Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ: ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

Ο Αστακός έφυγε με βραβείο

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά τελετής απονομής που ολοκλήρωσε χθες βράδυ τη φετινή διαδρομή του 68ου Φεστιβάλ Κανών, με βραβεία πολιτικοκοινωνικού χαρακτήρα, ο Γιώργος Λάνθιμος παρέλαβε από τη Λετίσια Κάστα το Βραβείο της Επιτροπής για το «The lobster», την πρώτη του αγγλόφωνη παραγωγή.

Ο Αστακός έφυγε με βραβείο
Σεμνός και χαρούμενος στη σκηνή του Palais de Festival, ο Ελληνας σκηνοθέτης -ο πρώτος που βραβεύεται για τη συμμετοχή του στο διαγωνιστικό των Κανών μετά τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, ο οποίος τιμήθηκε με τον Χρυσό Φοίνικα το 1998 για το «Μια αιωνιότητα και μια μέρα»- ευχαρίστησε στα Αγγλικά τον συνεργάτη και συνσεναριογράφο του Ευθύμη Φιλίππου (χωρίς τον οποίο δεν θα μπορούσε να κάνει την ταινία), αλλά και τους συντελεστές του φιλμ, τους συμπαραγωγούς και τους ηθοποιούς του «που κατάλαβαν το όραμά του».

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ

Αποσύρθηκε η πρόταση φορολόγησης τραπεζικών συναλλαγών

Αποσύρθηκε, μετά τις αντιδράσεις του υπουργείου Οικονομικών, η πρόταση που υποβλήθηκε στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης στο Brussels Group για φορολόγηση των τραπεζικών συναλλαγών, όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Αποσύρθηκε η πρόταση φορολόγησης τραπεζικών συναλλαγών
Ειδικότερα, σχετικά με το θέμα, το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι:
«Στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, στο Brussels Group, τέθηκε η πρόταση για φορολόγηση των τραπεζικών συναλλαγών.
Το Υπουργείο Οικονομικών διαφώνησε και τόνισε πως, τουλάχιστον, όσον αφορά τη χρήση πλαστικού χρήματος, web banking και τραπεζικών εμβασμάτων, η εν λόγω πρόταση αντίκειται στην πολιτική του Υπουργείου να δίνει κίνητρα για μείωση των συναλλαγών τοις μετρητοίς.

ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ...


ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΓΚΑ
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ PDO ΝΗΜΑΤΑ

ΓΡΑΦΕΙ Η ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΓΚΑ

Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος της Πλαστικής Χειρουργικής έχει γνωρίσει αλματώδη και εντυπωσιακή εξέλιξη, δημιουργώντας νέα δεδομένα και εφαρμόζοντας πρωτοποριακές, ανώδυνες και αποτελεσματικές μεθόδους σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση έχουν η αισθητική και η επανορθωτική χειρουργική. 

Ζητήσαμε τις απόψεις για τις μη επεμβατικές θεραπείες τον πλαστικό χειρουργό κΕυθύμιο Χονδραλή, ο οποίος μας δήλωσε τα εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου