Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΝΝΕΚΕΝ... ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ... !

Αυτό μονον εδώ και ειδικά για διπλωμάτες!

ΣΗΜΕΡΑ ...ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΦΑΡΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ...ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΕ..:

Ναι, δεν ασχολούμαστε με πίτουρα τύπου ...Πολυτεχνείου. Τα έχουμε καταγεγραμμένα από πολλού!
Το πολυτεχνείο είναι μια φάρσα καλοστημένη από τους Αμερικάνους!..ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ... ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και την δοτή κυβέρνηση ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ.. επειδή ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ στην απαίτηση των Αμερικάνων για τον ελλιμενισμό τους ( ειδικά στην Ελευσίνα ) ...προκειμένου να κάνουν άνετα αεροπορικές επιθέσεις ... οι Ισραηλινοί + αμερικάνοι σε βάρος των Αράβων... ΟΙ Παπαδόπουλος και Μαρκεζίνης απέρριψαν το αίτημα των ΗΠΑ... ( Ο πόλεμος Ισραήλ της 3.Οκτωβρίου 1973)

Και είπαν : ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!.Δεν σας παρέχουμε  διευκολύνσεις υπέρ του πολέμου του Ισραήλ σε βάρος των Αράβων...


(Σημειώστε ότι την εποχή εκείνη η ελληνική Κυβέρνηση δεν είχε ακόμη αναγνωρίσει επίσημα το κράτος του Ισραήλ και επί πλέον ασκούσε σταθερά φιλοαραβική πολιτική)!



ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ...ΑΛΛΟ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ! ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Αλλά οι κωλοαριστεροί... τα
μπερδεύουν, και στήσανε το

δικό τους πλαστικό μύθο...που
αθλίως γιορτάζουμε σήμερα! 
Επί της (ιστορικά αναμφισβήτης αυτής ελληνικής στάσης) ...μόνο τα μαλάκια της αριστεράς παραμιλούν ..χώρια που ισχυρίζονται το βλακώδες-αναληθές πως η χούντα Παπαδόπουλου ήταν αμερικάνικο φτιάξιμο! Τίποτε πιο αναληθές.

Ο Παπαδόπουλος και η παρέα του, κάνανε την .."επανάστασή" τους εν αγνοία των Αμερικάνων... ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ...  Γι αυτό άλλωστε επί 2 έτη οι ΗΠΑ αρνιότανε να τοποθετήσουν πρεσβευτή τους στην Αθήνα!....Αφρίζοντες για το φιασκο που τους έκανε ο Παπαδόπουλος!

Αλλά  χρονίως οι αριστερόφρονες   παραμορφώνουν..παραποιούν την ιστορία!.. Για να κουνάνε κάθε τέτοια μέρα σαν σήμερα ...σημαιάκια υπέρ της μνήμης των πεσόντων ..στο Πολυτεχνείο!

΄Ομως αυτή είναι η αλήθεια! ΦΑΓΩΘΗΚΕ ο Παπαδόπουλος και ο Μαρκεζίνης επειδή είπαν άλλο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!..ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!

Οι κωλοαμερικάνοι, αμέσως στήσανε τη φάρσα -ΠΑΓΙΔΑ του Πολυτεχνείου... με τάχα ...ηρωϊκούς φοιτητάδες... τους οποίους κίνησαν ...εκεί που γούσταραν.. ταυτόχρονα με τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Ιωαννίδη ..που έθαψε και την Κύπτο!

ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ  τους χαλβάδες τους Κομμουνιστοαριστερούς ..να μην κουνηθούν... Διότι κάποιοι δικοί μας άνθρωποι ήσαν μέσα στο Πολυτεχνείο...και μάλιστα ένας από αυτούς υπεύθυνος-τότε- της μοναδικής  εκπομπής για τους φοιτητάδες!
 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ. Στην τότε ΕΡΤ-ΥΕΝΕΔ... Και  ελάλλησε τα όσα ήξερε: Είπε στο αέρα:

--Tο Πολυτεχνείο και η δήθεν εξέγερση είναι κόλπο που έστησαν οι Αμερικανοί πράκτορες για να φάνε την Κυβέρνηση Μαρκεζίνη...Χρησιμοποίησαν τους αγαθούς-αγνούς φοιτητές..Μιλάμε για grosso Colpo! Συνασπίστηκαν πέντε αλλότριες δυνάμεις: Κομμουνιστές, Βασιλόφρονες, παλαιοί-άνεργοι -πολιτικοί-κανταφικοί του Ιωαννίδη-

Και να μην ξεχνιέται δε πως αυτός ο ικανός Μαρκεζίνης πριν αναλάβει την πρωθυπουργία ...ζήτησε την γνώμη του δικού μας  βραχιολίδη , λίγα λεπτά προ της ανάληψης της Πρωθυπουγίας! Και να μην ξεχνιέται αυτό που του είπε ο Βραχιολίδης , όταν λίγο πρό μεσονυκτίου του τηλέφωνησε, ο σπουδαίος αυτός ιστορικός και πολιτικός ανήρ της Ελλάδας: 

ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΘΕΤΑ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ:

--Κύριε Μαρκεζίνη... αναλάβατε τώρα την πρωθυπουργία...που σας επροτάθη! Δεν υπάρχουν Κύριε πρόεδρε  περιθώρια ...για να ξεφύγουμε από τη χούντα.Κάντε το μεγάλο βήμα!


--Σας ευχαριστώ κ. Βραχιολίδη για την υπόδειξη! Είπε. ( Λεπτομέρειες υπάρχουν στην www.pressliberty.wordpress.com )


Δυό μέρες αργότερα ο Σπύρος Μαρκεζίνης δέχθηκε να αναλάβει τη δοτή πρωθυπουργία του!Κι ως έντιμος δήλωσε: ΕΙΜΑΙ ΔΟΤΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Λογαριάζαμε όλοι μας να βγεί η Ελλάς σε ξέφωτο... όμως χωρίς τον ξενοδόχο... τους πανάθλιους νταβατζήδες,εγκληματίες των εθνών... ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!

Για όσους δεν γνωρίζουν λέμε: Ο δημοσιογράφος Απ.Βραχιοίδης  άνοιξε μεσούσης της χούντας , το δρόμο προς την πρωθυπουργοποίηση του Μαρκεζίνη και γενικότερα την δραπέτευση της χώρας  από το χουντικό καθεστώς! ΟΥΔΕΙΣ έταιρος!

ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ...ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΊΝΗΣ ... έγινε πρωθυπουργός!..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΝΗΜΑ...κι απο κανένα πούστη! ΣΤΑΡΑΤΑ!




Ο ΣΕΡ...ΒΑSIL...

MARKEZINIS!
Ki όμως θα μπορούσε 

να επιτεθεί
στη μούργα της ελληνικής 

πολιτικής!
Δεν το έπραξε!ΑΠΛΆ γέρασε!
Α...ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

.....Ντερμπεντέρη!
Κι όμως ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ..
είναι σπουδία φυσιογνωμία!
Αλήθεια ...γιατί ψάχνουν
για νέο πρόεδρο;
ΤΟΝ ...προτεινουμε για 
αυριανό ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !
Ποιός άλλωστε,πλην
ημών θα έκανε τέτοια
πρόσταση; 

***Αν κάποιοι θέλουν κι άλλη πληροφόρηση και ειδικά ο...ΣΕΡ ΒΑΖΙΛ να επικοινωνήσουν  μαζί μας... Διότι ο ΣΕΡ... μπλαζέ λέει πολλά χαζά για τον σπουδαίο πατέρα του...

(Εμείς  ξέρουμε αυτόν το ΣΕΡ Μπαζίλ από την εποχή που έπαιζε με τραινάκια στο σπίτι του... στο Κολωνάκι ...)



Αυτή ακριβώς η εκδοχή μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο της ΥΕΝΕΔ την ίδια μέρα της εισβολής του τάνκ... στο Πολυτεχνείο! ΜΕ  ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΥΕΛΩΔΟΥΣ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!... του δικού μας... ακόμη ανθρώπου!


ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ,ΜΕΤΑ ...ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΕΝΕΔ! Τον Βραχιολίδη βέβαια!


ΤΟΣΟ ..ΑΠΛΑ... 


Δεν ειναι ομορφο; Τα τσογλάνια την φαύλης αριστεράς ... έχουν να επιδείξουν ανάλογα ..για να τσιλιμπουρδούν στην δημοκρατία μας ; ΡΩΤΑΜΕ ΡΕ γαμιόληδες..παραχαράκτες της ιστορίας ΣΥΡΙΖΑ...Κ.Κ.Ε...; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου