Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΓΛΕΖΟΣ :ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ

ΓΛΕΖΟΣ: KΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ...Τ΄ΑΚΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΚΟ;

«Τα Συμπεράσματα που περιέχει το Σύμφωνο της Συνόδου Κορυφής, που υπέγραψαν οι 19 πρωθυπουργοί των κρατών-μελών της Ευρωζώνης συνιστούν ...
ένα νέο Μνημόνιο», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος και προσθέτει:
«Με αυτό αποτράπηκαν, βέβαια, τα ακραία και εξουθενωτικά σχέδια των εκπροσώπων των Μονοπωλίων και του Κεφαλαίου, ωστόσο και αυτό στηρίζεται
στον επώδυνο δανεισμό και στον εξευτελιστικό έλεγχο από τους δανειστές των μέτρων που υποχρεώνεται να πάρει η Κυβέρνηση.
Επομένως, το νέο Μνημόνιο δεν είναι σύμφωνο με το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, αφού δεν απαντάει στη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
Κανένας, όμως, δεν έχει το δικαίωμα να αγνοεί τη βούληση ενός Λαού.
 Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, όπου φαίνεται να κυριαρχεί η απογοήτευση, μία είναι η λύση: Ούτε υποταγή, ούτε ρήξη!
 Ανακωχή για ένα χρονικό διάστημα, όπου ούτε δανειζόμαστε, ούτε εξοφλούμε δάνεια και όπου παύουν να λειτουργούν και τα τοκοχρεολύσια.
 Μετά, να εξεταστούν τα δάνεια ένα-ένα χωριστά και, αν οφείλουμε στον δανειστή, να πληρώσουμε. Την ίδια λύση πρότεινε ο Καγκελάριος της Αυστρίας Φάιμαν, για πέντε χρόνια.
 Κι ας μην ξεχνάμε: «Νικά δ’ ο μείων τον μέγαν δίκαι’ έχων» (ο μικρός νικάει τον μεγάλο όταν έχει δίκιο)».
Πηγή : enikos.gr

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΗΣ;ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΗΡΩΪΚΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΦΗ;


ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΟΛΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ.

Για πραξικόπημα των δανειστών της Ελλάδας κατά της Αθήνας έκανε λόγω ο Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα...στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε χαρακτηριστικά πως η συμφωνία που έφερε ο πρωθυπουργός δεν ήταν εκείνη που ψηφίστηκε στη Βουλή και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, το κόμμα του δεν μπορεί να συμφωνήσει.

ΣΑΚΑΤΕΨΤΕ Ο,ΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΦΥΛΗ!.. ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!

ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!

Είναι η ώρα να σαμποτάρει ο ελληνικός λαός κάθε γερμανικό προϊόν! Θάψτε κάθε γερμανικό προϊόν! Κανένα αυτοκίνητο, μην πατάτε το πόδι σας σε κανένα γερμανικό...
 Super Market! Τίποτε. Μην ψωνίζετε οτιδήποτε προέρχεται από τους Γερμαναράδες! ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .. ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΟΘΩΝΟΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΑΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ & ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ! (1922) 

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ..

Ο πόλεμος που χάθηκε, οι μάχες που έρχονται

Kontoglou

του Γιώργου Καραμπελιά


Εν τέλει η τελευταία στρατιά του Έλληνα Μπρανκαλεόνε, ηττήθηκε όπως ήταν προβλεπόμενο στη σύγκρουση με τους σιδερόφραχτους τέκτονες ιππότες. Ο πόλεμος κράτησε πεντέμισι χρόνια. Και υπήρξε ένας πόλεμος ενός αποδυναμωμένου από την παρασιτική “ευρωστία της σαρκός” ελληνικού λαού, με το παγκόσμιο σύστημα και τον τοπικό του εκπρόσωπο, την τευτονική Ευρώπη. Μέσα σε έξι χρόνια μέχρι το τέλος του 2015 η Ελλάδα θα έχει χάσει το 30% του εθνικού της εισοδήματος, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα έχουν εξαθλιωθεί και εκατομμύρια θα έχουν χάσει τη δουλειά τους ή τον τρόπο της ζωής τους. Υπ’ αυτήν την έννοια ο όρος πόλεμος ανταποκρίνεται απολύτως στις περιστάσεις και την έκταση της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου