Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.


Κόλαση στην Ευρώπη! Ο Πούτιν υπέγραψε για την χρηματοδότηση της Ελλάδας!!

Δημοσιεύθηκε: 10/03/2015 10:54
 
4848

Ο Ρώσος πρόεδρος… Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα την κύρωση της συμφωνίας για την δημιουργία της νέας Τράπεζα Ανάπτυξης των χωρών του οργανισμού BRICS , δημιουργώντας έτσι έναν εναλλακτικό δρόμο χρηματοδότησης για την Ελλάδα λίγο πριν το Eurogroup στο οποίο οι Ευρωπαίοι θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την ισοπέδωση της χώρας.
Tο έγγραφο έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα των νομικών πληροφοριών της ρωσικής προεδρίας και αποτελεί πλέον νόμο του κράτους.
Η Ελλάδα έτσι διαθέτει ένα “όπλο” στη φαρέτρα της το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει, ακόμα και στην διαπραγμάτευση.
Το σίγουρο είναι ότι στην Ούασιγκτον μόνο στο “άκουσμα” της είδησης έχουν εξοργισθεί με το Βερολίνο.
Tην ίδια στιγμή ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας θα μεταβούν στην Μόσχα στις 9 Μαϊου όπου και θα παρακκολουθήσουν την “Παρέλαση της Νίκης” κατά του γερμανικού Ναζισμού.
Εκεί θα συζητηθεί και το θέμα της χρηματοδότησης απο τον νέο οργανισμό Η Δούμα επικύρωσε τη συμφωνία για την ίδρυση της νέας Τράπεζας Ανάπτυξης στις 20 Φεβρουαρίου, και τώρα εγκρίθηκε οριστικά από τον Β.Πούτιν.
Απ’αυτή τη τράπεζα θα υπάρχουν χρηματοδοτοδοτήσεις χωρών όπως η Ελλάδα, οι οποίες θέλουν ναμην βρίσκονται υπό τον θανατηφόρο εναγκαλισμό και τα “λάθη” του Ταμείου που εδρεύει στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου