση της Διεθνούς Διάσκεψης με θέμα «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα έχει σειρά συναντήσεων με ξένους ομολόγους του.

Tην Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βουλγαρίας κ. Daniel Mitov, που θα βρίσκεται στην Αθήνα για συνομιλίες.


Ο κ. Κοτζιάς θα έχει, επίσης, συνομιλίες με τον Γάλλο ομόλογό του κ. Laurent Fabius, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. François Hollande στην Αθήνα, κατά το διάστημα 22-23 Οκτωβρίου.
Ο Υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει, κατά το διάστημα 25-28 Οκτωβρίου, επίσημη επίσκεψη στην Λευκωσία, όπου θα έχει συνομιλίες με τον Κύπριο ομόλογό του κ. Ιωάννη Κασουλίδη, καθώς και επαφές με όλο το φάσμα της Κυπριακής πολιτικής ηγεσίας.


Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, ο κ. Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Frank-Walter Steinmeier, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αθήνα.


Ο κ. Κοτζιάς θα συναντηθεί, επίσης, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, με τη Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Σχέσεις των Η.Π.Α. κυρία Victoria Nuland, η οποία θα συμμετάσχει στις εργασίες της προαναφερθείσας Διεθνούς Διάσκεψης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου