Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΙΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΑΝΕ!

Απίστευτο: Αγοράκι γεννήθηκε με ουρά 18 εκατοστών! - Δείτε ΒίντεοΑπίστευτο: Αγοράκι γεννήθηκε με ουρά 18 εκατοστών! - Δείτε Βίντεο


Γνωστό σε όλο τον κόσμο έχει γίνει ένα 13χρονο αγόρι από την Ινδία, αφού γεννήθηκεμε... ουρά μήκους 18 εκατοστών, η οποία όπως λέει του δόθηκε από τον Θεό! Δεκάδες άνθρωποι σπεύδουν να τον προσκυνήσουν, αφού τον θεωρούν μετενσάρκωση πιθηκόμορφου Θεού!

"Δεν αισθάνομαι ούτε καλά, ούτε άσχημα... ό, τι κι αν είναι δεν με νοιάζει", λέει ο μικρός Αρσίντ Αλί Χαν, για την ουρά που έχει στη μέση του, η οποία είναι προϊόν μίας περίπλοκης γενετικής ανωμαλίας της σπονδυλικής στήλης, που ονομάζεται δισχιδής ράχη.



Ο μικρός Αρσίντ λατρεύεται σαν Θεός, αφού καθημερινά φτάνουν στο σπίτι του, όπου κατοικεί με τον παπού του, δεκάδες ντόπιοι για να τον προσκυνήσουν και να ζητήσουν να... εκπληρωθούν οι ευχές τους, αφού τον θεωρούν μετενσάρκωση του πιθηκόμορφου θεού των ινδουϊστών, Χανουμάν.

"Έρχονται άνθρωποι και με προσκυνάνε διότι προσεύχομαι στο Θεό και μεταφέρω τις ευχές τους. Κάνω ό, τι μπορώ κι οι ευχές εκπληρώνονται", λέει ο μικρός Αρσίντ ο οποίος δεν φαίνεται να ενοχλείται από αυτή την... παραξενιά της φύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου