Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Για κοιτάξτε τη λίστα; ( Στη λίστα δεν υπάρχουν ...παπάδες...ούτε και γιατροί!

Ποια επαγγέλματα προκαλούν συχνότερα εγκεφαλικό επεισόδιοΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ  ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ...ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!  
Σε μέγιστο βαθμό φαίνεται -σύμφωνα με έρευνα- πως εξαρτάται η εκδήλωση εγκεφαλικού επεισοδίου από το επάγγελμα, που ασκεί ο εκάστοτε άνθρωπος.
Για τις ανάγκες της έρευνάς τους, οι ερευνητές μελέτησαν στοιχεία από εθνικές έρευνες που είχαν γίνει το διάστημα 2008-2012 για να υπολογίσουν τη συχνότητα της καρδιακής νόσου και του εγκεφαλικού επεισοδίου, στους ενήλικες κάτω των 55 ετών.

Η ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ -επικροτουμε!


Mega: ποιο πρόσωπο-έκπληξη στη θέση της Όλγας Τρέμη [φωτο]  
Ποιο πρόσωπο-έκπληξη στη θέση της Όλγας Τρέμη;
Δεν είναι η Σία Κοσιώνη, ούτε η Μαρία Σαράφογλου.
eua-antonopoulou-megaΜετεγγραφή από ΣΚΑΪ για το MEGA; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα προτείνει την Εύα Αντωνοπούλου για τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ήδη μια σχετική κρούση σε συνάντηση που έγινε στο κέντρο της Αθήνας.
Η Εύα Αντωνοπούλου η οποία στο παρελθόν έχει κάνει τηλεοπτική διαφήμιση προϊόντων, όπως και η Πόπη Τσαπανίδου, παρουσίαζε μεσημεριανή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για μεγάλο χρονικό διάστημα, και πρόσφατα μετακινήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Το διάστημα του καλοκαιριού αναπληρώνει τη Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Επιπλέον στην εισήγηση αυτή αναμένεται να προταθεί ως σχολιαστής πρόσωπο που ασκεί κριτική στο μνημονιακό μοντέλο για να καλύψει τη θέση του Παύλου Τσίμα, ο οποίος μάλλον δεν θα είναι στο τελικό σχήμα του δελτίου ειδήσεων.
Η εισήγηση θα τεθεί υπόψιν του διοικητικού συμβουλίου του MEGA, το οποίο και θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για τη δομή, τα πρόσωπα στο δελτίο ειδήσεων και την ιεραρχία στον ενημερωτικό τομέα. Μέχρι τότε, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτα

ΝΑΤΑ ΤΑ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ...

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ...
Και δεν είναι οι μονοι που οδηγησαν τη χωρα στο σημερινο χαλι...
Χορό εκατομμυρίων που «ξεπλένονται» σε λογαριασμούς-"φαντάσματα" στην Ελλάδα, πριν καταλήξουν σε φορολογικούς παραδείσους ή ακόμα και στην Αλβανία, ...
έχουν στήσει κυκλώματα, τα οποία αποκαλύπτονται μετά από έρευνες του ΣΔΟΕ.

Στην διάθεση των οικονομικών εισαγγελέων και του ΣΔΟΕ έχουν περιέλθει περισσότερα από 60 CD με τα αναλυτικές κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών, ύψους άνω των 100.000 ευρώ η κάθε μία. Ήδη όμως, οι οικονομικοί εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ έχουν  επιλέξει συνολικά 91 υποθέσεις «ειδικού ενδιαφέροντος» επειδή, μετά από μια πρώτη έρευνα, τα θεωρούν ως εν δυνάμει «σκάνδαλα», στα οποία εμπλέκονται και εταιρίες κολοσσοί.

Ω...ΠΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ,ΟΡΙΤΖΗΝΑΛ ΘΕΤΡΙΝΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ...ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ:

''ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ'''...

«Με πάρα πολύ θετική ματιά», σχολίασε πως βλέπει «Το Ποτάμι», οΑπόστολος Γκλέτσος, ο οποίος προ λίγων ημερών, διακήρυξε τις αρχές του κόμματός του,...
σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «ιδρύουμε την "Τελεία" ως ένα ενιαίο πολιτικό κόμμα με σκοπό να επαναφέρει στην κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή του τόπου τα θεμελιακά αυτονόητα, που συγκροτούν την ελληνική κοινωνία ως δύναμη αντίστασης στην υποδούλωση» .

Πιο αναλυτικά, ο κ. Γκλέτσος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1, εμφανίστηκε ανοιχτός σε συνεργασίες με όλα τα μικρά κόμματα, ενώ σχετικά με «Το Ποτάμι», σχολίασε ότι «γνωρίζω τον ίδιο τον κ. Θεοδωράκη και έχουμε μιλήσει αρκετά, ακούω τις απόψεις του με ενδιαφέρον». 

ΔΩΡΟΝ...ΑΔΩΡΟΝΝ...ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ!

ΣΤΟ ''ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'' ΑΦΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ MEIOΨΗΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ...


Δεν άφησε τελικά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το ξενοδοχείο «Τιτάνια» ο ιδιοκτήτης του, καθώς σύμφωνα με τη διαθήκη του άντρα που άφησε την τελευταία του πνοή...
πριν από δύο μήνες, το ίδρυμα κληρονομεί το μειοψηφικό και όχι το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ξενοδοχείου. 

Αυτό διευκρινίζει εξάλλου με ανακοίνωσή της η εταιρεία «ΑΕΞΕ ΤΙΤΑΝΙΑ»:
«Κατά τη διαθήκη του εκλιπόντος αφήνεται μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» και μάλιστα με τον ρητό όρο μη αναμίξεως του ιδρύματος στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας».

ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...

ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΔΩ!



Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες κυριότερες

ειδ...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΥΠΟ- ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ! 



ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚO-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΥΠΟ! ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΟΤΑ!

Μετά το STOP στους ισολογισμούς, το νομοσχέδιο του θανάτου που φέρνουν προς ψήφιση αύριο στο θερινό τμήμα της Βουλής, βάζουν φρένο και υποχρεωτική δημοσίευση προκηρύξεων δημοσίου και ΟΤΑ. Αυτό θα αποτελέσει το τέλος για τον Περιφερειακό Τύπο! Έρχονται λουκέτα! Αποτελειώνουν τον πλουραλισμό στην ενημέρωση. Θα κυριαρχούν μόνο  οι εργολάβοι των μεγάλων ΜΜΕ! στον Περιφερειακό Τύπο. Μήπως τελικά ο αγαπητός Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, εκδότης της εφημερίδας "30 Μέρες" έβλεπε τι ερχότανε και οδηγήθηκε στην απόφαση να αναστείλει την έκδοση της εφημερίδας του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου