Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΙ!...

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ π. ΑΝΤΩΝΙΟ ..ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΞΕΡΕΙ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ  ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ >http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΓΙΕΙΝΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΜΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΟΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!...


Ο Μοναχός π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ έχει επισημάνει πολλά βότανα που βοηθάνε θετικά στην όραση... και σε πολλές άλλες παθήσεις όχι τα βότανα δεν πρόκειται να αντικαταστήσουν το σημαντικό λειτούργημά της ιατρικής ... μα αν παράλληλα με το έργο σας συμβουλεύατε τον πελάτη σας πως θα θωράκιζε την υγεία του πιότερο, πέραν από τα δικά σας ουσιαστικά βοηθήματα, τότε σίγουρα θα σας εκτιμούσε περισσότερο. Προσεχώς ο π. Αντώνιος θα σας δώσει σπουδαίες ...λύσεις, συμπαραστατικές της ΥΓΕΙΑΣ του πελάτη σας!
ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ...
8ον-ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ:
  • Δυσκοιλιότητα…μια ‘δημοφιλέστατη πάθηση’- 
  • ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 5-ΥΠΟΦΕΡΕΙ
  • ο Άγιος Ιπποκράτης έλεγε: “ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΟΥ …Η ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ’..δυστυχώς την σήμερον ημέραν..έχουμε παλαβώσει, αποτρελαθεί τελείως… ο νευρωτικός τρόπος ζωής μας, μας οδήγησε στις ηλιθιότητες του σάντουϊτς και του γρήγορου (fast) φαγητού… Τρέχουμε…τρέχουμε για να προλάβουμε τι; Προφανώς το ...φέρετρό μας προ ώρας του.
  • ΜΈΣΑ στις δυό λέξεις αυτές εμπεριέχεται όλη η φιλοσοφία περί υγείας.Ο κορυφαίος, ο πατήρ της ιατρικής… το προλάλησε πριν 2000 χρόνια …Το φάρμακό σου …η τροφή σου! ...ή και το αντίστροφο!΄Ετσι τόσο απλά!
  • Πριν προχωρήσουμε στα …θεραπευτικά της δυσκοιλιότητας, θα ήθελα να έχετε κατά νου και τα παρακάτω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου