Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ; Για τον Βενιζέλο δεν γεννάται θέμα...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!

NA EΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ - ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΟΛΕΤΗΡΕΣ!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ 

Τα βρόντηξε-παραιτήθηκε και έφυγε ο ομογενής Υφυπουργός Εξωτερικών Άλκης Πούλης! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


‘’Τελευταία μέρα "υπηρεσίας", επιστροφή στην επιστήμη στα παλιά αγαπημένα στέκια ‘’ αυτή τη δήλωση αντικρίσαμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fc πριν λίγες ώρες.
Την παραίτηση του -αν και καθυστερημένα - την υπέβαλε επισήμως στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Ευάγγελο Ντούλε μέρες πριν. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτηση είναι φυσικά η εχθρική στάση της κυβέρνησης προς την Εθνική Ελληνική Μειονότητα και η καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από την κυβέρνηση Ράμα
.Ο κ.Πούλης είχε τα κότσια να τα βροντήξει και να φύγει αφήνοντας πίσω του την βολεμένη Καρέκλα του Υφυπουργού Εξωτερικών- όπου αρκετοί τη λαχταρούν και λίγoι την αποχωρίζονται .
Πληροφορίες από τον στενό του κύκλο τον θέλουν στις προσεχείς εκλογές να θέση υποψηφιότητα για την προεδρεία της ΟΜΌΝΟΙΑΣ, θέλοντας να δώσει νέα ‘’καθαρή ‘’πνοή στη Βόρεια Ήπειρο.
Εμείς, το ΔΊΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΏΝ , ελπίζουμε να συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα και πατριωτισμό τον αγώνα του για τον Ελληνισμό της (κατεχόμενης) Βορείου Ηπείρου και να του ευχηθούμε από μεριάς μας καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει!
Αναρτήθηκε από ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου