Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΜΕ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΊΤΕΣ... ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΛΗΘΙΝΑ!

Το ΠολυΚατάστημα «Η Μεγαλόχαρη της Τήνου» [1]

tinou15aug15a
Το «Ιερόν κατάστημα»: Η μεγαλόχαρη της Τήνου και η κατασκευή της Λατρείας (Μέρος 1ο)
Eνα απόγευμα πριν από λίγες εβδομάδες, καθώς ψιλοκουβεντιάζαμε με μια παρέα σ’ ένα καφενείο στη Χώρα της Τήνου, ένας περαστικός κοντοστάθηκε και μας ρώτησε τι ώρες είναι ανοιχτή η Μεγαλόχαρη.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ...ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ



Η χοντρομπαλού Μαμά της Ζωής...που ξέχασε να δηλώσει ότι οι κόρες της  ενηλικιώθηκαν πριν 18 χρόνια (!) για να παίρνει το επίδομα...(από το δικό μας Ταμείο των ΜΜΕ!)
 Και τώρα είναι γαντζωμένη στο ΕΣΡ.. για να συνεχίζει να ροκανίζει το δημόσιο! ΜΕΓΑ ΤΡΩΚΤΙΚΟ Η ΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ 
Ο  θίασος του ΣΥΡΙΖΑ σε νέες 
περιπέτειες
Η ΜΑΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-Ο  ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ,  ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ...που υπηρέτησε -λούφα και παραλαγή... στο ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!
( Σε αγγελία μωρέ τους βρήκαμε; ) 

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Οκ.Κορωνάκης κατηγορήθηκε δημόσια για αποφυγή στράτευσης και ψευδή δήλωση κατοικίας. Η Αστυνομία υποτίθεται πως αδυνατεί να εντοπίσει τη διεύθυνσή του και ο ίδιος περιφρονεί τους πολίτες μη απαντώντας στις επίσημες δημόσιες κατηγορίες που τον αφορούν. Δεν ξέρω γιατί να πρωτοαγανακτήσω. Για την αναισθησία  του κ.Κορωνάκη, για την αδράνεια του κρατικού μηχανισμού, για τη συνενοχή και την εκκωφαντική σιωπή των κ.κ.Τσίπρα-Λαφαζάνη-Καμμένου που έχουν επενδύσει, αρκετά οι δυο πρώτοι, απόλυτα ο δεύτερος, πολιτικά στον αγοραίο πατριωτισμό, στην «εθνική αξιοπρέπεια» (της υπερχρέωσης), στις παρελάσεις και στα τσάμικα, για την περιφρόνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των σιωπούντων βουλευτών του προς τους νόμους και προς το περί δικαίου κοινό αίσθημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου