Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΒΟΥΛΟΣ ΚΙ ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ...ΠΡΟΟΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΠΙ ΑΘΛΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΗΡΙΑΣ ΔΥΣΗΣ!

NEΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ- ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΤΑΙ!
ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

Το φωνάζουμε επί χρόνια.Έχουν προσχεδιάσει τον αφανισμό του ελληνισμού. Γονάτισαν ήδη την Ελλάδα.. Κι αφάνισαν , εν μιά νυκτί την οικονομία της Κύπρου.Και σήμερα έχουν δρομολογήσει το σχέδιο Αναν2, που είναι αθλιέστερο του προηγούμενου Νο 1
Η Κυπριαρκή Δημοκρατία.. θα εξαερωθεί!..Στη χθεσινή μεταμεσονύκτια εκπομπή του ΕΨΙΛΟΝ, "Ελεύθερος Σκοπευτής" ο επί δεκαετία πρέσβυς της Ελλάδας , στην Κύπρου κ. Νεάρχου υπήρξε δραματικά καταλυτικός για τα εγκληματικά επερχόμενα σε   βάρος του Ελληνισμού, που έχουν δρομολογηθεί α) από τις πάντα γκαγκστερικές  ΗΠΑ, β) από το τσανάκι της ΟΗΕ, γ) την αρπακτική συμμορία της Ε.Ε. της Μέρκελ και φυσικά  δ) την ιστορικά πλιατσικολόγο Τουρκία-η ιστορία της ως γνωστόν ήταν πάντα ληστρική! Για όσους βέβαια παρακολουθούν την ιστορία.

Σήμερα ως γνωστόν, κατέχει τη μισή Κύπρο, με την "εισβολή" και  οι αλητήριοι του ..Δυτικού πολιτισμού .. θέλουν την Μουσουλμανική- ( ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ) Κυπριακή κοινότητα   ως ισότιμο κρατικό ...συνομιλητή. της Κυπριακής Δημοκρατίας!!! 
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ κανείς  το μέγεθος της παγίδας που έστησαν τα φιλαράκια μας στη  Ελλάδα και τη Κύπρο....
Διαφυγή δεν υπάρχει...διότι πολύ απλά οι πολιτικές ηγεσίες  Ελλάδας και Κύπρου , όλες ξενοθραμένες  -ξενοσπουδαγμένοι- έχουν υποστεί σοβαρά ρήγματα στην ελληνική ταυτότητά τους με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται υποτελικά και ενδοτικά προς κάθε αξίωση που προβάλλεται από ξένους που επιδιώκουν σταθερά να υφαρπάσουν τα ελληνικά πλούτη., είπε δημοφιλής Έλλην συγγραφέας!
Κάτω λοιπόν από τις ήδη διαμορφωθείσες συνθήκες , δεν είναι λίγοι οι έγκριτοι αναλυτές που προβλέπουν ακόμη και αλληλοσπαραγμό... δηλαδή εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Ελληνών. Αυτή τη φορά ο νέος  εμφύλιος σπαραγμός δεν θα έχει ιδεο-πολιτικά κίνητρα, αλλά οικονομικά. Δηλαδή οι μη έχοντες θα στραφούν εναντίον όλων εκείνων που κατέχουν ληστεύοντας αναισχύντως τα ελληνικά ταμεία... ΄Ηδη δε χθες μάθαμε ότι πάλι οι τράπεζες είναι άδειες από ρευστό... και πως κάπου 300 δις έχουν φυγαδευθεί  στο εξωτερικό από ΄Ελληνες κλεφταράδες...που κατά τις εκτιμήσεις των ειδημόνων ουκ ολίγοι είναι! Ανέρχονται σε χιλιάδες!

Δείτε τις χαρούλες και τις βεβαιότητες που έχει ο Τούρκος υπουργός των εξωτερικών... που καραδωκεί να καπελώσει για μια ακόμη φορά ... την πολύπαθη Κύπρος.

''AYTH TH ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ'...

Μομέντουμ για τη λύση του Κυπριακού βλέπει ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλουλέγοντας ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τη διεθνή κοινότητα...
για τη λύση του Κυπριακού. Ο Αχμέτ Νταβούτογλου χαρακτήρισε το έγγραφο του κοινού ανακοινωθέντος ως το καλύτερο που θα μπορούσαν να καταλήξουν οι δύο πλευρές.

Ο τούρκος υπουργός μιλώντας στο τουρκικό κανάλι ΑHaber είπε ότι είχε και σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι και πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και με τους ομολόγους του στην Αθήνα και Βρετανία.

ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΡΕΔΑΚΙ -ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ- ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-ΠΡΟ 3/ΕΤΙΑΣ!

  • ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΘΑΣΕ... ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ! ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ... ΑΝ ΕΧΕΤΕ...!  ...ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ...!ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ... ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου