Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ...ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ ΑΠΌ ...HOSTESS... ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ!..ΟΙ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΕΣ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΟΣΤΕΣ...ΓΕΝΙΚΩΣ!


ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΛΟΤΗΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟΥΣ!

Δείτε τα δύο βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα σχετικά με τα όργια που υποστηρίζει ότι κάποιες φορές γίνονται κατά τη διάρκεια των μεγάλων πτήσεων:

Με το θέμα της εξαφάνισης του αεροπλάνου της Malaysia Airlines να είναι πρώτο στην επικαιρότητα παγκοσμίως τις τελευταίες πέντε ημέρες, η είδηση ότι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Boeing συνήθιζε να κάνει «πάρτι» στο πιλοτήριο, έχει προκαλέσει αίσθηση.


Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι με αφορμή τις χθεσινές πληροφορίες, άρχισαν να κάνουν ξανά τον γύ
ρο του Διαδικτύου δύο βίντεο τα οποία είχε δημοσιεύσει αρχικά στην ιστοσελίδα της το 2012 η βρετανική εφημερίδα «Sun», σχετικά με τα όργια που συχνά λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των μεγάλων πτήσεων.

Η «Sun» ανάρτησε τα βίντεο που τραβήχτηκαν μέσα σε αεροσκάφη γαλλικής εταιρείας και στα οποία απεικονίζονται δύο σέξι αεροσυνοδοί να κάνουν στριπτίζ για τους πιλότους, μέσα στο πιλοτήριο κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλά και στα γραφεία της εταιρείας.


Saucy French AOM air hostess 2nd strip show από UZI4you


Stewardess Striptease Scandal - Full Version από michaelballagono
stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου