Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

NA MIA ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ..ΛΙΒΑΝΕΖΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, άλλο αν είναι μουσουλμάνα!

ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ:  Η ΑΜΑΛ ...ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ...ΕΙΝΑΙ... ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΟΛΑΚΕΡΗΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ..ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΣΜΟΥ ! ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ...ΜΕΡΚΕΛΙΚΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ..Ναι εννοούμε την Αρχικαργιόλα-πουτανέσκα  των Αλλεμάνων, των Ούνων...  Μανδαμ -Φράου Άγγελα  Μέρκελ!  Ρο αγλάϊσμα της γυναικείας ομορφάδας! ΄Εχει κανείς αντίρρηση;




Τι θα κάνει στην Αθήνα η κυρία Κλούνεϊ; - Αναλυτικά το πρόγραμμά της... Η ΑΜΑΛ ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ... ΕΡΧΕΤΑΙ.....ή όπως θα λέγαμε το λιχνάρι του ΑΛΑΝΤΙΝ!......Μοιάζει σαν ανατολίτικο παραμύθι!ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ!

Θα δούμε πόσο θα τρέχουν τα πουσταριά του Βρετανικού μουσείου που τα κονομάει με τα Ελγίνεια Μάρμαρα.. ασυστόλως! Διαβάστε πιο κάτω και κατουρηθείτε!... ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ...ΑΛΑΝΤΙΝ προχώρα και ΔΙΕΛΑΜΨΕ!  Η Ελλάς θα σε ευγνωμονεί και εσύ και το ΜΑΓΚΑΚΙ ο Κλούνεϋ! 
 


Αρχές Σεπτέμβρη του 2014. Ο ελληνικής καταγωγής υποψήφιος για Οσκαρ ο διευθυντής φωτογραφίας και κολλητός φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ Φαίδωνας Παπαμιχαήλ  ( Αυτός ο Παπαμιχαήλ... είναι εγγονός του  κινηματογραφικού παράγοντα του ελληνικού κινηματογράφου;) κατευθύνεται καβάλα στο σκούτερ του προς το αριστοκρατικό «Grand Hotel Imperial» που βρίσκεται στη λίμνη του Κόμο -και πολύ κοντά στην περίφημη βίλα Κλούνεϊ- για τις ανάγκες μιας συνέντευξης που δημοσιεύεται λίγο αργότερα στο Andro TV.


 Η κουβέντα ταξιδεύει εσκεμμένα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου και συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας «Μνημείων άνδρες» όπου η νεαρή δημοσιογράφος Ελίζα Χριστοδουλίδη «μεταφέροντας» την υπόθεση της ταινίας -όπου μια επίλεκτη ομάδα στρατιωτών στοχεύει στην επιστροφή έργων τέχνης που κλάπηκαν από τους ναζί- στη σύγχρονη Ελλάδα, ρωτά τον πρωταγωνιστή της Τζορτζ Κλούνεϊ ποια είναι η θέση του για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο στην Ελλάδα.

Η θετική απάντηση του Κλούνεϊ ξεσηκώνει θύελλα συζητήσεων στα διεθνή ΜΜΕ ενώ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Φαίδωνα Παπαμιχαήλ, αμέσως μετά τις δηλώσεις του διάσημου σταρ η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Οικονομικών και ο Ελληνας πρόξενος στο Λος Αντζελες επικοινωνούν μαζί του ζητώντας του να μεσολαβήσει στον Κλούνεϊ για να βοηθήσει στην υπόθεση των γλυπτών. Είναι στην ίδια συνέντευξη όπου ο Φαίδωνας Παπαμιχαήλ αποκαλύπτει ότι η τότε μνηστή -και σήμερα σύζυγος- του Κλούνεϊ, η Λιβανεζο-βρετανίδα δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση της επιστροφής των μαρμάρων στην Ελλάδα και ότι σκοπεύει να μεταβεί την Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμάρα και να συνομιλήσουν για το επίμαχο θέμα: «Οταν η Αμάλ μου είπε ότι σκοπεύει να πάει στην Αθήνα προκειμένου να βοηθήσει στο ζήτημα της επιστροφής των μαρμάρων, γύρισα και της είπα: Αν καταφέρεις να πάρεις πίσω τα μάρμαρα από τους Βρετανούς, θα είσαι μια ηρωίδα για την Ελλάδα. Θα σου δώσουν και ένα νησί για δώρο όπως στον Αντονι Κουίν».
ΟΙ ΔΥΟ ΔΩΡΗΘΕΝΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ... ΑΝΤΟΝΥ ΚΟΥΗΝ ΚΑΙ
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ... από τον ελληνικό φαιδρό Κράτος!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
σε κτήμα που δωρήθηκε από το φαιδρό ελληνικό Κράτος!
Το υπογράφει ο  διαμόνιος ρεπόρτερ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ!
Αυτός ο τελευταίος .. πάντως δεν ψάχνεται...  

Δεν τον ενδιαφέουν οι επίγειες ..ιδιοκτησιές!  
Με ΚΛΙΚ
η εικόνα πρέπει να μεγενθύνεται...
( ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ για την Κοτσάνα αυτή περί Άντονυ Κουήν: Του δώσανε ένα οικόπεδο στην Ρόδο... να κάνει κινηματογραφικά στούντιο... Επί χούντας το περιστατικό.Μέχρι σήμερα οι κληρονόμοι του ελληνοπρεπούς μεγάλου αυτού ηθοποιού... ( ΖΟΡBAS THE GREEK) Ακόμη ψάχνονται να βρούν ακρη με την ελληνική γραφειοκρατία... Ούτε τσαρδάκι έχουν στην Ρόδο! 
Σε παράλληλους δρόμους βρίσκεται και ο δημοσιογράφος ΑΠ. Βραχιολίδης ...που του δώρησαν οικόπεδο στην Ικαρία και στο Κιλκίς αλλά δεν καταδέχθηκε ποτέ να τα διεκδικήσει... Καλά υπάρχουν και "τρελοί" ... ΄Οπως ο ίδιος ο Άντονυ Κουήν ..που ουδέποτε κίνησε τη δωρεά , όταν ήταν εν ζωή! Το ίδιο και ο Βραχιολίδης που εξακολουθεί ασυστόλως να είναι εν ζωή! Και στη μία και στην άλλη περίπτωση υπάρχουν αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων!

Το πρόγραμμα της κυρίας Κλούνεϊ στην Ελλάδα και η ματαιωμένη γκλίτσα


Ανάμεσα στα πρόσωπα που επιθυμούν να συναντήσουν από κοντά την Αμάλ Αλαμουντίν είναι και ο Ελληνας συμφοιτητής της στην Οξφόρδη κ. Ζήσης Φωτάκης, λέκτορας Ναυτικής Ιστορίας στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. «Θα ήθελα πολύ να δω ξανά την Αμάλ από κοντά διότι ήταν από τα πλέον χαρισματικά κορίτσια του πανεπιστημίου. Είχα επιχειρήσει να το κάνω και τον περασμένο Μάρτιο, όταν με ενημέρωσαν ότι είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Σκιάθο με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό», λέει ο κ. Φωτάκης και συνεχίζει: «Δεν μου κάνει την παραμικρή εντύπωση το γεγονός ότι έρχεται στην Ελλάδα για να βοηθήσει στη διεκδίκηση των γλυπτών του Παρθενώνα.
Η Αμάλ διψούσε ανέκαθεν για το δίκιο, κάτι που τελικά την οδήγησε και σε σπουδές Νομικής. Η Αμάλ ήταν μαχήτρια από παιδί. Λάτρευε τους Ελληνες και την Ελλάδα -την οποία έχει επισκεφθεί και ως φοιτήτρια- και μπορώ να σας πω ότι η δεύτερη επιλογή της στις φιλικές της σχέσεις μετά τους Αραβες ήταν οι Ελληνες και οι Ιταλοί. Τη θαύμαζα απεριόριστα διότι ενώ είχε όλα τα προσόντα για να το παίζει μια απροσπέλαστη ντίβα -ήταν έξυπνη, όμορφη και με ένα σπάνιο χιούμορ-, εκείνη συμπεριφερόταν απέναντι σε όλους με έναν ιδιαίτερα καταδεκτικό, ταπεινό θα έλεγα, τρόπο. Πιστεύω ότι η συνδρομή της στην επιστροφή των μαρμάρων θα είναι τεράστια διότι ό,τι βάλει η Αμάλ στο μυαλό της μπορεί και το κάνει πραγματικότητα.

Θα σας πω κάτι αστείο: Ηταν Μάρτιος όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι η Αμάλ έβγαινε με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Την επόμενη ημέρα όταν πήγα στη σχολή για μάθημα είπα στα παιδιά: Ξέρετε, παιδιά. Μέσα σε ένα εξάμηνο από σήμερα ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα είναι παντρεμένος. Γέλασαν πολλοί τότε και είχαν δίκιο. Κανείς τους βλέπετε δεν ήξερε ποια είναι η Αμάλ και μέχρι που μπορεί να φτάσει».



Με ή χωρίς νησί, η άφιξη της κυρίας Κλούνεϊ στη χώρα μας έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται να αποχωρήσει την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου. Η Αμάλ Αλαμουντίν θα καταφτάσει στην Ελλάδα με απευθείας πτήση από το Λονδίνο συνοδεία δύο δικηγόρων της ομάδας της ενώ στο πλευρό της θα βρίσκεται και ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Συνδέσμου για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, Ντέιβιντ Χιλ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Αμάλ θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» όπου έχει ήδη κρατηθεί σουίτα στο όνομά της, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει καμία απολύτως επιθυμία αναφορικά με τη διαμονή της. Μοναδική παράκληση από την πλευρά της κυρίας Κλούνεϊ προς την ελληνική κυβέρνηση είναι να μην της δοθεί κανένα γαμήλιο δώρο, διότι όπως έχει επαναλάβει αρκετές φορές στους ιθύνοντες νόες του πρωθυπουργικού κύκλου, οι οποίοι εν προκειμένου είναι γένους θηλυκού, «δεν έρχομαι στην Ελλάδα για να γιορτάσω ή να διαφημίσω τον γάμο μου αλλά για να βοηθήσω στην υπόθεση των γλυπτών του Παρθενώνα». Οπως υποστηρίζουν πρόσωπα του Μαξίμου, η Αμάλ θα λάβει όλο το ιστορικό της υπόθεσης των μαρμάρων, θα το μελετήσει και εν συνεχεία θα αποφασίσει ποιον ρόλο προτίθεται να αναλάβει.

Αν δηλαδή θα είναι απλώς κοινωνός των θέσεών μας στο εξωτερικό ή αν θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο στο ζήτημα αναλαμβάνοντας τη νομική εκπροσώπηση του αιτήματος της ελληνικής κυβέρνησης για την επιστροφή των μαρμάρων στη χώρα μας, με το δεύτερο σενάριο να θεωρείται από τους γνωρίζοντες το επικρατέστερο. Το πρωί της 14ης Οκτωβρίου, στις 10 ακριβώς το πρωί, η Αμάλ Αλαμουντίν θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντήσει τον πρωθυπουργό, ενώ αμέσως μετά θα κατευθυνθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου θα ξεναγηθεί και στη συνέχεια θα της παρατεθεί γεύμα. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου ενώ αργότερα θα ξεναγηθεί σε διάφορα σημεία της Αθήνας όπου ενδέχεται να συναντηθεί και με εκπροσώπους ανθρωπιστικών οργανώσεων. Για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται επίσκεψη της κυρίας Αλαμουντίν στην Αμφίπολη, ενώ φαίνεται να απέχει πολύ από την πραγματικότητα η επιθυμία κύκλων του υπουργείου Πολιτισμού για μετάβαση της διάσημης δικηγόρου -συνοδεία του υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τασούλα και της γενικής γραμματέως του ΥΠΠΟ, Λίνας Μενδώνη- στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης.



Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πηγαδάκια της Βουλής κυκλοφορεί μέχρι σήμερα και μεταξύ αστείου και σοβαρού η μεγάλη επιθυμία του Γιαννιώτη υπουργού Πολιτισμού για ένα ταξίδι συντροφιά με την κυρία Αλαμουντίν μέχρι το Μέτσοβο όπου θα την έντυνε καραγκούνα και θα της προσέφερε ως γαμήλιο δώρο μια γκλίτσα! Σενάριο που φαίνεται να ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του πρωθυπουργικού κύκλου, το πρωί της 15ης Οκτωβρίου η Αμάλ θα αναχωρήσει αεροπορικώς για το Λονδίνο και για την αγκαλιά του συζύγου της Τζορτζ Κλούνεϊ.
«Ολοι στην Οξφόρδη γνωρίζαμε πού θα έφτανε η Αμάλ»



 
Τι θα κάνει στην Αθήνα η κυρία Κλούνεϊ; - Αναλυτικά το πρόγραμμά της
«Δεν έρχομαι στην Ελλάδα για να γιορτάσω ή να διαφημίσω τον γάμο μου αλλά για να βοηθήσω στην υπόθεση των γλυπτών του Παρθενώνα» λέει η όμορφη δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου