Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ... ΠΟΥ ΑΦΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑΒΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΣ! Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ΄Ελληνες διπλωμάτες προβαίνουν σε ένα τέτοιο μοναδικό διάβημα... Όπερ σημαίνει ότι η Ελλάς βρίσκεται προ ανεπανόρθωτων κινδύνων. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΚΕΊΜΕΝΟ!

ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ  ΠΡΩΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ! ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑI ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥMΕ ΡΟΤΑ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Με επιστολή τους προς τον  πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά 23 πρώην πρεσβευτές της χώρας κτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου στην πολιτική ηγεσία της χώρας και επισημαίνουν με εντυπωσιακή ακρίβεια και ιστορική σαφήνεια το που οδηγείται η Ελλάδα σε τέσσερα μείζονα εθνικά μέτωπα: Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, Σκοπιανό και ελληνοαλβανικές σχέσεις.
 Οι πρέσβεις που έχουν συστήσει την ομάδα εθνικού προβληματισμού με την επωνυμία «ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ», διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ», στο εντευκτήριο του Πανεπιστημίου, στο κτίριο «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» (γωνία Σίνα και Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας), την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 19:00.
 Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο Ιωάννης Κοραντής, Πρέσβυς ε.τ. πρώην Πρέσβυς της Ελλάδος στην Τουρκία και μετέπειτα διοικητής της ΕΥΠ, Ελευθέριος Καραγιάννης, Πρέσβυς ε.τ. πρώην Πρέσβυς της Ελλάδος στο Βελιγράδι (πρώτος διαπραγματευτής επί διμερούς επιπέδου με την ΠΓΔΜ), Κωνσταντίνος Πολίτης, Πρέσβυς ε.τ. πρώην Πρέσβυς της Ελλάδος στην Αλβανία, Ευθύμιος Στοφορόπουλος, πρώην Πρέσβυς της Ελλάδος στην Κύπρο, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο Εμμανουήλ Μεγαλοκονόμος, Πρέσβυς ε.τ. πρώην Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας του ΥΠΕΞ.
 Ιδού η επιστολή του «Διπλωματικού Κύκλου» στον πρωθυπουργό που "πονάει" για τις αλήθειες που περιέχει, αλλά σίγουρα πονάει ολιγότερο από το αν αυτά που προβλέπουν ότι μπορεί να συμβούν γίνουν πραγματικότητα. Αλλά και σώζει, εν μέρει, την τιμή του υπουργείου Εξωτερικών λόγω της ανυπαρξίας της πολιτικής ηγεσίας του.
 "Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
 Οι υπογράφοντες, έχοντας υπηρετήσει επί δεκαετίες τα εθνικά μας θέματα, δικαιώματα και συμφέροντα, δεν παύουμε να ανησυχούμε μήπως η σημερινή οικονομική συγκυρία τα πλήξει τελικά, εν όλω ή εν μέρει, ανεπανόρθωτα. 
 Πιστεύουμε δηλαδή ότι η σοβαρή οικονομική κρίση, στην διαχείριση της οποίας έχουν εστιαστεί οι προσπάθειες της ελληνικής Κυβερνήσεως, η προσοχή των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως και οι ανησυχίες της κοινής γνώμης, δεν θα πρέπει κατ΄ουδένα τρόπον να θέσουν σε δεύτερη μοίρα την αντιμετώπιση των εθνικών μας θεμάτων. 
 Για τον λόγο αυτό επιτρέψτε μας να σας εκθέσουμε τις σκέψεις μας στα κατωτέρω τέσσερα βασικά προβλήματα, σε μιά ειλικρινή προσπάθεια να συμβάλουμε στον κοινό προβληματισμό, χωρίς ασφαλώς να αμφισβητείται η αρμοδιότητα της Κυβερνήσεως να διαμορφώνει την εξωτερική πολιτική.
 Α. ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ! ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ!

 Η φωτογραφία δεν είναι από την πρόσφατη επίσκεψη του Σαμαρά αλλά από τον Δεκέμβρη του 2011. Την αναδημοσιεύουμε όμως για να δείξουμε το ποιόν του υποτακτικού ανδρός. Ηγέτης της...φακής! Ηγέτης-οσφυοκάμπτης! Πριν από λίγες μέρες πήγε στο Ισραήλ αφού προηγουμένως έστειλε στην φυλακή ένα εκλεγμένο κόμμα, υπακούοντας στις εντολές των εβραίων! 
Ο σταυρός της ελληνικής σημαίας είναι ανάποδα! Δείτε τον: Μόνον τυχαίο συμβάν δεν είναι διότι τέτοια "λάθη" δεν γίνονται ούτε σε...σχολικές γιορτές, όχι σε ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με τον Πρόεδρο του Ισραήλ!
Φυσικά, ο ....εβραιόδουλος Σαμαράς ουδόλως φαίνεται να ενοχλήθηκε από το γεγονός, όπως μπορούμε να διακρίνουμε απ' το πλατύ του χαμόγελο!
Οι ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, προσέβαλαν βάναυσα την ελληνική σημαία και την Ελλάδα με αυτή την εμετική τους πράξη.Ένα ακόμα δείγμα του πόσο μας...αγαπάνε, όπως λένε κάποιοι εγχώριοι εβραιολάγνοι!
Να χαίρεστε...τους φίλους σας "υπερπατριώτες"! Να χαίρεστε τα κολλητηλίκια μ' εκείνους που ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ (γιατί άραγε;) να βλέπουν τον Σταυρό και φροντίζουν να το βεβηλώνουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου