Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ!.. ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΜΝΗΜΕΊΑ ΜΑΣ...ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ,  ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ, ή καβουρμά ΕΒΡΟΥ...πάει πολύ!



ΩΠΑ… ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ(φυχοπαθούς)  ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΦΕΝΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ... ΘΡΑΚΗΣ ...ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ… όταν και οπότε ... οργανωθούν... 

Κούνια που τους κούναγε… Η Θρακική γη είναι ελληνική από ΕΠΟΧΉΣ γέννησης του Ορφέα και Διονύσου! Τμήμα της ιερής αυτής γης υφαρπάσθηκε από τους Μεμέτηδες …των Μεγαλοπρεπών από εποχής Μωχαμέτη (ΜΩΑΜΕΘ) τους έως.. του τρελού Ερντογάν! 

Σε ένα άρθρο της DAILY NEWS της καλής ΧΟΥΡΙΕΤ, όπου εκεί υπάρχει σημερινή αφήγηση..που αναφέρεται στην σπουδαιότητα των θρακικών προϊόντων ( κρασιά, τυριά, κρέατα, ειδεικά ...αμνοερίφια ), ιδιαίτερης γευστικής σπουδαιότητας..
(ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΕΛΤΖΟΥΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ)!

Όμως το όλο τουρκικό σύστημα παραγωγής τους, βρίσκεται σε επίπεδο πρωτόγονο… Πλην όμως ελπίζουν ότι μπορεί να δώσουν ανάσα σ΄αυτή την ευλογία της Θρακικής γης, που εμείς βέβαια απολαμβάνουμε, χωρίς εν τούτοις να  έχουμε αναδείξει τα θεία προϊόντα της , στο ύψος που ταιριάζει! 
Καταλαβαίνετε ..ΡΕ τραχανάδες βουλευτάδες του ΄Εβρου ; 

Διαβάστε το κείμενο της ΧΟΥΡΙΕΤ! Στην αγγκλική και σε αλαμπουρνέζικη μετάφραση του GOOGLE, που όμως με λίγη προσπάθεια θα κατανοήσετε, όπως άλλωστε την κατανοήσαμε κι εμείς…

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΤΙς ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Ο ...ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ " SIRMA"



O MΠΟΥΡΑΡΗΣ..."ΜΑΜΑ...ΤΕΡΕΖΑ"
Φανταστικές λεπτομέρειες για τον γραφικό τουρκόσπορο-εβραιογεννή   άρχοντα της Θεσσαλονίκης!
Αποδέκτης δημόσιας ανακοίνωσης εργαζομένων στο δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης. Επίθεση σε Ψαρρά και Κανάκη.

«Σταμάτα να είσαι ψυχοπονιάρης και μην γίνεσαι μαμά Τερέζα!» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
mpoutaris-tilwfwnoΗ παράταξη «Μέτωπο Αλλαγής Επανεκκίνηση», η οποία εκλέχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές για τον Σύλλογο Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης (35% και 5 έδρες) με ανακοίνωσή της προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στρέφει τα βέλη της προς τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Θωμά Ψαρρά και τον εντεταλμένο σύμβουλο Στ. Κανάκη.
Οι εργαζόμενοι στηλιτεύουν την κίνηση του κ. Ψαρρά να ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας με σκοπό να γίνει απρόσκοπτα ο επανέλεγχος των συμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου