Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013


ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ!
Ναι, κάποιοι σοφοί μπορεί να εκδίδουν και διαγγέλματα...


Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ σας συμβουλεύει.. 

MHN KANETE ΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΗ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 

Μια μικρή συμβουλή, απόσταγμα της μεγάλης πείρας μου
στο δημόσιο γίγνεσθαι. Αν και αποφεύγω τις συμβουλές , όπως ξέρετε . Δεν το αντέχω όμως τώρα, δεν μπορώ να αφήσω συνανθρώπους να πάνε επί σφαγή με δική τους υπογραφή.
Βλέπω πάλι σήμερα ότι  άρχισαν ξανάτα κρατικά όρνεα να μας ζητάνε και  να δηλώσουμε τα αυθαιρετά μας, που ωστόσο πολλές φορές στο παρελθόν έχουν δηλωθεί…

ΣΤΑΘΕΡΟΣ- ΚΑΝΩΝ : Όταν βλέπετε το κράτος να σας ζητάει να δηλώσετε προσωπικά δεδομένα, όποια κι αν είναι αυτά σημαίνει πως απλά δεν ξέρει…δεν σας έχει υπόψη κι άρα σας  καλεί να του κάνετε δήλωση, ώστε να σας περιποιείται δεόντως σε κάθε του ανάγκη. Πρόκειται περί κρατικής αλητείας, που έχει έναν και μόνον στόχο να σας τα αρπάζει.. Χώρια που σε απειλεί κιόλα,χυδαία και πρόστυχα!

Σας προτρέπω να μην κάνετε καμιά δήλωση, όποιος κι αν σας τη ζητάει. Μη σκιάζεστε.. Το κράτος δεν σας ξέρει …Μην καταδικάζεται τον εαυτό σας μόνοι σας , είναι λυπηρό…

Το θέμα των δηλώσεων το βίωσα και υπήρξα μοχλός λειτουργίας του. ΄Οντας διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του μεγαλύτερου Οργανισμού της χώρας ΟΤΕ, σκέφτηκαν οι διοικούντες του οργανισμού ,να βάλουν στα ταμεία τους κανένα παραπάνω παραδάκι με την εξής απλή ιδέα:  Όσοι έχουν τηλέφωνο και δεν είναι στο όνομά τους , αλλά σε συγγενείς, τεθνεόντες κ.λ.π. μπορούν να το περάσουν στο όνομά τους …καταβάλλοντας “Χ” αντίτιμο.
Η εκστρατεία αυτή βάραινε στις πλάτες μου και τη λειτούργησα ,όπως θα έπρεπε, ως υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων!
Μέσα σε 3 μέρες από την ανακοίνωση της εκστρατείας, ο ΟΤΕ ΤΣΕΠΩΣΕ..300.000.000 δραχμές!

Τί σημαίνει το παράδειγμα αυτό;
1) Ο ΟΤΕ, όπως και κάθε άλλη κρατική υπηρεσία έχουν μεσάνυχτα για τους πολίτες ,διότι πολύ απλά η μια υπηρεσία δεν επικοινωνεί με την άλλη,ακόμη και ηλεκτρονικά σήμερα είναι ανθρωπίνως αδύνατον να γίνει έλεγχος.. Δειγματοληπτικά μόνον κάνουν κάποια τσεκ- άπ.
2) Με τη όποια δήλωσή σας,  απλά ποντάρουν στη φοβία και αφέλεια του πολίτη και έτσι τον έχουν στη φάκα… Αν θέλετε να είστε στη φάκα …να υπογράφετε τις δηλώσεις που σας ζητούν οι κρατικοί! 
Καλά δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται στην Ελλάδα εδώ και 4 χρόνια;
Οπότε για ποιο λόγο… τσιρλισμένοι να κάνετε δήλωση;… Προς Τροϊκανούς; Σε Γερμαναράδες κατοχικούς;

Προκειμένου να σας αποσπάσουν τις δηλώσεις σας… επιστρατεύουν νόμους, παράνομους, “φορολογική συνείδηση”- άλλο καλαμπούρι αυτό ,λες και η συνείδησή μας είναι μπακλαβάς ..που κομματιάζεται, άλλοτε με εθνική συνείδηση, άλλοτε με κομματική, και τώρα έχουμε αυτή την ανοησία…φορολογική συνείδηση, η οποία αν και την επικολούνται συχνά οι ΄Ελληνες την έχουν αποτάξει μετα βδελυγμίας διά παντός .Κι ορθώς λέγω εγώ!

 Είμαστε φοροφυγάδες; ΄Οχι! ΄Οσοι έντιμοι ΄Ελληνες πάσχιζαν επί έτη να είναι συνεπείς προς τις φορολογικές τους υποχρεώσεις ,σήμερα αντιλαμβάνονται και παραδέχονται ότι υπήρξαν οι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ του αναιδούς κρατιδίου μας.

Συνεπώς ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Εγώ εδώ και μισόν αιώνα δεν κάνω την παραμικρή δήλωση. Δεν με ξέρουν… δεν τους επιτρέπω να με ξέρουν!
΄Ενα δε από τα επιχειρήματα της ΔΗΛΩΣΗΣ Ε9 είναι ότι ..αν δεν την κάνετε …τάχα μου δεν θα μπορείτε να πουλήσετε το αυθαίρετό σας… ΑΡΧΙΔΙΑ  απαντώ...
Καλύτερα να μην το πουλήσετε στους Γερμαναράδες-αγοραστές που καραδοκούν! ΚΑΤΆΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΛΈΩ; Μακάρι! ΕΙΘΕ!... αν και έχω πολλές επιφυλάξεις για το νιονιό σας!

ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου