Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΔΕΙΤΕ τον Έλληνα από το Δίστομο που τρέλανε τους Γερμανούς! Αξίζει να διαθέσετε 15 λεπτά από τον χρόνο σας για να δείτε το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Ο αναφερόμενος ως "Αργύρης" είναι υπάρκός και σπουδαία προσωπικότητα κι αν δεν κάνουμε λάθος καθηγητής σε Πανεπιστήμιο της Ελβετίας. Μάλιστα δε η περίπτωσή του έχει γυριστεί και σε θαυμάσια ταινία. Συνισούμε να δείτε το βίντεο... Είναι όντως σπαρταριστό...
Δημοσιεύθηκε: 30/03/2015 19:40
   
sfoyntouris_636_355

Ο ασπρομάλλης Αργύρης Σφουντούρης, επιζώντας της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο, εμφανίστηκε σε σατυρική εκπομπή στο ZDF και ειναι ο Έλληνας που τρέλανε τους Γερμανούς οι οποίοι τον αποθέωσαν!
Ξεκινά ανάλαφρα και χιουμοριστικά, έστω με πικρό χιούμορ, αλλά βαραίνει ιδιαίτερα, συναισθηματικά, όταν θίγεται ενώπιον του γερμανικού κοινού μεταξύ πολλών και ο ζήτημα της σφαγής του Διστόμου από τον ίδιο τον Αργύρη Σφουντούρη, διασωθέντα του εγκλήματος, παιδί 4 ετών τότε, που έχασε 30 συγγενείς…

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΑ SUPER MARKETS! ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!

Αυτό που γράφανε ορισμένοι καλά ενημερωμένοι πριν από χρόνια ότι θα ακτινοβολίζονται τα τρόφιμα, κάτι το οποίο έμοιαζε τότε ως πολύ μακρινό μέλλον, τώρα πλέον είναι πραγματικότητα. Τα ακτινοβολισμένα τρόφιμα υπάρχουν ήδη στα σούπερ-μάρκετ, άρα και στην κουζίνα μας...

ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ! ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΟΤ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΓΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ!!!

Νέα πυρά δέχεται ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετά από αποκαλύψεις...

δημοσιεύματος της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" για τη δραστηριότητα της συζύγου του , Δανάης Στράτου, σε σχέση με τη χρήση των πολυτελών οικιών που διαθέτει στην Αίγινα και την Πλάκα.

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ...ΒΑΘΜΟ ΠΗΡΕ! ΙΔΟΥ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥ!

Όλοι έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση επειδή δεν καταφέραμε εντός χρονικών ορίων να ανταποκριθούμε σε κάποια υποχρέωση μας. Όλοι έχουμε σκεφτεί κάποια δικαιολογία γιατί δεν καταφέραμε να πάμε σε ένα...

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΣΗΦΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νεκρός εντοπίστηκε ο Σήφης ο κροκόδειλος, το διάσημο ερπετό που ζούσε στην τεχνητή λίμνη του Φράγματος των Ποταμών στο Αμάρι.
Ο Σήφης που εντοπίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι από δύο πυροσβέστες που...
ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ 
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΔΩ!


Κόσμος -
Ελλάδα -Επιχειρήσεις-ΨυχαγωγίαΑθλητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου