Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015


ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... που μας τα είχαν πρίξει με τα αντιρατσιστικά τους ... Κι όμως η καμπάνα χτυπάει από εποχής Αγ. Παντελεήμονα...

ΟΗΕ: Η Ελλάδα να ελέγξει το "χάος" στα 

νησιά

Μάλιστα ο ξεφτιλισμένος ΟΗΕ ζητάει και ρέστα.. Πρέπει η Ελλάς να είναι...ανθρωπιστικότερη του απάνθρωπου σχεδίου των Εβραοσιωνιστών σε βάρος μας που βρίσκεται εν εξελίξει... Με τα κοθόνια της Αριστεράς που είναι στην Κυβέρνηση... δεν υπάρχει σωτηρία. Τα χειρότερα έρχονται! Θα μας πνίξουν οι ..."μετανάστες"!

ΑΘΗΝΑ 07/08/2015



Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες κάλεσε την Ελλάδα να ελέγξει το "πλήρες χάος" στα νησιά όπου έχουν αποβιβασθεί χιλιάδες μετανάστες.

Τα κράτη μέλη της ΕΕ πρέπει επίσης να κάνουν περισσότερα για να μοιραστούν το βάρος που επωμίζεται η Ελλάδα, όπου 50.000 πρόσφυγες έφθασαν μόνο τον Ιούλιο, δήλωσε ο Βενσάν Κοστέλ, διευθυντής της Αρμοστείας για την Ευρώπη, αφού επισκέφθηκε τη Λέσβο, την Κω και τη Χίο.

"Σε όρους πόσιμου νερού, σε όρους υγειονομικής περίθαλψης, σε όρους βοήθειας σε τρόφιμα, η κατάσταση είναι εντελώς ανεπαρκής. Στα περισσότερα από τα νησιά, δεν υπάρχει ικανότητα υποδοχής, οι άνθρωποι δεν κοιμούνται κάτω από κάποια στέγη", δήλωσε στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.



"Έτσι στα νησιά επικρατεί πλήρες χάος. Έπειτα από μια-δυο ημέρες μεταφέρονται στην Αθήνα, δεν υπάρχει τίποτε που να τους περιμένει στην Αθήνα", πρόσθεσε.

Οι ελληνικές αρχές πρέπει "να ηγηθούν και να συντονίσουν την απάντηση", δήλωσε ο Κοστέλ, ένας 30χρονος βετεράνος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ο οποίος δήλωσε πως "ουδέποτε έχει δει τέτοια κατάσταση".

ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση Μ. Κόνσολα και άλλων 36 βουλευτών της ΝΔ περί ηθικών παραπτωμάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ



ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ... ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ...ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ;
Και υπάρχουν ηλιθιοι που ψηφίζουν αυτά τα λαμόγια; 
Λίστα με «κραυγαλέα περιστατικά που αποδομούν τη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ περί ηθικής και αποδεικνύουν ότι η αριστερή διακυβέρνηση βρίθει περιπτώσεων διαφθοράς και αδιαφάνειας» περιλαμβάνει ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 37 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου