Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ...ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΦΗΣ ΘΕΜΑΤΑ...ΑΝ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕΤΕ...ΩΡΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΒΑΣ!

Το φιλαράκι του Σαμαρά, ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞ ΕΒΡΟΥ, καταλαβαίνει τι του γίνεται; Πάντως οι Ελληνοαμερικανοί ...γράφουν για πάρτη του: "Το ζητούμενο είναι αν θα 'ρθει ο κωμικός υφυπ. Εξωτερικών αρμόδιος γιά Απόδημους, ο κ. Γεροντόπουλος, γιά να διασκεδάσει η Ομογένεια" )..Γιατι δα τον αποκαλλούν κωμικό; Και προσδοκούν ότι θα διασκεδάσουν μαζί του; Ιδομεν...κάτι ξέρουν οι Ελληνοαμερικανοί!
_____________________________

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ....ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ!






Ο πρωθυπουργός είδε διευθυντικά στελέχη των πολυεθνικών
ΕΜΕΙΣ θΑ ΛΕΓΑΜΕ : ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ

Την τακτική των τετ α τετ με υποψήφιους επενδυτές συνέχισε και χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.Λέει η είδηση!

To αδίκημα επαφών :. Θυμίζουμε ότι ανάλογη συνάντηση διέπραξε ο κ.πρωθυπουργός και με άλλους μάναντζερς προ ημερών ..οι οποίοι του ζήτησαν ..μείωση μισθών στην τάξη των 360 ευρώ μηνιαίως...ΤΕΛΕΙΟ! ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ! ΟΙ ΜΑΝΑΝΤΖΕΡΣ! ΟΙ ΚΩΛΟΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ! ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ -ΥΠΟΤΑΤΚΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ!.. Αντι για επενδύσεις ζητούσαν μισθούς εξαθλίωσης για του εργαζόμενους!

Θα πρέπει να θυμίσουμε στον κύριο αυτόν,  που παριστάνει τον πρωθυπουργό πως γενικώς και ειδικώς οι Επενδυτές  πάσης φύσης  είναι κατά φύση ...ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ.. Δεν τους νοιάζει ο ανθρώπινος παράγων . ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ!

Είναι θλιβερόν δε Ελληνογενείς , αλλά όχι και ΕΛΛΗΝΕΣ,  manangers-ΤΕΧΝΟΚΡΆΤΕΣ της αρπαχτής , καταντούν στο επίπεδο να δολοφονούν οικονομικά όχι μόνον απλούς βιοποριστές, αλλά και ΕΘΝΗ... 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΖΟΥΝ ΑΓΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:


Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΓΝΟΣ (Βενιζέλος-Σαμαράς) 
ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ…

ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΝ 






Tης ελληνικής αποστολής στον ΟΗΕ θα ηγηθεί ο πρωθυπουργός ή ο αντιπρόεδρος και Υπ. Εξ.;
Αν και είχε ανακοινωθεί ότι ο κ. E. Βενιζέλος θα ηγηθεί της αποστολής (το είχε δηλώσει και ο ίδιος), τώρα λέγεται ότι στην Νέα Υόρκη (τέλη Σεπτέμβριου), μεταβαίνει και ο κ. Aντ. Σαμαράς, οπότε φυσικό είναι της αποστολής να ηγείται ο πρωθυπουργός. Επειδή οι κόντρες πρωθυπουργού και αντιπρόεδρου γιά το ζήτημα ακούγονται μέχρι την... Αμερική, ας το ξεκαθαρίσουν, γιατί η διεθνής Κοινότητα ανυπομονεί, με αγωνία και συγκίνηση, να συναντήσει τους δύο κορυφαίους ηγέτες του ελληνικού μνημονιακού ''success story'', πριν τις αναμενόμενες, πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα.
( Τους Ομογενείς δεν τους ενδιαφέρει αν θα 'ρθουν οι δύο, ο ένας ή κανένας. Το ζητούμενο είναι αν θα 'ρθει ο κωμικός υφυπ. Εξωτερικών αρμόδιος γιά Απόδημους, ο κ. Γεροντόπουλος, γιά να διασκεδάσει η Ομογένεια )

ΚΙ ΑΛΛΑ ...ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΚΙ ΕΥΣΤΟΧΑ!

Με αφορμή τις φορολογικές δηλώσεις απόδημων Ελλήνων και την συνεχιζόμενη κοροϊδία εις βάρος τους
Η Ομογένεια προς το καθεστώς Αθηνών: 'Αντε να χαθείτε ΓΕΛΟΙΟΙ, παρανοϊκοί
Πριν δύο μήνες (αρχές Ιουνίου '13) με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, ζητούσαν από τους Ομογενείς, γιά να αποδειχτεί ότι είναι κάτοικοι εξωτερικού (ακόμα και αν ζουν μόνιμα έξω... 30-50 χρόνια), να προσκομίσουν μόνο MIA βεβαίωση. Μετά δύο μήνες (Αύγουστος '13) οι παρανοϊκοί κουφιοκέφαλοι του υπουργείου Οικονομικών, ζητούν 6 (ΕΞΙ) πιστοποιητικά!!!... (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)

Η Ομογένεια ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει που οφείλονται οι εχθρικές συμπεριφορές-πράξεις του κράτους των Αθηνών εναντίον της και γιατί αυτό κάνει ότι μπορεί, γιά να την κλέβει και να την κρατά μακρυά από την Ελλάδα.
Ο δρόμος γιά το... Ιράν, με τον ''χάρτη'' της Ουάσιγκτον

Οι γνωστές πράξεις ΗΠΑ (και Συμμάχων): Εισβολές στο Ιράκ (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Διεφθαρμένα καθεστώτα σε Σαουδική Αραβία, Ιορδανία και αλλού τριγύρω (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Αποσταθεροποίηση στην Αίγυπτο με ''παρεμβάσεις'' (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Επίθεση στην Λιβύη (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Προτελευταίος σταθμός η Συρία (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Και μετά, τέλος οι ''εχθροί του Ισραήλ'' στον αραβικό κόσμο. Σύμπτωση: Οι αιτίες γιά επιθέσεις, υπαρκτές ή ανύπαρκτες, σχεδόν πάντα ίδιες, δηλ. ''όπλα μαζικής καταστροφής-χημικά''. Aλλά γιά τα πυρηνικά και ειδικά τα χημικά όπλα του Ισραήλ, που χρησιμοποιεί κατά των ''πειραματόζωων''-Παλαιστίνιων, δεν μιλάει κανείς.

Σημ.: Σύμφωνα με δημοσκόπηση (Reuters/Ipsos) μόνο 9% των Αμερικανών είναι υπέρ στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στην Συρία. (http://www.kalami.net/)

Έτσι για να ξέρετε ότι οι Ελληνοαμερικανοί δεν είναι... αμερικανάκια και δεν τρώνε κουτόχορτο!

ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ-ΙΠΠΕΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

ΦΛΥΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΕΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ 

Δείτε τι γράφει το δημοφιλές Ελληνο-αμερικανικο ΚΑΛΑΜΙ:
''Απόλυτα βέβαιος'' ο Benny, ότι ο 'Ασαντ έκανε χρήση χημικών
H ιστορία επαναλαμβάνεται, με τα ίδια παραμύθια: Δαμασκός, όπως Βαγδάτη
Δυστυχώς και ο Ομπάμα απογοήτευσε τους πολίτες HΠΑ, ακολουθώντας τα ''χνάρια'' Μπους του 2ου
Την Παρασκευή εκτιμάται ότι θα γίνει η αμερικανο-βρετανική επίθεση στην Συρία, γιά λογαριασμό του Ισραήλ, που ''έστησε'' την υπόθεση με τα χημικά, όπως είχε κάνει χρόνια πριν και με τα δήθεν πυρηνικά του Ιράκ. Θα πληγούν βασικά σημαντικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Συρίας, γιά να ενισχυθούν οι αντιφρονούντες, που χάνουν σε όλα τα μέτωπα. Στόχος, όπως έχει φανεί ξεκάθαρα μήνες πριν, είναι να ''σπάσει'' η σύμπραξη Ιράν - Συρίας - ''Χεζμπολάχ'', που θα ήταν μεγάλη απειλή για το Ισραήλ, όταν αυτό επιτεθεί στο Ιράν. - Θα χρησιμοποιηθούν βάσεις στην Ελλάδα και Κύπρο γιά την επίθεση στην Συρία.
Το ''θέατρο του παράλογου'': ΗΠΑ-Σύμμαχοι, Ισραήλ και...''Αλ-Κάϊντα'' μαζί, κατά Συρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου