Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ο ...ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ...ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΌΣ!-απιστευτο!

Σοκ! Ο νεαρός που καθόταν δίπλα του στο λεωφορείο ήταν νεκρός!

Ασθενοφόρο
Την τελευταία του πνοή μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα – Αθήνα άφησε ένας 22χρονος φοιτητής!
Το λεωφορείο αναχώρησε στη 1.30 το μεσημέρι από την Αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά όταν έφτασε στο Αιγάλεω ο επιβάτης που καθόταν δίπλα στον άτυχο φοιτητή συνειδητοποίησε ότι ήταν αναίσθητος και παρά τις προσπάθειες του να τον συνεφέρει δεν κατέστη δυνατόν.
Τότε ενημέρωσε τον οδηγό και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε αναίσθητο τον 22χρονο στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Δυστυχώς εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.
Ο 22χρονος ήταν φοιτητής των ΤΕΙ Πάτρας με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης.

ΟΙ ΡΩΣΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

Οι Ρώσοι δίνουν προίκα ή δόλωμα στις ΜΟΜΑ;

Στρατιωτικά Οχήματα

Στη Μόσχα ο Τσίπρας, στην Αθήνα ο «κόκκινος στρατός»

Γέφυρες για να αποκτήσουν επικοινωνία με τον «έξω κόσμο» αποκομμένα μέρη του τόπου μας, αλλά και για πιο στενή ελληνορωσική συνεργασία. Δρόμους για να κινούνται πιο γρήγορα οι Έλληνες που μένουν στα ακριτικά μέρη της χώρας μας, αλλά και για να μειωθεί η απόσταση Μόσχας – Αθήνας. Λιμάνια που θα δώσουν ασφαλές καταφύγιο σε ψαράδικες βάρκες και θα υποδεχτούν τη νέα εποχή στις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας. Αυτά φέρνουν οι ΜΟΜΑ.
Σχεδόν πέντε ώρες διήρκεσε το δείπνο!

Πάπια... Βερολίνου και ιδιωτική ξενάγηση στην καγκελαρία το... μενού Μέρκελ - Τσίπρα

Πάπια... Βερολίνου και ιδιωτική ξενάγηση στην καγκελαρία το... μενού Μέρκελ - Τσίπρα
Ο πρωθυπουργός έμεινε εντυπωσιασμένος, καθώς το Μαξίμου έχει μεν την ιστορία και την αίγλη του, αλλά όχι το μεγαλεπήβολο της καγκελαρίας
Εάν επί τέσσερις και πλέον ώρες που διήρκησε το επίσημο δείπνο, που παρέθεσε η γερμανίδα καγκελάριος στον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του, όντως ήταν πάνω από τα πιάτα, τότε κανείς τους δεν θα κοιμήθηκε χθες βράδυ από τη... βαρυστομαχιά. 

ΚΟΛΑΣΗ ΝΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΑΝΗΜΠΟΡΗ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

225 ΝΕΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!
Η Ελλάδα θεωρείται ...τελειωμένη χώρα λόγω λαθρομεταναστών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που πνίγει την Πατρίδα και θα αφανίσει το έθνος μας. Ο Α. Τσίπρας δεν είπε τίποτε για το θέμα στη Μέρκελ, το θέμα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των ίδιων των Ευρωπαίων. Το μόνο που είχε να τονίσει ήταν η...Δημοκρατική Γερμανία με την οποία έχουμε κοινό μέλλον! 
Το ρεπορτάζ φρίκης του defencenet.gr τα λέει όλα:
Με κόπο κρατά κανείς ακόμη και τα στατιστικά των εισόδων λαθρομεταναστών στη χώρα...

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!


Κυριότερες ειδήσεις

Αποκλιμάκωση της έντασης με Βερολίνο

Η Καθημερινή - ‎πριν από 47 λεπτά‎
Χθες, στο Βερολίνο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας και η καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ στην από κοινού συνέντευξη Τύπου. Προσπάθεια αλληλοκατανόησης για το αμοιβαίο καλό των δύο χωρών και το ευρωπαϊκό μέλλον, χωρίς τα ...

Νέα παρέμβαση Ομπάμα: «Προς συμφέρον των ΗΠΑ να επιλυθούν ...

Ημερησία - ‎πριν από 8 ώρες‎
Νέα παρέμβαση για την ελληνική κρίση από την αμερικανική κυβέρνηση. «Είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών και της αμερικανικής οικονομίας να επιλυθούν οι διαφορές και να τερματιστεί η αστάθεια (στην Ευρώπη)». Την παραπάνω δήλωση ...

Ντράγκι: Η ΕΚΤ δεν εκβιάζει την Ελλάδα

Η Καθημερινή - ‎πριν από 42 λεπτά‎
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Σαφή μηνύματα στην Αθήνα έστειλαν χθες ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο πρώτος δήλωσε ότι «δεν δημιουργούμε ειδικούς κανόνες για την Ελλάδα» σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότησή της, ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου