Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ...Ο ΑΚΡΑΤΟΥ ΔΙΟΥΡΗΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ "ΜΠΕΝΙ"! 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΥΛ...ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗΣ... 

Αν και το επισημάναμε ότι ο εκ Βαρδαρίου ερχόμενος αυτός αστήρ της Ελληνικής πολιτικής και μέγας εγκληματίας Πασόκος, για τα σημερινά δεινά της χώρας, συνεχίζει να κάνει δημόσιες σχέσεις  από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών...Δεν καταλαβαίνουν τα ορνίθια αυτά..
Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας του Υπουργείου πρέπει να πει στον μαλάκα αυτόν Βενιζέλο,που έχει μεσάνυχτα από εξωτερική πολιτική -διότι απλά δεν έχει την παραμικρή γνώση και ιδέα- να κάνει κράτη...διότι η ιστοσελίδα αφορά ΟΛΕΣ τις δράσεις του Υπουργείου και πως δεν είναι αποκλειστικό του τιμάριο!.. Αλλά δεν θα κάνει στην μπάντα διότι, υποφέρει από άκρατον διούρηση μωροφιλοδοξίας ...Χώρια που δεν σκαμπάζει ΓΡΙ από εξωτερική πολιτική...χοντράδες μόνο ξέρει-
Και επί πλέον δεν έχει καταθέσει  στην όλη  πολιτική του σταδιδρομία Ουτε ΜΙΑ ΓΌΝΙΜΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ( Τον αδικούμε; θυμηθείτε εσείς έστω και μια !)
Τι μπορεί κανείς να προσδοκά από ένα τέτοιο τυχοδιωκτικό υποκείμενο, ειδικά στο ευαίσθητο υπουργείο Εξωτερικών; ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΟΙΡΙΔΙΟΝ.., όπου μπορείτε.
Ή αν ο άλλος Καπαδόκης της συντεχνίας ,ΣΑΜΑΡΑΣ, φωτιστεί και τον διώξει κλωτσιδόν από το Υπουργείο-καρδιά της Ελλάδας! Τώρα... Διότι με μαλάκες τύπου Βενιζέλου... μόνον δεινά θα έχουμε!

ΣΕΚΕΡΜΠΙΖΙΜ.


Συναντήσεις Αντιπροέδρου Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου με Πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα (31.07.2013)

O Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα έχει εθιμοτυπικές συναντήσεις, αύριο, Τετάρτη 31 Ιουλίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με ξένους Πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος, θα συναντηθεί, αύριο, στις 11.00 με τον Πρέσβη του Ισραήλ κ. Arye Mekel και στις 11.30 με τον Πρέσβη της Λιθουανίας κ. Alfonsas Eidintas. Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος, θα συναντηθεί, στις 13.00, με τον Πρέσβη της Αλβανίας κ. Dashnor Dervishi και στις 13.30 με την Πρέσβη της Αυστραλίας κα Jennifer Polyxeni Bloomfield.

Τα πολλά σούρτα φέρτα με το Ισραήλ κόψτα ..προς το παρόν, αλλά και χθες σταθερά το Ισραήλ ήταν άγονος Γραμμή!.. Για να γίνει γόνιμος θα πρέπει πάνω απ΄όλα να κοπεί ο βήχας του ΚΙΣ που αποτελεί πράκτορα του διεθνούς Σιωνισμού, αλλά και του κρατιδίου του Ισραήλ! Και το οποίο χάρις στην ελαστικότητα Ελλήνων πολιτικών, επιβάλλει κανόνες στην Ελληνική πολιτική... όπως "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΏΜΑΤΟΣ" ...ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙς ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ... το μππυκωμα της χώρας με εβραϊκά μουσεία-κιτσ (όταν πολλές άλλες σημαντικές μειονότητες σχεδόν δεν έχουν τίποτε μνημονιακό για την παρουσία τους στην Ελλάδα!.. Και την πλαστογράφιση της ιστορίας μας και δη της Σαλονίκης... κ.λ.π....κ.λ.π Εν τάξει αγαπούμε τους Εβραίους , αλλά να μας πηδάνε κιόλας , πάει πολύ!
ΚΟΨΕ ΤΟ ΒΗΧΑ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, σώγαμπρε του Μπακατσέλου! ε, ΤΏΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ... ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.
Ε...ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΝΤΙΜΟΙ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ..ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΝΙ... ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου