Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟ!
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ:
(Μακάρι για να απαλλαγεί... η πόλη από τις φαιδρότητες των
αλαφροϊσκιωτων... που χωρίς πολιτική παιδεία... έχουν παραισθήσεις ... και σταθερά τα κάνουν όλα ΣΚΑΤΑ!.. Όχι μόνο στο ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟ, αλλά απανταχού της χώρας!)



Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος χαίρει μεγάλης δημοτικότητας στο Χολαργό και επειδή είναι και εκδότης της εβδομαδιαίας 30 ΜΕΡΕΣ του Χολαργού... Είναι μεν κετροαριστερών αντιλήψεων,αλλά καθαρό, ευρύ μυαλό... Δεν ανήκει σε καμια παράταξη...΄Ετσι είναι αποδεκτός από όλους κι ειδικά αυτή τη στιγμή όπου η πολιτική αρένα στο Χολαργό-Παπαγο, έχει εξελιχθεί σε Μωσαϊκό, μια και άκουσον- άκουσον οι υποψηφιότητες για το Δήμο υπερβαίνουν τους 9, ( άλλο ένα ρεκόρ της Ψωροκώσταινας...) μ΄άλλα λόγια και η κουτσή Μαρία ονειρεύεται να γίνει ..δήμαρχος!
Από την άλλη μεριά οι εμφανιζόμενοι ως διεκδικητές του Δήμου, μεγάλου εύρους ...συνοικιακού πολιτικού, οι οποίοι συλλέγουν για συμβούλους... ό,τι βρεθεί ...μπροστά τους και πάντως οι σοβαρότεροι εξ αυτών, μην αντέχοντας τον αφόρητο ερασιτεχνισμό των ψευτοηγετίσκων, ήδη βρίσκονται σε επαφή με τον Χάρη Κουγιουμπτζόπουλο, προκειμένου την κατάλληλη στιγμή να μεταπηδήσουν στο πλουραλιστικό σχήμα που θα εμφανίσει την κατάλληλη στιγμή...Κι αυτό το γνωρίζουν ήδη οι έως σήμερον δηλώσαντες ως υποψήφιοι δήμαρχοι...

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου