Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Αποκάλυψη - ΒΟΜΒΑ Ρωμανιά: Οι μνημονιακοί νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω - Εμείς απλά τους ψηφίζουμε - ΒΙΝΤΕΟ


Οριστικό «ξεβράκωμα» της ζητωμνημονιακής συγκυβέρνησης Σανέλ (με λίγο «τσόντα» νουδούλα, κλεφτοΠασόκ και μπομπολοπόταμο) επεφύλαξε η συνέντευξη του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά, στο MEGA.


Αποκάλυψη - ΒΟΜΒΑ Ρωμανιά: Οι μνημονιακοί νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω - Εμείς απλά τους ψηφίζουμε - ΒΙΝΤΕΟ
Ιδού τι είπε: «Και στις προηγούμενες κυβερνήσεις, και τώρα, οι νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω. Δεν τους φτιάχνουμε εμείς. Ο πίνακας αυτός υπακούει σε μια μαθηματική λογική. Έχει προκύψει από έναν αλγόριθμο. Στην πράξη δεν βγαίνει, βέβαια. Είναι παράλογος. Είναι τρέλα. Σκέτη τρέλα. Επί αυτού διαπραγματευόμαστε»

EKTAKTO: “Πόλεμος” στο Αστυνομικό τμήμα της Κω με τους λαθρομετανάστες - Φωτογραφίες, Βίντεο


Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ένταση ξεκίνησε από μερίδα Ιρακινών, οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση (περισσότερο από 15 μέρες παραμονής στην Κω) της απόκτησης των εγγράφων τους δημιούργησαν επεισόδιο.

Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί στον αύλιο χώρο του αστυνομικού τμήματος της Κω, όπου βρίσκονται περίπου 500 μετανάστες και πρόσφυγες, προκειμένου να αποκτήσουν τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετακίνηση τους στην πρωτεύουσα. 
Το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν την γλώσσα για καλύτερη επικοινωνία και επίσης ότι δεν γνωρίζουν καλά τη διαδικασία που απαιτείται, δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την ήδη φορτισμένη κατάσταση... Στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να τους ηρεμήσουν, προκειμένου να σταματήσει η ένταση πιθανότατα χρησιμοποίησαν πυροσβεστικό αφρό για να καταλαγιάσουν τα πνεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου