Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ...ΓΥΜΝΗ...ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ!

Η πρώτη ερμηνεύτρια του τραγουδιού του
Μάνου Χατζηδάκι, "τα παιδιά
του Πειραια" ήταν   η Πόλυ Πάνου με επιλογή
του ίδιου Μάνου!.. Και πρόκειται για μεγάλη
αθάνατη ερμηνεία!


ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΕΦΥΓΕ...

Σπουδαία τραγουδίσρια λαϊκή... η Πολυ Πάνου ..Κυρία με τα όλα της... 
Από μικρό κοριστάκι βγήκε στο πάλκο... Γεννήθηκε τη σημαδιακή μέρα 28.Οκτωβίου 1940! Και τη βάφτισε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης...Δεν θορύβησε ποτέ... Για μεγάλο δε χρονικό διάστημα ήταν άφαντη από την μουσική επικαιρότητα... Έφυγε χθες κάπου εκεί στα 73 της χρόνια... Και ωραία γυναίκα. Θα σας αφηγηθώ κάτι, που κανείς σήμερα δεν ξέρει,ούτε θυμάται. Την έζησα απλά εγώ, ΓΥΜΝΗ.. ως νεαρός ρεπόρτερ.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Από τα «Παιδιά του Πειραιά» ως το «Τι σου 'κανα και πίνεις»
Για τους παλιότερους και- γιατί όχι;- για τους νεότερους που αγαπάνε το καλό λαϊκό τραγούδι η Πόλυ Πάνου είναι μία μεγάλη μορφή που σημάδεψε με την υπέροχη φωνή της τη λεγόμενη χρυσή εποχή του. Το βιογραφικό της είναι εμπλουτισμένο με ανεπανάληπτα κομμάτια, όπως τα «Πήρα τη στράτα την κακιά», «Να πας να πεις της μάνας μου», «Τα αδέλφια δεν χωρίζουνε», «Τα λιμάνια», «Το δαχτυλίδι», «Αλλα μου λέν' τα μάτια σου», «Ενα σφάλμα έκανα», «Εσένα δεν σου άξιζε αγάπη», «Ο κόσμος όλος με κατακρίνει», «Τι σου 'κανα και πίνεις» και άλλες κλασικές επιτυχίες που εδώ και έξι δεκαετίες μας κρατούν συντροφιά στις λύπες και τις χαρές μας. Να σημειώσουμε ότι η Πόλυ Πάνου ήταν η πρώτη που τραγούδησε τη διεθνή επιτυχία «Τα παιδιά του Πειραιά».

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  (αυτοί οι μαχαλόμαγκες νταήδες) . θα στηριξουν ΣΑΜΑΡΑ!- άρα Μνημόνιο και σκλαβιά της Ελλάδας παντοτινά!

Έχουμε και λέμε...προς φωτισμόν σας: Αυτή τη φορά χτυπάει η καμπάνα  για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!, που κάποιοι την έχουν πάρει στα σοβαρά, ενώ είναι παιδική χαρά!, Όπως το υπογραμμίζουμε από την πρώτη στιγμή!

 ΠΆΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, η Χ.Α.  ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ  το Μημονιακό  ψευτοδημοκρατικό κι αντισυνταγματικό τόξο!  Και να πάμε σε εκλογές!

 Είπαμε πως ο ελληνικός λαός είναι στη φάκα από τους πολιτικούς του ψευτοδημοκρατικού ΤΟΞΟΥ, κοινούς, επαγγελματίες  ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ  εγκληματίες, δοσίλογους και το κακό συναπάντημά τους... που ΟΛΟΙ μαζί έφεραν την Ελλάδα  στη σημερινή ένδειά της. 

ΚΑΙ ΠΛΗΖ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ Τα  ΛΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ,που έχουν πληθυνθεί αναισχύντως σε όλα τα Μ.Μ.Ε!-ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ !

Το ξέρεις αναγνώστη , αλλά θα πας και πάλι να ψηφίσεις τα θλιβερά ιδεολογήματά σου που σε πουλάνε σταθερά επί μισόν αιώνα. Σε ξέρουμε από την ούγια σου! ΚΟΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΒΗΧΑ!..Είσαι ατομίδιον περιορισμένης ευθύνης λόγω καταγωγής και παιδείας... οπότε ΚΑΝΤΕ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ! 

ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΟΠΕΙΟ!

Η Χρυσή Αυγή έχει τη δυνατότητα να κάνει το μεγάλο άλμα... Φαίνεται πως έχει κάποιες λερωμένες πλευρές... ΌΜΩΣ... 

Μα όλα τα κόμματα όμως είναι βάνδαλα κι όλα τους έχουν παρακρατικές ...δυνάμεις! ...Για παν ενδεχόμενο! Τέτοιοι δημοκράταροι είναι τα πουστερλέ και δημοκρατικά αυτά ...ΤΟΞΑ! Τα τόξα οι επαγγελματίες αλήτες της πολιτικής τα ...ανακάλυψαν μόλις χθες! ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΛΗ που θα φάνε... δεν μίλησαν ποτέ! 

Την ίδια δυναμική είχε χθες και το ΛΑΟΣ, .. Οταν ακούς όμως -χθες ακριβώς- τον Καρατζαφέρη, αυτόν τον καιροσκόπο ιδεολόγο να προσκαλεί κοσμάκι  στις τάξεις του κόμματός του... με το επιχείρημα: "Έλάτε ρε παιδιά εδώ. στο ΛΑΟΣ-χθες τα ξέρασε-.Όλοι θα φάμε από την πίτα "... τότε έχεις να κάνεις με κοινόν αλήτη... όπως αλήτες είναι οι του Σαμαρά-Βενιζέλου.. Τσίπρα κι άλλα τσιμπράγκαλα, που μας δουλεύουν! και μας Α[ΟΜΥΖΟΥΝ ως λαό ..για ΙΔΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ κομματικό και ατομικό! Ρε μιλαμε για σπειρες πολιτικές... Για μαφίες που θέλουν να αομυζούν τον ελληνικό λαό! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕΤΟ ΠΙΑ!!  

Μα με τέτοιο αλητήριο πνεύμα λειτουργούν οι τυχοδιώκτες όλων των ...κομμάτων!ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ...αν διαθέτεις βέβαια! ΣΚΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΡΕ ...για μας!

Συνεπώς αναγνώστη , κατάλαβαίτε  το...είμαστε στη φάκα των τυχοδιωκτών της πολιτικής;!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί, αυτή τη στιγμή να ανατρέψει το Μνημονιακό σκηνικό... Αλλά δεν θα το κάνει...προκειμένου ...να στηρίξει τα εκλογικά -φαύλα- συμφέροντα του Σαμαρά... Και κύριος οίδε με ποια ανταλλάγματα; !
Την ίδια δυναμική έχει και ο φέρελπις κ. Τσίπρας ..που όμως ...Μπορεί με μεγαλύτερη δυναμική ...να κάνει  την επανάσταση που επιθυμεί ο φοβισμένος, τρομοκρατημένος και σταθερά ληστευόμενο ελληνικός λαό! Ποιείεί την νύσσα...στα νέα σημερινά δεδομένα... Δηλαδή ο Τσίπρας ..μετεξελήχθηκε, αυτός ο αρχηγός των κουκουλοφόρων... εις ΤΣΙΡΛΑΝ!

Κατά τα λοιπά πάμε για νέο εμφυλιακό σπαραγμό...  Και διότι οι εγχώριοι και ξένοι μάναντζερς ξέρουν τα γράδα του υπέρτατου νιονιού σου... Άλλωστε ΡΕ...ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ... έχεις  δώσει εξετάσεις στα τελευταία 50 χρόνια. Εμείς τα ξέρουμε ..απλά εσύ δεν ξέρεις ..Δεν ξέρεις την παρδαλή σκέψη σου! Δεν την ελέγχεις ... Και δεν μπορείς διότι απλά έχεις κάνει τις επιλογές στη θλιβερή ζωή σου... Μπετατζής, λογιστής, μαρκετινίστας , επιπλοποιός ή ό,τι διάολο νομίζεις ότι είσαι...η αλήθεια είναι μία: ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΑΣ... Δηλαδή  περιορισμένης νοημοσύνης  άτομον ...σε γνώση.. και βγαίνεις πάμπτωχε σε κανάλια και ράδια και καταθέτεις το απαύγασμα των ανοησιών σου...περί δημοκτατίας, φασισμού κι άλλα τραχανοειδή .. Αν δεν το καταλαβαίνεις ...ΡΩΤΑ τους ισνστρούχτορές σου!
Για να κρίνουμε κάτι χρειάζεται , γνώση, ιστορία, μυαλό  κ.λ.π...   Και λυπόυμαστε ΡΕ ... τζιτζιφιόγκε... δεν τα διαθέτεις!  

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ( hellasnews-agency)

Υ.Γ....Kι αν..(λέμε για πλάκα) .ανακαλύψετε τέτοιες θέσεις σε άλλο σάϊτ -και δη των λαμόγιων δημοσιογράφων...ειδοποιείστε μας!  ΠΡΟΣΚΗΝΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ..Για αυτό και η φάκα που βιώνεις... πανέξυπνε -εξυπνάκια ...΄Ελληνα! ΔΙΑΦΥΓΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 
Και για το καταλάβεις ανόητε , λέμε υπεύθυνα:
***΄Ενα δίποδο λεύτερο, ανεξάρτητο ποτέ δεν γίνεται νεροκουβαλητής  τυχοδιωκτών! Κι εσύ ΡΕ το κάνεις επί μισόν αιώνα... ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ...ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ...για να μην πούμε και περισσότερα!...Άστα θα μπλέξεις με τη φάρα σου! Αυτή δα που σε έφερε στη ζωή

ΑΓΓΕΛΟΣ  ΔΕΛΑΒΕΡΑΣ

ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΧΑΛΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ...ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΕΔΩ

Κων. Μπακούρης-συνέντευξη>
Η Βιοχάλκο δεν φεύγει από την Ελλάδα.
Πιστεύουμε στη χώρα και τις δυνατότητές της και εξακολουθούμε να επενδύουμε




Για πρώτη φορά μετά την απόφαση που προκάλεσε αίσθηση στα οικονομικά πράγματα της χώρας, τοποθετείται επισήμως η διοίκηση του μεγαλύτερου βιομηχανικού ομίλου της χώρας. Ο πρόεδρος της Σωληνουργεία Κορίνθου και ανώτατο στέλεχος του ομίλου της Βιοχάλκο Κωνσταντίνος Μπακούρης, μιλώντας στο Capital.gr ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση για μετασχηματισμό της εταιρείας συμμετοχών ήταν μια κίνηση ανάγκης για να διασφαλιστεί η πρόσβαση σε χρηματοδότηση που θα εξασφαλίσει τη συνέχεια της παραγωγικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Το μόνο μήνυμα πίσω από την απόφασή μας είναι ότι συνεχίζουμε και στηρίζουμε τις προσπάθειες για ανάκαμψη της οικονομίας και της χώρας, τονίζει.

ΕΙΠΑΜΕ : ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ...ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ!

ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΟΙ 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ 

ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Για τον Ρέστη από χθες σας ενημερώσαμε (εδώ καιεδώ) ότι είναι πολύ βαρύ το κλίμα στη Δικαιοσύνη και ότι δύσκολα θα αποφυλακιστεί. Δεν είναι μόνο ότι έρχονται και άλλες διώξεις για δάνεια και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από ακίνητα, σύμφωνα με τη...
δικογραφία. Είναι και το γεγονός ότι παρά χρήματα που διαθέτει ανέθεσε την υπόθεσή του σε δικηγόρους που δεν έχουν καμία σοβαρή παρέμβαση και πειθώ στη Δικαιοσύνη. Έδωσε ένα φορτηγό λεφτά για να μπει σε ΜΜΕ που (υποτίθεται ότι) θα τον προστάτευαν και τελικά κάηκε από τους δικούς του δικηγόρους τους οποίους χρυσοπλήρωνε για να μπει στην φυλακή! Μιλάμε για περίπτωση...


ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ...
Σπείρα που έφτιαχνε πλαστές διαθήκες για να ιδιοποιηθεί στη συνέχεια περιουσιακά στοιχεία νεκρών εξαρθρώθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...
Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις γυναίκες ηλικίας 48, 57 και 72 ετών, δύο άνδρες 23 και 23 ετών, καθώς και ένας 22χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής. Οι αρχές αναζητούν παράλληλα ένα ακόμη μέλος της σπείρας και συγκεκριμένα έναν 45χρονο Ελληνοαφρικανό, βρετανικής υπηκοότητας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η δράση της σπείρας, αρχηγικό ρόλο στην οποία είχαν η 48χρονη και ο 45χρονος, ξεκίνησε το 2000. Τα μέλη της εντόπιζαν ακίνητα μέσω των καταστάσεων που αναρτώνται στα ειρηνοδικεία περί σφράγισης ακινήτων θανόντων ατόμων, λόγω της απουσίας συγγενών και κληρονόμων.
Αφού τα ακίνητα σφραγίζονταν από ειρηνοδίκη, οι δράστες εισέρχονταν παράνομα σ' αυτά και συγκέντρωναν στοιχεία για την περιουσία των νεκρών από ιδιόχειρες σημειώσεις, βιβλιάρια καταθέσεων, στοιχεία θυρίδων κτλ.
Στη συνέχεια συνέτασσαν πλαστές ιδιόχειρες διαθήκες, σύμφωνα με τις οποίες τα περιουσιακά στοιχεία των νεκρών κληροδοτούνταν σε κάποιο ή κάποια μέλη της οργάνωσης.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα των αρχών διαπιστώθηκε ότι η σπείρα είχε συντάξει τουλάχιστον 19 πλαστές διαθήκες για κινητή και ακίνητη περιουσία 16 ατόμων που έχουν αποβιώσει. Με τις πλαστές αυτές διαθήκες, τα μέλη της σπείρας κατάφεραν να ιδιοποιηθούν παράνομα 21 ακίνητα, σε Αθήνα, Βύρωνα, Καισαριανή, Παγκράτι, Κηφισιά, Π. Φάληρο, Ιωάννινα και Καβάλα, ενώ διερευνώνται ακόμα δύο υποθέσεις ακινήτων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συνολικό κέρδος που είχαν αποκομίσει από την παράνομη δράση τους ξεπερνά το 1.100.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στον Ανακριτή. Σημειώνεται ότι ο 22χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Πηγή : naftemporiki.gr

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ








 

Απειλούνται με φυλακή – Απειλούν με κάλπες Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Μιχαλολιάκος... ...περισσότερα στο enimerwsi.gr
Τι δείχνει γκάλοπ για τους υποψηφίους στο δήμο Αθηναίων... Μία μεγάλη δημοσκόπηση για την εκλογική επιρροή πιθανών υποψηφιοτήτων από διάφορα κόμματα για το αξίωμα του Δημάρχου Αθηναίων παρουσίασε ο τηλεοπτικός στα...
Οχι άλλο κάρβουνο!... Βρέχει δημοσιογράφους που πέφτουν από τα σύννεφα
για τα χρυσαύγουλα και μας
βομβαρδίζουν με κάθε
λεπτομέρεια για να γεμίζουν
τα δελτία. Φυσικά για να γεμίζ...
Όσκαρ Πολιτικής Ανοησίας στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής Επειδή ξέρουμε ότι τα «τζιμάνια» της Χρυσής Αυγής παρακολουθούν μέχρι και την τελεία που γράφουμε εδώ στο antinews τους ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη για τ...Η μεσαία τάξη πάει στην… κόλαση Γερμανία: Μπορεί η Μέρκελ να εξελέγη «αέρα», αλλά η μεσαία τάξη της χώρας (αυτοί με ετήσιο εισόδημα 50.000 ευρώ και 4μελή οικογένεια) που αντιπροσωπεύει ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ … (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ 2'. 

ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΆΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΊΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου