Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ...TΡΑΓΚΑ ΣΤΗ BILD

Τράγκας στη Bild: «Δεν θα πάρετε ποτέ τα λεφτά σας πίσω»

tragas1
Είναι ένα είδος Kλάους Κλέμπερ (σ.σ.: ο σημαντικότερος Γερμανός παρουσιαστής ειδήσεων του κεντρικού δελτίου του ZDF) της Ελλάδος. Ο Γιώργος Τράγκας, 66 ετών, είναι παρουσιαστής ειδήσεων της τηλεοράσεως, σχολιαστής του ραδιοφώνου (“Real FM”) και εκδότης του περιοδικού “crash”.
Clipboard00
Να σημειωθεί ότι η γερμανική εφημερίδα παρουσίασε στις σελίδες της τμήμα της 90λεπτης συνέντευξης με τον Γιώργο Τράγκα όπου μεταξύ άλλων σημείωσε στον γερμανό ανταποκριτή ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του ασκεί μια πατριωτική πολιτική και ο κύριος Τσίπρας κατά την άποψη του είναι έντιμος και θα τηρήσει ότι συμφωνηθεί τελικά.

EΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ

Blogs με πορνό, θα κλειδώσουν αυτόματα στις 23 Μαρτίου. 
Δείτε την ανακοίνωση της google 

Blogs με πορνό, θα κλειδώσουν αυτόματα στις 23 Μαρτίου. Δείτε την ανακοίνωση της google στα blog του blogger. Από τις 23 Μάρτη 2015, δεν θα είναι σε θέση τα ιστολόγια του Blogger να αναρτούν δημοσίως εικόνες και βίντεο που έχουν σεξουαλικά περιεχόμενο ή δείχνουν είκονες γυμνού. Σημείωση: Θα επιτρέπεται ακόμα γυμνό αν το περιεχόμενο προσφέρει ουσιαστικό δημόσιο όφελος, για παράδειγμα, καλλιτεχνικό, εκπαιδευτικό, ντοκιμαντέρ, ή σε
Το «mea culpa» των Τούρκων για την κατάπτυστη NOTAM δεν πείθει
8

Στα όρια της ιλαρότητας κινείται η ανακοίνωση των Τούρκων για το φιάσκο με τις προκλητικές ΝΟΤΑΜ που δέσμευαν ακόμα και ελληνικό έδαφος, που κατόρθωσε να εξοργίσει ακόμα και τον παραδοσιακά «επιτήδειο ουδέτερο» των ελληνοτουρκικών για λόγους εσωτερικών ισορροπιών, το ΝΑΤΟ…Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Τανζού Μπιλγκίτς, που παρέλαβε από τους έξαλλους ισλαμο-εθνικιστές της Άγκυρας το «πικρό ποτήρι» της αιτιολόγησης της αμφισβήτησης της κυριαρχίας κράτους-μέλους μια στρατιωτικής συμμαχίας στην οποία συμμετέχουν και οι δυο χώρες, ανέφερε ότι από λάθος εκδόθηκε «με λανθασμένες συντεταγμένες» η ΝΟΤΑΜ της Τουρκίας, η οποία τελικά ακυρώθηκε, σύμφωνα με τον ο οποίος αναφέρει ότι για ένα συγκεκριμένο διάστημα δεν θα εκδοθεί άλλη ΝΟΤΑΜ.

Τι απαντάει η Ακρίτα στο Μαρκογιαννάκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

markogiannakis-akrita-708
Απαντήσεις δίνει στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη η Ελενα Ακρίτα αναφορικά με την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει για την υπόθεση του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η δημοσιογράφος έγραψε στη σελίδα της στο Facebook «Όταν υπάρχει Amber Alert και σε περιπτώσεις ζωής και Θανάτου και γίνεται μεγάλη έρευνα πανελλαδικά για να
βρεθεί η αλήθεια και να εντοπιστεί το παλικάρι – πρωτοετής Νομικής γνωρίζει ότι: ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΕΓΩ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑ (ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ) ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Πιστεύω – ή θέλω να πιστεύω – πως, κάποια στιγμή, η αλήθεια θα βγει στο φως. Όπως και οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας. Φτάνει μόνο να μην είναι αργά για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου