Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ!- φαντασθείτε σε τι χέρια είχε πέσει το Υπουργείο εξωτερικων-εξωφρενικων!


ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΆΚΙ ΟΙ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ANERICAN JUWISH CΟMMITEE;

Τι ζητάνε και τι παίρνουν από τη Κυβέρνησή μας; Σας λέμε:
΄Είναι η δεν είναι οι μπάσταρδοι αυτοί ένας απλός συλλογακός; Μπορούν να ασκούν πολιτική και μάλιστα τόσο φορτικά εκβιαστική;

Εμείς έχουμε απαντήσει από πολλού: Οι σιωνιστές μας έχουν βάλλει στο στόχαστρο και μας στραγγαλίζουν σταθερά. Η κρίση που περνάμε είναι δικό τους φτιάξιμο. Το διεθνές τραπεζικό σύστημα ελέγχεται απ΄αυτούς!

Τη τελευταία φορά που ήρθαν στην  Αθήνα  απαίτησαν από τον Σαμαρά την εξόντωση της Χρυσής Αυγής με φυλακίσεις των βουλευτών της! Από ελληνικής πλευράς …λένε αρλούμπες.Ο πρόεδρος όμως του διεθνούς Σιωνισμού, με άρθρο του (που δημοσιεύσαμε εδώ) "καυχήθηκε ότι απαίτησε από την ελληνική Κυβέρνηση Σαμαρά να καταδιώξει την Χρυσή Αυγή! Κι αυτός υπάκουσε πειθήνια", όπως σημειώνει, ο Εβραιφασίστας Σιωνιστής Μίστερ Χάρις.


Μας ξανάρθε ο τύπος τις προηγούμενες μέρες , αλλά η παρουσία του πέρασε στο ντούκου…. Τι ήθελε; Θα μας πει κανένας; Φρέσκια η κυβέρνηση Τσίπρα και έπρεπε να της δώσουν οι Σιωνιστές τα μηνύματά τους!!!
Ιδού τα ειδησάκια, που λένε πολλά

Συνάντηση Π. Καμμένου με το προεδρείο της αμερικανο-εβραϊκής οργάνωσης AJC




Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με το προεδρείο της αμερικανο-εβραϊκής οργάνωσης American Jewish Committee (AJC) και μέλη του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος.
Έγινε ανασκόπηση περιφερειακών θεμάτων που αφορούν την ελληνική και αμερικανική πλευρά.
Αληθεια τι είδους ανασκόπηση μπορείς να κάνεις με ένα συλλογάκο; Μπορείτε Κύριε Καμμένο να το κάνετε πιο λιανό;
Φυσικά οι χθόνιοι αυτοί παγκοσμιο-ποιητές δεν παρέλειψαν να πάνε και στην Κύπρο και να συναντηθούν με τον πρόεδρο τους!

Κύπρος: Συνάντηση Αναστασιάδη με αμερικανο-εβραϊκή επιτροπή για Κυπριακό και τρομοκρατία

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνάντηση
Με φόντο τον κίνδυνο η Κύπρος να αποτελέσει δίοδο για τρομοκράτες από την ΕΕ και από αλλού προς την Τουρκία και από εκεί στο Ιράκ και τη Συρία
Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η οικονομία και η τρομοκρατία ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με αντιπροσωπεία του Συμβουλίου της Αμερικανό-Εβραϊκής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Συμβουλίου, David Harris στο Προεδρικό.
Με φόντο τον κίνδυνο η Κύπρος να αποτελέσει δίοδο για τρομοκράτες από την ΕΕ και από αλλού προς την Τουρκία και από εκεί στο Ιράκ και τη Συρία
Δείτε …τα θέματα που ο συλλογάκος αυτός που κουβέντιασε και βγάλτε συμπέρασμα για το πόσο πολύ μας έχουν μπλκαρισμενους οι Σιωνιστές.. Μα τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ τα λένε ΟΛΑ!..Απλά χρειάζονται βαθειά μελέτη μέχρις ότου ξυπνήσουμε:
Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η οικονομία και η τρομοκρατία ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με αντιπροσωπεία του Συμβουλίου της Αμερικανό-Εβραϊκής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Συμβουλίου, David Harris στο Προεδρικό.
Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, ο κ. Harris είπε ότι το Συμβούλιο διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Κύπρο εδώ και πολλά χρόνια και συνεργάζεται πολύ στενά με την Ελληνοαμερικανική κοινότητα.
Ανέφερε ότι τρεις ηγέτες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας συμμετείχαν στη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, κάτι που αποτελεί, όπως είπε, απόδειξη της στενής συνεργασίας μεταξύ του Συμβουλίου και της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.
«Πραγματοποιούμε τακτικές επισκέψεις στην Κύπρο εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε φίλοι και υποστηρικτές της Κύπρου», είπε και πρόσθεσε ότι είχαν μια πολύ καλή συζήτηση με τον Πρόεδρο, η οποία κάλυψε τα θέματα που επηρεάζουν την Κύπρο και τη γύρω περιοχή.
Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «τα καλά νέα είναι ότι η κατάσταση σε σχέση με την οικονομία φαίνεται να βελτιώνεται και επανακτάται η εμπιστοσύνη προς την κυπριακή οικονομία και αυτά είναι πολύ ενθαρρυντικά νέα».
Είπε, επίσης, ότι ο Πρόεδρος τυγχάνει σεβασμού στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.
Εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη σχέση που διατηρεί η Κύπρος με τις ΗΠΑ και για τη στρατηγική απόφαση που έλαβε η Κύπρος πριν από μερικά χρόνια και ενισχύθηκε από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για περαιτέρω εμβάθυνση των δεσμών της Κύπρου με το Ισραήλ.
Είπε, επίσης, ότι συζήτησαν και το θέμα της τρομοκρατίας και εξέφρασε τις ευχαριστίες του Συμβουλίου τόσο προς την Κύπρο όσο και προς τη Βουλγαρία στο θέμα της καταχώρησης της ένοπλης πτέρυγας της Χεζμπολάχ στον κατάλογο της ΕΕ με τις τρομοκρατικές οργανώσεις.


Αναφέρθηκε επίσης στον κίνδυνο η Κύπρος να αποτελέσει δίοδο για τρομοκράτες από την ΕΕ και από αλλού προς την Τουρκία και από εκεί στο Ιράκ και τη Συρία και εξέφρασε την ανάγκη συνεργασίας για αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Συνεργασία ρε κοθόνια με ποιούς;Είστε Κυβέρνηση, κάνετε και εξωτερική πολιτική η Σύλλογος κατά τον νόμο; Αει σιχτίρ!  

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι η επίσκεψη του Συμβουλίου της Αμερικανό-Εβραϊκής Επιτροπής στην Κύπρο εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών για ενίσχυση των σχέσεων της Κύπρου με τα γειτονικά κράτη και στην προκειμένη περίπτωση με το Ισραήλ.


Δηλαδή τα βρίσκουν και κάνουν. ΄Εχουν τους εδώ πρακτορίσκους τους: Σαμαρα, Αβραμόπουλο, Δένδια Βενιζέλο ..οι οποίοι επίσης στα τελευταία δύο χρόνια επισκέπτονται τακτικά την έδρα του Αμερικανικού Εβραϊκού Συμβουλίου. Πήγε και ο Τσίπρας στο παράρτημά τους στο Τέξας… Τι κάνουν όλοι αυτοί; Κάποτε θα το μάθουμε, όσο κι αν υπάρχει συνωμοσία σιωπής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΟΓΕΝΝΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ

Ρε τον τσόγλανο!Ομολογεί ότι είναι δικός τους!ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ;
04/06/2013
SAMARAS-evraiki-sunagogi
Δεν ευτύχησε τελικά ο φον Αντωνάκης να παρευρεθεί στο φετινό συνέδριο της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee), καθώς είχε συνδυάσει την (προγραμματισμένη) παρουσία του στο συνέδριο με επίσημη επίσκεψη στην Αμερική και συνάντηση με τον Ομπάμα, αλλά η πολυπόθητη πρόσκληση δεν ήρθε ποτέ.
Έτσι, του ’φεξε πάλι του Αβραμόπουλου (του… μεγαλοπρεπούς) να είναι αυτός ο τυχερός και να παραβρεθεί αντ’ αυτού στη μάζωξη των παγκόσμιων εξουσιαστών και να υποβάλλει αυτοπροσώπως τα σέβη της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης προς την αφεντιά τους! Εξάλλου, το’ χει το… μεγαλείο μέσα του ο άνθρωπος…

Ευκαιρία, λοιπόν, βρήκε και… ξεσπάθωσε κατά του μοναδικού εν Ελλάδι εχθρού του παγκοσμίου σιωνισμού, της Χρυσής Αυγής:

«Επιτρέψτε μου να δηλώσω απ’ αυτό το φόρουμ, με τον πιο αποφασιστικό και πειστικό τρόπο ότι η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει ποτέ το μίσος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί. Οι κοινωνικοί παράγοντες που επέτρεψαν να συμβεί αυτό, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με επιτυχία. Η άγνοια, η απόγνωση, ο θυμός, η απογοήτευση με το πολιτικό σύστημα είναι μερικοί απ’ αυτούς (τους παράγοντες). Παρήγαγε ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο που δεν ταιριάζει στη δημοκρατική κουλτούρα του ελληνικού λαού και αποτελεί ντροπή για τις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές παραδόσεις μας. Κανείς δεν πίστευε ποτέ ότι η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και έχει γίνει το καλύτερο παράδειγμα της αντίστασης ενάντια στον ναζισμό, θα μπορούσε ποτέ να ανεχθεί και να επιτρέψει την αναβίωση του μίσους και του ρατσισμού. Εγγύηση όμως είναι η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και η ισχυρή βούληση του λαού. Οι ΗΠΑ είναι μεγάλη φίλη και σύμμαχος χώρα της Ελλάδας, ενώ αναπτύσσουμε καλές σχέσεις και με το Ισραήλ»
Τέτοιους κωλοσφουγγάριους προς τον σιωνισμό πολιτικούς έχουμε….




Αρα …σωτηρία δεν υπάρχει, εκτός κι αν θυεμόσουμε και εξαφανίσουμε αυτό το σκυλολόϊ που υπηρετεί τον σιωνισμό και δρα ευθέως κατά της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου