Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

...ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ... στη λίστα! Κι όμως ΟΛΟΙ τους καλοπερνάνε και ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ!

6 κορυφαίες αμειβόμενες θέσεις εργασίας που δεν απαιτούν έναν βαθμό κολλεγίου

ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ!

6 κορυφαίες αμειβόμενες θέσεις εργασίας
Η Φοίτηση σε κολέγιο και η ολοκλήρωση του πτυχίου παραδοσιακά συνδέονται με τη μακροπρόθεσμη οικονομική σταθερότητα, μείωση της αστάθειας της απασχόλησης και την αύξηση του εισοδήματος. Επίσης, οι μελέτες που διεξάγονται από τις ΗΠΑ, BLS (Bureau of Labor και Στατιστικής) δείχνουν ότι τα υψηλότερα κέρδη προέρχονται από την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ θεωρεί την εκπαίδευση κολλεγίων ως μια εξαιρετική επένδυση για τους φοιτητές οι οποίοι μπορεί να πάρουν βαθμούς με χαμηλά φοιτητικά δάνεια και να έχουν μια μεγάλη καριέρα μετά. Αλλά μερικοί από τους μαθητές δεν θεωρούν το κολλέγιο ως βιώσιμη επιλογή, για τον  ένα ή τον άλλο λόγο. Σας παρουσιάζουμε τις 6 κορυφαίες αμειβόμενες θέσεις εργασίας που δεν απαιτούν  κολλεγιακο-Πανεπιστημιακό πτυχίο! Ιδού:.

1. Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας

Ετήσια Μισθός: $ 108.600
Ο Ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας φέρει βαριά ευθύνη να κρατήσει τους ουρανούς ασφαλείςς για στρατιωτικά, εμπορικά, και πολιτικά αεροσκάφη. Για να πάρει την εργασία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κάποιος πρέπει να έχει ουσιαστική εκπαίδευση που δεν μπορεί να επιτευχθεί από το παραδοσιακό πτυχίο κολεγίου. Γι 'αυτό, μετά την ολοκλήρωση του γυμνασίου-Λυκείου πρέπει κανείς να περάσει από εξαιρετικά δομημένο και ελεγχόμενο πρόγραμμα σπουδών, που σχεδιάστηκε από την FAA ή Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας.

2. Οι διαχειριστές

Ετήσια Μισθός: $ 80.200
Για να πάρεις μια διοικητική θέση στην εταιρεία είναι δυνατή χωρίς την εκπαίδευση των επιχειρήσεων, αν είστε ήδη απασχολούμενος στην εταιρία. Με βάση την εμπειρία σας και την καλή ηθική εργασίας που θα σας ανατεθεί συγκεκριμένη θέση να διαχειριστείτε κάποιες εργασίες του οργανισμού. Γι 'αυτό είναι κοντά στο δίκτυο των εποπτικών αρχών και των συνομηλίκων είναι απαραίτητη. Συνολικά, θα πρέπει να εμφανίσετε την ικανότητά σας να διαχειριστεί το έργο για  να μπεις σε αυτή τη θέση. Ένα παράδειγμα εργασία αυτού του είδους είναι εργάτης... οικοδομών. 

3. Πυρηνική Αντιδραστήρων Ισχύος Μεταφοράς

Ετήσια Μισθός: $ 68,200
Αυτή η δουλειά φαίνεται να απαιτεί πολλή τεχνική ικανότητα και ευθύνη από ένα άτομο. Αλλά φορέων πυρηνικών αντιδραστήρων αυτές τις μέρες είναι μόνο απόφοιτοι Λυκείου. Για να αναλάβει αυτή τη δουλειά εξειδικευμένη κατάρτιση παρέχεται με τη γνώση των μαθηματικών και της επιστήμης. Ο υποψήφιος πρέπει να έχει ένα δίπλωμα γυμνασίου μαζί με την καλή μαθηματικά, την επιστήμη και τις δεξιότητες πληροφορικής. Soft Skills δεν χρειάζεται να είναι επίπεδο εμπειρογνωμόνων, αλλά υποψήφιος θα πρέπει να μπορεί να λειτουργεί ο υπολογιστής σε ένα ορισμένο επίπεδο.

4. Ανελκυστήρας Τεχνικοί

Ετήσια Μισθός: $ 59.200
Οι τεχνικοί Ανελκυστήρα πληρώνονται καλά για τη διασφάλιση ότι τα άτομα είναι ασφαλή κατά τη χρήση τους. Τα συνεργεία και οι εγκαταστάτες απαιτούν εξειδικευμένες δεξιότητες σχετικά με τον καθορισμό των ανελκυστήρων και πρέπει να ξέρετε για τους μηχανικούς τους. Δεν υπάρχει βαθμός για τη διδασκαλία φοιτητών σχετικά με αυτό το επάγγελμα. Συμμετοχή σε πρόγραμμα μαθητείας  βοηθάει ένα άτομο να πάρει τις απαραίτητες δεξιότητες για να πάρει αυτή τη δουλειά. Τα μαθήματα στο πρόγραμμα καλύπτπυν την ηλεκτρονική θεωρία, φυσική, μαθηματικά, ανάγνωση σχέδιο και την ασφάλεια. 

5. Αποστολείς και διανομείς ηλεκτρικής ενέργειας

Ετήσια Μισθός: 60.000 δολάρια
Αποστολείς ισχύος και διανομείς εγκατάστασης, τρέχει, και την επισκευή των υποδομών,  αρμοδιότητες που τελούν  υπό τον έλεγχο του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την προσφορά χωρίς διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε επιχειρήσεις, σπίτια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και άλλες υποδομές διανομής. Για να προσληφθεί κάποιος χρειάζεται ένα δίπλωμα γυμνασίου και πρέπει να υποβληθεί σε επαγγελματική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία από την τάξη.

6. Μεσίτες Ακινήτων

Ετήσια Μισθός: $ 59.200
Οι Μεσίτες Ακινήτων βοηθάνε τους αγοραστές να αγοράζουν ακίνητα. Παρά το γεγονός ότι πολλοί από τους μεσίτες έχουν δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε επιχειρήσεις, οικονομικά ή μαθηματικά δεν υπάρχει καμία απαίτηση για την επίσημη εκπαίδευση για να εργαστούν σε αυτόν τον τομέα. Στις ΗΠΑ, οι μεσίτες ακινήτων πρέπει να σημειωθεί ότι περνάνε από  μια εξέταση και μελέτη για τουλάχιστον 60 ώρες ώστε να πάρουν άδεια. Και πάλι θα πρέπει να λαμβάνουν επαγγελματική κατάρτιση που διαρκεί 3 χρόνια...http://eduandfuture.com/
ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΈΧΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΤΥΧΙΟ! ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟ! ΤΥΧΑΙΟ;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ από  πολύ παλιά!Είναι δόγμα πια:Από τότε που η Ελλάς-πρωταθλήτρια- μπούκωσε από πτυχιούχους Πανεπιστημίων πάει σταθερά κατά διαόλου. Πίσω από κάθε εγκληματική πράξη βρίσκεται και ένας πτυχιούχος... Οι εγκληματίες σήμερα ...έχουν Πανεπιστημιακή τήβενο!...Η κρίση που διερχόμαστε... είναι προϊόν πτυχιούχων ΑΘΛΙΩΝ λαμόγιων! Μην το ξεχνάτε!
Α, για να δείτε τον ρατσισμό της ελληνικής δημοκρατίας...στο δημόσιο γίνεται συνωστισμός ποιος πτυχιούχος θα προσληφθεί! Και τέτοια παρδαλά προσλαμβάνονται, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η προσωπική τους αξιοσύνη... Δεν θα βρείτε ...ούτε έναν εργάτη, έναν αγρότη, έναν εμπειρικό έμπορα!
Ο Ρατσισμός των πτυχιούχων συνεργεία του αθλίου κράτους... τους αποκλείουν... παντάπασι!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ... Φτιάξανε κι αυτό το γελοίο ΑΣΕΠ... που ασφαλώς δεν ερευνά την ουσιαστική αξιοσύνη του υποψηφίου.. Διαβάζει μονάχα τα πτυχία! Έσι ποτέ μην μιλάτε για αξιοκρατία! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου